reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

aha no i zapomniałam dodać że kupiliśmy w końcu zestaw startowy aventu :tak: (2 butle 125 i 2 260 + szczotka do mycia butelek + smoczki 2 dodatkowe do butelek + smoczek dla dzidziusia) bardzo się cieszę :tak: wyniosło nas to dokładnie 120 zł ale są na 100% bez BPA no i antykolkowe wszystkie a także piękna złota kolekcja, cudo, ciesze się jak nie wiadomo co :-)

reklama
Dziewczynki pomocy! Od kilku godzin mam skurcze, co kilkanascie minut, nieregularnie, o roznym nasileniu. Teraz jak mala juz spi, to caly czas leze. Wiecie moze jak te skurcze zatrzymac??? Wizyte u gina mam w czwartek, jak w nocy nie przejdzie to pojada juz jutro. W domu jestem teraz tylko z mala, ale jakby co to kolezanka moze mnie zawiesc do szpitala w kilka minut i zajac sie Elena. nie chce jednak jechac bo wtedy na pewno zatrzymaja mnie na obserwacji (zwykle 3 dni nawet jak sie nic nie dzieje).

Anapi może weź no-spę, dwie tabletki? Jak ci po tym nie przejdzie to jednak powinnaś jechać do szpitala...wiem że nie chcesz tam siedzieć bez powodu ale jeśli nie daj Boże okaże się, że powód jakiś był to naprawdę lepiej byc tam niż w domu. Trzymam kciuki i koniecznie daj znać co się dzieje!

Mamusia współczuję przejść z kredytem:( Musieliście trafić na wyjątkowych konowałów, bo mieliśmy już bardzo dużo różnych inwestycji związanych z ING i zawsze byliśmy bardzo zadowoleni.

Traschka - no dokładnie też tak myślę, jedni zwalali na 2ich, z nikim się dogadać nie można było, jakieś laiki tam pracują, jak byśmy byli pierwszymi w tym oddziale którzy biorą kredyt...

Nie mam no-spy (w DE nikt o niej nie slyszal), leze teraz i oddycham spokojnie, niedlugo powinien przyjechac slubny. Mam nadzieje, ze przejdzie.

reklama
Do góry