reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej,

Doris, jak Twoja Mama? Lepiej?

Mamusiu, gratuluję podpisania umowy :)

Aaga, nie ma sprawy, chętnie zapłacę, byleby ktoś to zrobił za mnie ;) A jeszcze jakiś czas temu mama proponowała, ze to zrobi, ale mi było głupio... ech..

Kciuki za Adasia i Anię zaciśnięte! Modlę się, żebyście niedługo mogli cieszyć się sobą w domku!

reklama
Hej! Mój syn znowu ma dzisiaj zawody w Gliwicach...prosze o tzw. magiczne kciuki...ja tym razem nie jechałam bo bym nie wysiedziała na tych maleńkich krzesełkach na widowni no i ta duchota...wiecie jak na basenie...więc dzisiaj samotna sobota do 16,00, potem na urodziny a potem na wieczór panieński...obym dała radę

Doris...jak z mamą...mam nadzieję że to nic poważnego

Mamusiu czerwcowa...gratuluję podpisania umowy, pewnie teraz pędem zaczniecie remont

Trasia...3mam kciuki za dzisiejszy koncert, żeby wszystko wyszło po Twojej myśli

Zołza...kciuki za usg dzisiejsze

Zebrra...jak dzisiejsze samopoczucie? ranny ptaszku

No i oczywiście modlę się za Adasia i jego mamę :*

Hej:) Ja zaraz biorę się za sprzątanko, zakupy i gotowanko (mama będzie o 13), ale przy okazji śniadanka wpadłam poczytać co u Was:))

Dzień dobry wszystkim.

Ja również mocno trzymam zaciśnięte kciukaski za Adasia i Andariel! Wierzę, że z dnia na dzień chłopak jest coraz silniejszy i zdrowo rośnie. Rodzicom też życzę dużo sił i wytrwałości!

hejka.widzę,że rewelacje tu macie.
&&&&&&&&&&&&&za A&A
doris mam nadzieję,że z mamą nic poważnego?

mi się już pranie pierze,ciuszki mam do prasowania,jak już zasiąde to mogę też którejś z was poprasować;-)
u mnie piękne słońce,ale idę dziś na pogrzeb brata koleżanki....

Witajcie brzuszki, u nas piękne słonko, zero chmur, aż się nie chce w łóżku gnić;-)
Doris mam nadzieję, że z Twoją Mamą to nic poważnego...
Mamusia gratulacje mieszkaniowe i 31-tygodniowe - teraz to już z górki poleci:tak:
Setana mój mąż się śmiał, że na urodziny mi mopa kupuje, bo sobie taki full wypas z viledy wybrałam;-)na szczęście żartował, bo bym go chyba poturbowała tym mopem;-)
Andariel i Adasiu &&&&&&&&& za Was!!!
Msia
&&&&&&&&&&&& za młodego sportowca zaciśnięte!!!
Trasia &&&&&&&&&&& za koncert, a jutro masz leżeć dupką do góry po takiej masie roboty i wrażeń!!!
Zołzik już mi kciuków brakuje, ale zaciskam mocno za Ciebie i Edgarka też!!!

Miłego dnia życzę wszystkim brzuszkom!!!I proszę się nie przepracowywać!!!!

Witajcie Mamuśki w sobotę. Ale się dziś piękna pogoda zapowiada, nic tylko wyjść pospacerować. :-)
Ja dziś zaplanowałam sprzątanie balkonu, dobrze, że nieduży.
Ale tu dziś newsy : pierwsze czerwcowe dzieciątko.... Trzymam kciuki za Andariel i jej synka &&&&&&&&&&&&7
Miłej soboty Wam życzę :-)

Dzień Dobry Brzuszki!!!!!
Trzymam kciuki za Andariel i Adasia bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!! Wszystko będzie Dobrze!

Dziękuję również za kciuki za Moją Mamę. Dostała wczoraj nagle ataku kolki nerkowej, okazało się, że ma duży kamień :-(. Nigdy wcześniej jej nic nie dolegało. Tak w ogóle to jechaliśmy do Mamy na urodziny, a zadzwonił Tata, że Mamę bardzo boli nerka i że wezwie karetkę, bo już nie wie co robić i w ten sposób zamiast jeść pyszny tort znaleźliśmy się wszyscy w szpitalu :-(

Muszę poczytać dokładnie co u Was!
Buziaki dla Was i MIłego Dnia życzę!

reklama
Do góry