reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
cześć Brzuszki
ja tylko na chwilę wpadam powiedzieć że żyję. Niestety nie mam czas na odpisanie, bo moja Mama w szpitalu.
Buziaki dla Was!

Cześć dziewczynki.
Staram się nadrobić zaległości ale nie jest to proste, a Wy zadania nie ułatwiacie;)
No nic nadrobię ile dam radę.
Doris mam nadzieję, że z Twoją mamą to nic poważnego. Trzymam kciuki i dużo zdrówka!

hejka ja tylko na chwilkę
melduję że umowa na mieszkanie została dziś oficjalnie podpisana a w ciągu 14 dni bank przeleje na konto sprzedających kasę a w dalszej kolejności wyśle nam pełna kwotę (w 1 transzy jednak :-)) pieniędzy na remoncik mieszkanka jupi!!! teraz już pójdzie z górki :-):-):-)
właśnie świętujemy to malinowym karmi :tak:

Mamusia to gratuluję, jest co świętować. Urządzanie własnego mieszkania czy nawet pokoju to czysta przyjemność. Pamietam jak ja cieszyłam sie nawet z mopa kupowanego do NASZEGO MIESZKANKA...
No i 30-tego tc też gratuluję ;) jesteśmy coraz bliżej...

i nigdy więcej żadnych masturbantów pettingowców czy innego cholerstwa bo za długo w tych cipkach juz siedze i mi się nudzi :-)
Fajne masz badania:-D. Mialam pytac co studiujesz, ale juz doczytalam

Aaga, pożycz siostrzenicę! U mnie też trzeba poprasować :)

Pewnie chetnie by sie zgodziła i nie mysl ze tak bezinteresowanie, musze jakas kaskę odpalic za ta prace

Misialina ty nie przesadzasz z tymi zakupami, wczoraj takie skurcze a dziś wio po sklepach:no:- miałaś leżeć i odpoczywać
No wlasnie, Misialina bo po tyłku oberwiesz
Mamusiu czerwcowa gratuluje mieszkania, traz pzed wami przyjemnosc urządzania go

reklama
hejka ja tylko na chwilkę
melduję że umowa na mieszkanie została dziś oficjalnie podpisana a w ciągu 14 dni bank przeleje na konto sprzedających kasę a w dalszej kolejności wyśle nam pełna kwotę (w 1 transzy jednak :-)) pieniędzy na remoncik mieszkanka jupi!!! teraz już pójdzie z górki :-):-):-)
właśnie świętujemy to malinowym karmi :tak:

Gratulacje!!! Jest czego!

Do góry