reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasia, mój to ma taki zakaz - i rowerowy i do piwa:-p Jak "cierpimy", to razem. Zawsze jak mówi,że pójdzie na rower, to wjeżdżam mu na psyche i mówię: To jedź, a ja będę tak sama siedzieć. Nie przejmuj się, jakby mi się coś stało, to pójdę do sąsiada". Od razu zmienia zdanie :-p

reklama
Trasia, mój to ma taki zakaz - i rowerowy i do piwa:-p Jak "cierpimy", to razem. Zawsze jak mówi,że pójdzie na rower, to wjeżdżam mu na psyche i mówię: To jedź, a ja będę tak sama siedzieć. Nie przejmuj się, jakby mi się coś stało, to pójdę do sąsiada". Od razu zmienia zdanie :-p

hahahhahaha, wredzioszka :D :D :D Aj Lajk :D

Mi tez brakuje ruchu na wiosnę, mam ochotę sobie pobiegać, poćwiczyć bo czuje jaka moja kondycja jest kiepska a tego uczucia ninawidzę! Ale wiem że potem spokojnie na tyłku nie usiąde a o spaniu będe mogła pomarzyć więc korzystam z okazji i leniu****e sobie.
Zaraz idę na taras do słoneczka bo już się prawie pokazało :-) i bede sie zajadać lodami :-)

A mój stary przez cał amoja ciąze niczego sobie nie odmawiał... Ale po ostatnich przebojach jakie się działy to lata i biega wokół mnie i nigdzie nie chce wylazic bo musi mie mnie na oku :)

reklama
Dziewuszki, przeleciałam pobieżnie, nie ogarniam ogólnego... :-p

A i zapomniałam,że do marca brałam czyny udział w koncertach :-p a przyznam się Wam,że ja to metalu słucham :-) Czyli to co chciałam, to zrobiłam... Teraz mogę siedzieć na pupce :-D

No właśnie! Dla mnie to masakra! A w tym roku tyle koncertów jest, że szok! Aż serce boli... Po cichu liczę, że może na Ozzy'ego uda się nam pojechać w sierpniu ;-)

lalka, zwariowałaś !! :p Ja w kit nie rozumiem stwierdzenia "ciąża najpiekniejszy okres w życiu kobiety" naprawde nic pięknego w tym nie widzę ;( tyle na raz rzeczy nigdy mi nie dolegało !! I jeszcze te ograniczenia typu LEŻEC, co mi się marzy jakis trip na rowerze przynajmniej na 20 km... miauuuuuu

Popieram - jak dla mnie to do dupy stan :-p

Ja mojemu niczego nie zabraniam - sam z siebie woli nie kupić piwa, tylko coś słodkiego dla mnie ;-) To ja mu za to czasem piwko kupię :-) No i jestem mu cholernie wdzięczna, że nie pali, jak jest w domu. Tylko w pracy. Jak wraca, to jakby fajki przestały istnieć. "No przecież nie wyjdę na dwór zapalić, bo jak wrócę, będzie ode mnie czuć - nie zrobię jej tego, nie jestem sadystą" - jego słowa ;-)
Dziś wpadają znajomi, to sobie piwko wypije.

Agatek, do okulisty próbowałam się dostać - próbuję dalej, ale nie chce mi się o tym nawet gadać :/

Do góry