reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
cześć Brzuszki
ja tylko na chwilę wpadam powiedzieć że żyję. Niestety nie mam czas na odpisanie, bo moja Mama w szpitalu.
Buziaki dla Was!
ja tylko na chwilę wpadam powiedzieć że żyję. Niestety nie mam czas na odpisanie, bo moja Mama w szpitalu.
Buziaki dla Was!
Cześć dziewczynki.
Staram się nadrobić zaległości ale nie jest to proste, a Wy zadania nie ułatwiacie
No nic nadrobię ile dam radę.
Doris mam nadzieję, że z Twoją mamą to nic poważnego. Trzymam kciuki i dużo zdrówka!
Staram się nadrobić zaległości ale nie jest to proste, a Wy zadania nie ułatwiacie
No nic nadrobię ile dam radę.
Doris mam nadzieję, że z Twoją mamą to nic poważnego. Trzymam kciuki i dużo zdrówka!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hejka ja tylko na chwilkę
melduję że umowa na mieszkanie została dziś oficjalnie podpisana a w ciągu 14 dni bank przeleje na konto sprzedających kasę a w dalszej kolejności wyśle nam pełna kwotę (w 1 transzy jednak :-)) pieniędzy na remoncik mieszkanka jupi!!! teraz już pójdzie z górki :-):-):-)
właśnie świętujemy to malinowym karmi
melduję że umowa na mieszkanie została dziś oficjalnie podpisana a w ciągu 14 dni bank przeleje na konto sprzedających kasę a w dalszej kolejności wyśle nam pełna kwotę (w 1 transzy jednak :-)) pieniędzy na remoncik mieszkanka jupi!!! teraz już pójdzie z górki :-):-):-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
wow dziś zaczęłam 30 tydzień ale ten czas leci ;-)
Mamusia to gratuluję, jest co świętować. Urządzanie własnego mieszkania czy nawet pokoju to czysta przyjemność. Pamietam jak ja cieszyłam sie nawet z mopa kupowanego do NASZEGO MIESZKANKA...
No i 30-tego tc też gratuluję jesteśmy coraz bliżej...
No i 30-tego tc też gratuluję jesteśmy coraz bliżej...
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Fajne masz badania. Mialam pytac co studiujesz, ale juz doczytalami nigdy więcej żadnych masturbantów pettingowców czy innego cholerstwa bo za długo w tych cipkach juz siedze i mi się nudzi :-)
Pewnie chetnie by sie zgodziła i nie mysl ze tak bezinteresowanie, musze jakas kaskę odpalic za ta prace
Aaga, pożycz siostrzenicę! U mnie też trzeba poprasować
No wlasnie, Misialina bo po tyłku oberwieszMisialina ty nie przesadzasz z tymi zakupami, wczoraj takie skurcze a dziś wio po sklepach- miałaś leżeć i odpoczywać
Mamusiu czerwcowa gratuluje mieszkania, traz pzed wami przyjemnosc urządzania go
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Aaga - no jeszcze przed nami kapitany remont więc to troszkę potrwa ale cała frajda przed nami :-)
reklama
hejka ja tylko na chwilkę
Gratulacje!!! Jest czego!