posiedziałam godzinkę na balkonie i jestem cała czerwona! A przecież się pokremowałam kurde no... nienawidzę tej mojej karnacji. Czerwona jak świnka chodzę, a mój M. od razu taki piękny brązowy. Na obiad pierogi, nie mam ochoty nic robić, a pierogi tylko z zamrażalnika wyciągnę. I jeszcze muszę dwie lekcje przygotować na wieczór, to juz przedostatnie spotkanie z tą dwójką. A potem ostatnie zajęcia w szkole rodzenia. Dziś M. bedzie kąpać lalki![]()
biedna !! Mój tata tak ma chwile na słońcu i raczek... Ja wyszłam na taras o 11 i do teraz cały czas siedziałam, prasowalam, wieszałam pranie... No i zjarałam się... Ale Ni ejestem czerwona a meeega brązowa !! Ja na moją karnację narzekac nie mogę, bo nawet jak mam anemię to się szybko i ładnie opalam i mi się długo utrzymuje.. Jedyna częśc ciała która bardzo długo się opala to nogi zawsze białe
Doggi ja kiedyś tak miałam, że po każdej wizycie u fryzjera był ryk przed lustrem;-) ale wreszcie znalazłam idealną fryzjerkę
Doggi a jak robisz tą czekoladę???
Fryzjerkę mam spoko... Moja ciocia, od zawsze mnie strzyże i uwielbiam jak to robi... Ale wczoraj chciała mi pomóc na swój sposób, mega cieniując i skracając włosy bo pamiętała jak ona się męczyła w ciązy z kłajdami swoimi (my dwie w rodzinie mamy takie ogromne czupryny) i chciała mi je przeżedzic i jak zaczela to się zrobiły o połowe krótsze niż chciałam ;( ALe już się zaczynam przyzwyczajac
A co do czekolady, mam przepis na moim blogu Ciastowo