reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
U mnie też jest awantura o włosy bo Emila ma loki i broń Boże ścinać, a że wisku jest wniebogłosy przy rozczesywaniu i, że dziecko cierpi to nieważne bo wnuczka ma ślicznie wyglądać i koniec:wściekła/y:

Cześć kochane
Wpadłam aby powiedzieć ,że Setana Was serdecznie pozdrawia i w wolnej chwili do nas zajrzy.Byłyśmy na lodach w Grycanie i obgadałyśmy wszystko i wszystkich:)Czasu nam brakło!!Następne spotkanie trzeba zorganizować w większym gronie Wrocławianki:-) i Dolnoślązaczki :p Ja proponuję w miarę szybko i jeszcze w kwietniu jakby się udało...

Lecę poczytać co u Was:)

Dzieńdoberek brzuszki!Witam się wieczorową porą :) Dziś urodzinki męża mam i cały dzień a to ro biłam zakupy a to gotowałam , no ale za momencik siadamy do kolacji :)
Byłam dziś też u dentysty i nie było tak strasznie jak sie spodziewałam.
jejku kiedy ja będę miała czas żeby usiąść i popisać z Wami.
Przesyłam Wam buziaki brzuszki!

reklama
chciałam się Wam pochwalić że dziś był wielki dzień, oficjalnie przyznano nam kredyt na mieszkanko :tak: bardzo bardzo się cieszę ale powiem Wam więcej - NIE BIERZCIE KREDYTU W ING BANKU - MASAKRA!!! na reklamie przyjeżdżają załatwiają prowizji nie pobierają a w rzeczywistości to dupy wcale nie ruszają, oszukają i okradają aaa no i w żywe oczy się wypierają... z ustaleń miało być tak a jak przyszło co do czego to umowę przygotowali zupełnie inną np. napisali w umowie byśmy o rok dłużej spłacali kredyt, kwota do spłaty była o 19 tyś większa niż się umawialiśmy :baffled: :angry: no i jeszcze sam kosztorys był tak skopany (wcześniejszy był już zatwierdzony taki jaki sami stworzyliśmy) i jeszcze bezczele się w oczy wypierali że to my taki im daliśmy - MASAKRA - i według nich mamy zacząć remont od okien i drzwi zamiast od instalacji elektrycznej i kanalizy - jakieś głąby tam pracują chyba, normalnie jakiś obłęd, już myślałam że wyjdę stamtąd i trzasnę drzwiami (zapomniałam dodać że na wstępie mówili że kasa będzie max w 2 tyg a zajęło to im przeszło 2 mce!!!) całe szczęście jakoś to zostało im przetłumaczone, dobrze że mój miał nerwy do nich.
W piątek podpisujemy już umowę normalną(wstępna była podpisana już w lutym) na nasze mieszkanko i się ruszy z remontem :tak:

Do góry