reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Traschka post WOW!!! :-) bijesz wszystkich na głowe
biggrin.gif

a tą szynkę w galarecie robie właśnie z chrzanem
biggrin.gif

Aaga ja też kupuje zakwas, ale tą resztę przepisów mozemy wrzucić na odpowiedni wątek i coś innego sprubować
biggrin.gif

Agata - o matko strasznie Wam współczuję, dla Frania dużo zdrówka przesyłam, biedny tak się męczy:-(
Zołza kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Larvunia a na ten kaszel nic nie bierzesz? jak mnie strasznie męczył kaszel to internista kazał mi brać STODAL i po 3 dniach przeszło. Moze spróbuj.
Marta dla Ciebie też zdrówka
biggrin.gif

Doris u mnie też pochmurno bleee
Silva tusen justynka witajcie
Ironia rozumiem Cię, sama czekam na wypłate....
Katamisz daj trochę słoneczka plisss
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Misialina ty zawsze kusisz z rana tymi wypiekami
biggrin.gif
mnnniam

A ja sie dziś wyspałam do 9 i tylko raz na siku wstałam
biggrin.gif

Właśnie zajadam keksa którego wczoraj wypróbowałam i powiem wam że super
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
a przepis prosty
biggrin.gif

reklama
kati biore biore...
syrop wykrztusny bo od kataru mi sie zbiera.., tabsy do ssania by ulzyc kaszlowi, tantum verde, plus dodatkowe witaminy :tak: Niechce mi sie isc do kuchni nazwy podac, ale biore biore leki ;-)

Dziewczyny, Wy spać nie możecie???? Produkcja od wczesnego ranka...niesamowite jesteście...ja wkroczyłam chyba w kolejną fazę ciąży, chodzę śpiąca i naprawdę ciężko mi się zabrać za cokolwiek...dziś zaczynam razem z Martą, Zolzą i Izą 33 tc,jejku ale zleciało:szok:
Izunia witaj z powrotem!!!
Mam nadzieję, że teraz będziesz z nami regularnie:tak:Fajnie, że miałaś trochę oddechu w pracach domowych i cieszę się, że u Was wszystko ok:tak:
Aestima wczoraj się wreszcie zebrałam i uprałam kapę z h&y:tak:ciężka jak cholera była, ale jakoś dałam radę ją wywiesić na balkonie
Blusia, Justynka czekamy w takim razie na zdjęcia ciuszków i brzuszków!!!

do dziewczyn z W-wy, które będą rodzić na Inflanckiej - z informacji ze sr wynika, że tam zzo jest w standardzie bezpłatne

co do kłucia w brzuchu, to ja też mam czasem takie kolki jak traschka, pod żebrem po prawej stronie, i też mam wrażenie, że mała na wątrobę uciska

aaga dlaczego pierzesz ubranka 2x? myślisz, że to konieczne? kurcze, miałam w planach tylko 1 pranie w loveli, a teraz zaczęłam się zastanawiać...

Agata duuuużo zdrówka dla Frania!!!może już niech te nieszczęścia Was opuszczą na dobre...
Zolza czekamy na relację z wizyty!!! &&&&&&&&&&&
larvunia, marta i andariel zdrówka!!!
larvunia ja też mam ambitny plan, mycie podłóg, sprzątanie łazienki i prasowanie, wczoraj zabrakło mi sił na wszystko...kurcze, kiedyś zrobienie mieszkania na błysk zajmowało mi ze 3-4 godziny, a teraz???? 2 razy dłużej...

Hej Kochane Wy moje!!!! Nawet nie nadrobiłam co od wczoraj naskrobałyście...ja zaraz uprzątnę z leksza domek, syf dookoła...potem biorę się za kapuśniak i piekę sernik...potem prasowanie reszty ubranek....mam nadzieję że dam radę...wczoraj tez trochę porobiłam, nawet śliczne żółciutkie bratki posadziłam...no to zmykam żebym potem mogła z Wami poklachać

kobieto że masz tyle siły na to wszytko......podziwiam naprawdę.
Ja owszem też staram sie dużo robić w domu ale z moich planów realizuje co najwyżej połowę.W dodatku zauważyła że im więcej sie ruszam to bardziej ciągnie mnie i boli w dole brzucha:-(

Marta, ja też dziś zaczynam 33 :happy:

kiedy to zleciało:szok:????Jeszcze tak nie dawno czekałyśmy na genetyczne ,później połówkowe a teraz.........tylko czekać na poród.Mówcie co chcecie szybko to zleciało.

kati83 witaj:-)
Doris &&&&&&&&za wizytę i udanych zakupów.

hej Mamuśki!

Ale ten czas leci... Jak czytam Wasze posty i zerkam na suwaczki, to własnym oczom nie wierze... Szok! :szok: 33 tydz, 31... Coraz bliżej Nam do zobaczenia Naszych BĄBELKÓW :-D

My wybieramy się z Mężem na zakupy- coś do żarełka trzeba kupić...
A potem cd porządków! Szok...
Kiedy to się skończy?!

Miłego dnia dla Was i Brzuszków :-)

Doris miłych zakupów
biggrin.gif

larvunia kurcze i nic ci nie pomaga - biedna ty:-(, tule Cię mocno :-)
mrsmoon nie szalej z tymi porządkami, mnie już mąż nie pozwala niektórych rzeczy robić (i ja sie z nim póki co zgadzam
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
)
Marta ja to samo wczoraj powiedziałam mojemu M.
Agatka miłych zakupów i tobie
biggrin.gif

reklama
Do góry