reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane Wy moje!!!! Nawet nie nadrobiłam co od wczoraj naskrobałyście...ja zaraz uprzątnę z leksza domek, syf dookoła...potem biorę się za kapuśniak i piekę sernik...potem prasowanie reszty ubranek....mam nadzieję że dam radę...wczoraj tez trochę porobiłam, nawet śliczne żółciutkie bratki posadziłam...no to zmykam żebym potem mogła z Wami poklachać

reklama
Doris, wstaję rano z mężem, a raczej ostatnio chwilę po nim, bo nie słyszę budzika, ale jak się rusza, to czuję... Muszę się nauczyć kimać w ciągu dnia - tak przecież będę się ratować po porodzie :-p

Marta, ja też dziś zaczynam 33 :happy:

Larvunia, no to realizacji ambitnych planów życzę :happy:

Justynka, mi też parę złotych brakuje... :baffled:

Ja po wizycie - nie ma co opisywać :baffled: Wymazy pobrane, zważona, ciśnienie zmierzone, bla bla, a usg państwowego już nie będzie :/ Dobrze, że udało mi się wczoraj dodzwonić do prywatnego i mam 16.IV.

zolza brakuje pare zl bo za mniejsza ilosc dni macie wyplacone ;-)
JA wizyte i usg mam 19tego buuuu no i dawno nie mialam ciekawe co tam u Aluski mojej ;-) Wiem ze oki bo kopie baaaardzo, ale jak ulozona jest to jestem ciekawa ;-)

kochana zle patrzysz.. mi tez w marcu dwa razy kasa przyszla
wydaje mi sie, ze pierwsza kasa byla za luty a teraz przyszlo za marzec ;-) ja na kwitku mam zapisane tak (jakos tak samo mamy okres rozliczeniowy z tego co pamietam):
na pierwszym za okres 03-28.02.2011
na drugim za okres 01-22.03.2011
a a po pierwsze się pomyliłam,bo za marzec a nie za kwiecień a po drugie może masz i rację,bo pierwsze mi przysłali za 26 dni lutego,czyli tak samo jak tobie,to te drugie są za 3 tyg marca.to by się zgadzało. a ja nie moge zobaczyć,bo te drugie mam na konto od razu i nie mam kwitka żadnego,a te pierwsze koleżanka z zusu mi pokazała za ile dni

Larvunia, Justynka, a to ciekawe... Zobaczę, czy na kocie mogę jakoś sprawdzić, za co mi zapłacili - bo mi od razu na konto przelewają. Dzięki za info, idę patrzeć.

A to dziwne te Wasze wypłaty ja dostałam w lutym i marcu takie same wypłaty...:zawstydzona/y:

justynka ja kupiłam sobie fajne ciążowe getry tydzień temu w H&M za 39.99.Polecam są super!!

reklama
Mam napisane "pobory za 03 2011" :/ Nie umiem dojrzeć nic więcej. Jadę dziś do pracy ze zwolnieniem, to spróbuję się tam czegoś dowiedzieć.

Do góry