reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
a ja pedagogike studiuje :) i badam zachowania seksualne młodzieży na podstawie listów do bravo :-) mam do zbadania jeszcze 275 numerów bravo w kazdym po około 5 listów co daje około 1375 listów o losie.... ale się wkopałam hehe

Dziewczyny melduje się poczytałam ale nie mam siły odpisywac dzis każdej, musze jeszcze zrobić obiad a potem jedziemy na zakupy bo wszystko sie nam kończy :szok: a w przyszłym tyg to bedzie sajgon, ludzie będą kupować wszystko jakby wojna miałą byc!!! nienawidze zakupów przed-świątecznych.... brrrr

Współczuje wam akcji nocnych, ja dzis w miare spokojnie...

A co do tego wywoływania porodu (miłego - naturalnego:-)) to poczekam do 38 - tyg czyli do 1 czerwca :-) ja chcę byż czerwcówką i już :-)
Ale u mnie obstawiam 10 czerwca (choć termin 14-15) bo to nasza 2 rocznica ślubu i fajnie by było :-) juz zaczęłam pertraktacje z maluszkiem :-D

Kati, a ja bym się w sumie nie pogniewała gdybym urodziła 1 czerwca, bo to dzień w którym M. mi się oświadczył. I dzień dziecka;))

ja się żegnam laseczki- lecę pozałatwiać wszystkie sprawy (głównie magisterkowe) i odezwę się pewnie w niedzielkę jak mama pojedzie.
Buziaki:*

kati ja mam termin na 10 czerwca :D ale obstawiam wcześniej u siebie :D Bo u mnie to tylko wg usg, bo wg okresu to ja mam na 10 maja :D :D ale mała na milion procent nie jest o misiac starsza byłam u kilku lekarzy i oni mówią, że ona jest napewno miesiąc młodsza i że nie mam się bac ze zle się rozwija czy cos, po prostu okresu we wrzesniu już nie było, ale do zapłodnienia doszło dopiero we wrzesniu własnie :D a nie w sierpniu jakby wynikało z ostatniego okresidła :D :p

reklama
Do góry