reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zołza, ja się załamałam wczoraj, jak się dowiedziałam,że na 1 czerwca w Katowicach będzie Arch Enemy :-( Tego to nie mogę przeboleć... A jeszcze Woodstock taki fajny w tym roku... Też mam cichą nadzieję :-p

reklama
dobra laski ja Was opuszczam na razie ide się kąpać, moi rodzice kupili taką super narożną wannę z prysznicem takie 2 w 1 z biczami powietrzno wodnymi, radiem, światłami, sauną i nawet telefonem w środku. Niestety ja nigdy nie miałam możliwości skorzystania z sauny bo już byłam w ciąży ale podobno to rewelka, to śmigam :-)

gorzej bo Iron Maiden nas ominie w czerwcu, jak zobaczyłam reklame to sie tak napaliłam...a po chwili...no tak do dupy pojedziesz a nie na koncert .... ale niech tylko małemu sie uszy przyzwyczają do hałasu to go pakuje w torbe i z dziadkiem jedziemy bo sie juz wybieramy kilka dobrych lat i albo coś nam wypada albo biletów dla vipów już dawno nie ma :( ale znalazłam już kolesia z metal shopu który bezpośrednio organizuje wszystkie koncerty IM w Polsce i mam nadzieje że na następny się załapiemy :)

ja siedze i poprawiam magistra, ale za ladnie na polku jest - pieprze ide wziąśc farbki i pomalować jajka bo już wyschły :-) ciekawe co mi wyjdzie :-)

posiedziałam godzinkę na balkonie i jestem cała czerwona! A przecież się pokremowałam kurde no... nienawidzę tej mojej karnacji. Czerwona jak świnka chodzę, a mój M. od razu taki piękny brązowy. Na obiad pierogi, nie mam ochoty nic robić, a pierogi tylko z zamrażalnika wyciągnę. I jeszcze muszę dwie lekcje przygotować na wieczór, to juz przedostatnie spotkanie z tą dwójką. A potem ostatnie zajęcia w szkole rodzenia. Dziś M. bedzie kąpać lalki:)

Czesc dziewczynki :)
Widzę, że Wy ostro o konceratch :p
Ja byłam dzisiaj na usg, później zaliczyłam zakupy i do domku. Trochę mnie to łażenie zmęczyło, ale za to jestem baaardzo zadowolona z badania :)
Idę na odpowiedni wątek :-)

Doris!!! co za wzorowy post!!! Podziwiam Cię z tymi tetrami, ja odpuściłam i mąż poprasuje, też mam ponad 30 sztuk
Doggi ja kiedyś tak miałam, że po każdej wizycie u fryzjera był ryk przed lustrem;-) ale wreszcie znalazłam idealną fryzjerkę:tak:
marta, brawo!!! czasem trzeba się poobijać na maxa!!!
Doggi a jak robisz tą czekoladę???
trasia mój mąż od świąt aż do porodu nie pije żadnego alkoholu, miesiąc wytrzyma, a ja spokojna, że mnie zawsze zawiezie
Zolzik a Ty co z tym okulistą?
mamusia Ty to się masz:tak:żyć nie umierać!!!chyba siłą by mnie musieli z takiej wanny wyciągać;-)

mrsmoon - do dokładnie, wybyczyłam się jak cholercia, miałam troszkę trudności z lusterkiem i poleciałam na czuja... ja już po obiadku jejku ale mi się błogo zrobiło aż chyba się walne na małą sieste

reklama
ja czekam az mi obiadek przywioza bo w ogole nie mam wen do gotowania :( biore sie dalej do analizowania listow z bravo buuu :( chyba sie porwalam z motyką na słońce

Do góry