reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej dziewczynki :-)
Jestem podwojna Sierpniowka '09 i '11 oraz kolezanka Waszej Czerwcowki '11 Andariel, ktora jest tez Sierpniowka '09. Chyba nie wiecie jeszcze, ze Andariel zupelnie niespodziewanie, w srode o 19:30 urodzila syneczka Adasia :-), ktory lezy teraz w inkubatorze pod respiratorem. Dzis ma sie juz lepiej i miejmy nadzieje, ze wkrotce wroca razem do domku. Bardzo prosze, zebyscie sie pomodlily za zdrowie Adaska i trzymaly za niego kciuki baaaaaardzo mocno. Po newsy o Mamusi i Synusiu prosze zagladac na Sierpien '09.

reklama
Wszystko będzie dobrze!! :) Trzymamy wszystkie kciuki za nasze pierwsze dzieciątko:) Oby jak najszybciej Adaś opuścił inkubator i wylądował w ramionach Mamusi!

Ja również przyłączam się i do modlitwy i do &&&&&&&&&&&& za Adasia. Na pewno wszystko będzie dobrze - musi być! W końcu to nasze pierwsze dzieciątko :-)!

Doris - zdrówka dla mamy!

U mnie Kochane brzuszki trochę problemów, więc będę rzadko zaglądać na BB. Mam nadzieję, że niedługo wszystko się jakoś poukłada i wróci do normy. Na nadrobienie zaległości nie mam szans. Piszecie jak szalone :-)
Dobrej nocki Brzuszki!

reklama
a ja dzisiaj bylam na majowkach zobaczy czy jakis dzidzius sie juz tam urodzila, a tu prosze...
Andrael wspieram Cie pozytywnymi myslami i modlitwa. Na pewno wkrotce bedziecie razem w domciu cieszyli sie soba wzajemnie:happy2:

Do góry