reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Zołza, ja się załamałam wczoraj, jak się dowiedziałam,że na 1 czerwca w Katowicach będzie Arch Enemy :-( Tego to nie mogę przeboleć... A jeszcze Woodstock taki fajny w tym roku... Też mam cichą nadzieję :-p

reklama
dobra laski ja Was opuszczam na razie ide się kąpać, moi rodzice kupili taką super narożną wannę z prysznicem takie 2 w 1 z biczami powietrzno wodnymi, radiem, światłami, sauną i nawet telefonem w środku. Niestety ja nigdy nie miałam możliwości skorzystania z sauny bo już byłam w ciąży ale podobno to rewelka, to śmigam :-)

gorzej bo Iron Maiden nas ominie w czerwcu, jak zobaczyłam reklame to sie tak napaliłam...a po chwili...no tak do dupy pojedziesz a nie na koncert .... ale niech tylko małemu sie uszy przyzwyczają do hałasu to go pakuje w torbe i z dziadkiem jedziemy bo sie juz wybieramy kilka dobrych lat i albo coś nam wypada albo biletów dla vipów już dawno nie ma :( ale znalazłam już kolesia z metal shopu który bezpośrednio organizuje wszystkie koncerty IM w Polsce i mam nadzieje że na następny się załapiemy :)

ja siedze i poprawiam magistra, ale za ladnie na polku jest - pieprze ide wziąśc farbki i pomalować jajka bo już wyschły :-) ciekawe co mi wyjdzie :-)

posiedziałam godzinkę na balkonie i jestem cała czerwona! A przecież się pokremowałam kurde no... nienawidzę tej mojej karnacji. Czerwona jak świnka chodzę, a mój M. od razu taki piękny brązowy. Na obiad pierogi, nie mam ochoty nic robić, a pierogi tylko z zamrażalnika wyciągnę. I jeszcze muszę dwie lekcje przygotować na wieczór, to juz przedostatnie spotkanie z tą dwójką. A potem ostatnie zajęcia w szkole rodzenia. Dziś M. bedzie kąpać lalki:)

Czesc dziewczynki :)
Widzę, że Wy ostro o konceratch :p
Ja byłam dzisiaj na usg, później zaliczyłam zakupy i do domku. Trochę mnie to łażenie zmęczyło, ale za to jestem baaardzo zadowolona z badania :)
Idę na odpowiedni wątek :-)

Doris!!! co za wzorowy post!!! Podziwiam Cię z tymi tetrami, ja odpuściłam i mąż poprasuje, też mam ponad 30 sztuk
Doggi ja kiedyś tak miałam, że po każdej wizycie u fryzjera był ryk przed lustrem;-) ale wreszcie znalazłam idealną fryzjerkę:tak:
marta, brawo!!! czasem trzeba się poobijać na maxa!!!
Doggi a jak robisz tą czekoladę???
trasia mój mąż od świąt aż do porodu nie pije żadnego alkoholu, miesiąc wytrzyma, a ja spokojna, że mnie zawsze zawiezie
Zolzik a Ty co z tym okulistą?
mamusia Ty to się masz:tak:żyć nie umierać!!!chyba siłą by mnie musieli z takiej wanny wyciągać;-)

mrsmoon - do dokładnie, wybyczyłam się jak cholercia, miałam troszkę trudności z lusterkiem i poleciałam na czuja... ja już po obiadku jejku ale mi się błogo zrobiło aż chyba się walne na małą sieste

reklama
ja czekam az mi obiadek przywioza bo w ogole nie mam wen do gotowania :( biore sie dalej do analizowania listow z bravo buuu :( chyba sie porwalam z motyką na słońce

Do góry