reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Bry!

poza zostawionymi tu u Was na głównym życzeniami na święta grudniowe jest to mój debiut;-) chciałam donieść, że zdycham i to konkretnie, mam gorączkę i łupie mnie w kościach, na dodatek sprawność umysłu jakaś nie ta i wciąż czytam co mogę, a czego nie, w ciąży i nadal nic nie wiem; wyszło mi, ze spray tantum verde do gardła (jak to moja znajoma kiedyś powiedziała - nie ma to jak tantum rosa na bolące gardło;-)), coś łagodnego na zbicie temperatury i domowy rosołek (który sama sobie musze zrobic, of curse); ech, że tez się mnie musiało przypałętać:wściekła/y:zamiast z małą na plac zabaw, to dogorywam na sofie niczym księżna Anna...

Ja, jak miałam ostatnio ostrą infekcję wirusową z kosmicznymi gorączkami, brałam tylko apap, wit.C, rutinoscorbin i tantum verde. Plus domowe sposoby. Tylko apap po 2 tabletki co 6h, bo inaczej nie działał w ogóle.
Nie daj się choróbsku!

Iza, he he,mam nadzieję, że CI pani dr głowy nie urwie :-p Sama jestem ciekawa, jak moja morfologia, bo żelazo przez ostatni miesiąc wcinałam.

Katamisz, tak, mam tak samo z tym pępkiem. To okropne uczucie, aż mnie skręca...

Trasiu, co do planu porodu - wg mnie tak właśnie powinno to wyglądać, ale są dziewczyny, które sobie dokładnie planują, co będzie w kolejnych etapach, dosłownie. I potem wielkie rozczarowanie i ból, i żal, i w ogóle.

Ironia, strzel przez łeb mężulka, żeby pomyślał następnym razem. Ale potem daj mu buziaka :-p

Aaga, niech brzusio CI aż tak nie dokucza...

AgatekR,
mam nadzieję, że ogarniesz wreszcie gorączkę Frania... Niech zdrowieje bąbel!

Ja spadam do gina. Nie chce mi się, jak cholera, ale trzeba. Si ju.

reklama
dziendoberek

ja obudzilam sie o 4.00 zorbilam sobie ciepla herbatkę i myslalam ze juz nie usne takmnie kaszel meczyl, synek cala noc oki w koncu bez kaszlu... ale zasnelam. Dzis nietomna jestem.... gdzie to sloneczko powiedzcie mi nooooooo ;-)

czesc dziewczyny z rana, mloda mnie sciagnela z lozka bleeee a tak mi sie spac chce.....gardlo mnie strasznie boli, nie moge sie doleczyc....u nas tez sloneczka nie ma, moze pozniej wyjdzie
agatka zdrowka dla frania no i larvunia dla was of course.

Witam się i ja!
obdziłam się przed 7 i jakoś już zasnąć nie mogę, a niektóre ranne ptaszki już o 5.40 nie spały. Agata....dużo zdrówka dla Frania!!!!
Larvunia...dla Ciebie też, dobrze że Marcelek już zdrowieje!!!
Zołza...T też widzę już na nogach od rana i nie śpisz...trzeba spać, bo potem to wyśpimy się....nie wiem kiedy :-)
Oooo i Marta nie śpi...też dużo zdrówka dla Ciebie
Pogoda beznadziejna u mnie, smutno, ciemno i deszczowo na dworze....

witaj Doris:)
wlasnie przeczytalam ze w poniedzialek jednej majowce maja porod wywolywac.....
a ja zaczelam dzis 33 tydz:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

I ja spać nie mogę... ale trudno, trzeba się przyzwyczajać do niewyspanych nocy;)

Zdrówka dla wszystkich chorowitek i dla chorowitego potomstwa:)

Marta - wooow 33 tydzień! Gratulacje!

reklama
Do góry