reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

no nie wiem co dzis ze mna, jak pijana sie czuje, chyba nie zejde z tego lezaka dzis wcale
trasia,doris mnie tez sprzatanie jakos malo interesuje, wczoraj o 21 naleciao mnie to sprzatnelam lazienke a dzis na razie leze
a szlafroka nie trafilam:(
doggi no stress z fryzjerem, wlosy moment odrosna choc jak w piatek mi chlasnela grzywke to myslalam ze zemdleje ale teraz mi sie podoba, a imieola bardzo mi sie podoba
renotka no ja tez bym se chciala z taka polozna pogadac hmmmm
a no wlasnie ironia tu obowiazuje kolejka a mnie taki dol lapie ze wy tu wszystkie sie rozpakujecie przed czasem a ja bede lazic i lazic w tej ciazy:-(
witaj agatka i trzymam kciuki za wizyte i obys jak najdluzej wytrzymala

reklama
hehe renotka to masz fajnie... ja mam prywatną ale tez juz miałam z nią spotkanie i jak cos jestesmy na telefon i powiem ci ze znacznie spokojniejsza jestem bo wiem kto się będzie mną zajmowal :-)

zrobiłam przpeisy dla karmiących w watku jest link looknijcie czy wszystko ok jak cos bede poprawiac :-)

to prawda to piękne uczucie być w ciąży i czuć kopniaczki w brzuszku, jednak coraz bardziej nie mogę się opanować i powstrzymać myśli by już było nasze maleństwo z nami i bym mogła je zobaczyć, zwróćcie uwagę na to jakie to jest cudowne kochać kogoś tak mocno całym swoim serduszkiem i z całych sił a nie wiedzieć jeszcze jak ten ktoś wygląda ;-)

mamusia to racja
ja do tego jestem typem ze ciagle w biegu i szlak mnie trafia ze nie mam na nic sily, tylko tak leze i leze i leze

a na lubelszczyznie zapowiadaja pikekne swieta hurrraaaaaaa

Ostatnia edycja:
wow Ty to masz dobrze :tak: ja to pieczeń na obiadek mam dzisiaj, a z lodów to nakupowaliśmy ostatnio dużo z netto cappuccino, straciatelle i wiśniowe z alize czy jakoś tak mniam pychota ,polecam ;-)

reklama
Ja to się dzisiaj rewelacyjnie czuję :-) Taka piękna pogoda na polku... eh :-) Wyspałam się dzisiaj tak jak nigdy... Wstałam o 9, z małą przerwą na siku o 6 rano. Już nie pamiętam kiedy tak późno wstałam.
A na obiad gotuję dzisiaj grochówkę :-) na wędzonym boczku. Tak za mną ostatnio chodziła :-p

Do góry