reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mam dzis wielki plan zrobienia porzadkow, prania i prasowanie, ciekawe ile z tego uda mi sie dzis zrobic ;-)
Od tygodnia nic nie robilam i sie nazbieralo tego troche ;-)

edit:
dobra to ja sie zmywam, MILEGO DNIA :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam od dziś do piątku montaż szaf w domku! Przedpokój, gospodarcza, sypialniana no i duuuża garderobiana - hurra! Ale będzie burdello:) Ale jak potem wszystko zniknie z podłogi i z miliona kartonów i będzie poukładane w szafach to będzie cudnie:)

Idę na śniadanko, chyba kanapeczki z paszetetem i pomidorem dzisiaj:p

witam
ja własnie sniadanko spałaszowałam, było pyszne. Musze dzis tez cos ogarnac w domu, firanki wyprac, moze uda mi sie jedno małe okno umyć.
Silva fajnie z tymi szafami. My juz czekamy 2 miesiace na zabudowe do przedpokoju i kurcze dalej nie ma. Zamawialismy tylko elementy, szwagier bedzie składał.
Larvunia kurcze, ale cie ten kaszel męczy. jka długo juz tak kaszlesz?
Tez pomyslałam dzisiaj o majówkach i nawet zamierzałam otworzyc ich watek i poczytac czy aby jakas sie nie rozpakowywuje, a tu prosze... oj dziewczyny zblizamy sie do mety!

Zbliżamy się, zbliżamy ale ja się cieszę, bo już doczekać się nie mogę i tak mi już ciężko a w nocy wyspać się nie mogę, bo tak niewygodnie jest

witam sie i ja.dziś obiecuję zdjecia.
u mnie zimno,a ja jak na złośc muszę wszystkie chustki poprać,bo leżały całą zimę w szafie i jakoś smierdzą:baffled:
co do okien to jestem juz mega wkórzona,bo co spadnie deszcz,to mam zapaprane na wysokości parapetu..może dlatego,że na parterze i od ziemi się chlapie?:angry:
witaj Doris:)
wlasnie przeczytalam ze w poniedzialek jednej majowce maja porod wywolywac.....
a ja zaczelam dzis 33 tydz:)
dajcie link to też poczytam...a swoją drogą to wcześnie strasznie mimo,że na maja ma.

ironia dobrze,że mąż się znalazł.
a co do tego basenu to ja chodziłam z Antim jak był mały tylko nie odważyłabym się zanurzyć go wtedy

agata zdrówka dla Franusia:tak:

my juz na nogach :) wyprawiłam M do pracy i biore się za pracę bo dopiero 6 a ja juz na debecie :baffled: mam dosc remontów...i zawsze jakies pierdoły wpadną do kupienia :( A jak na złość musze sie dopominac o wypłate od zleceniodawców bo jakos trudno im się rozstać z kasą a prace to by chcieli mieć zrobioną :angry:

ogólnie wpadam w stany depresyjnie jak widze minus na koncie...zwłaszcza ze tak szybko to jeszcze mi nigdy nie poszło :szok:

a ja wczoraj zobaczyłam,że mi zus przelał już za kwiecień zwolnienie,ale chyba nie za cały bo jakoś mi brakuję paru stówek do mojej wypłaty:baffled:.swoją drogą wie któraś z was jak sprawdzić za jaki okres jest świadczenia jeżeli przychodzi na konto?czy trzeba po prostu zadzwonić do nich?

aaga no juz 2 tydzien jakos bedzie. Ale miesiac temu tez chora bylam albo to w lutym bylo jakos.... cos w tej ciazy mnie choroby lapia latwo bbbuuu... zycie.

Silva smacznego ;-)

Doris ja tez sie nei wysypiam, te wstawanie na siku, teraz kaszel meczy, no i ten odstajacy brzuch na ktory nie mozna sie polozyc a ja uwielbialam zawsze ;-)

dobra dziewczyny kop dla mnie w zadek! jeszcze nie wstalam z kanapy :-p ale muuuuusze sie wziasc w garsc :blink:

Cześć laski.

Wiecie gdzie jest słoneczko?? We Wrocławiu!! :tak:Od samego rana pięknie nam grzeje...Przesyłam Wam troszkę ale tylko troszkę żeby u mnie się nie schowało bo planuję jakiś spacerek znowu dzisiaj :);-)

Nocka przespana i wyobrazcie sobie ani razu nie wstałam na siku...:szok:
Co do śniadanka to miałam świeżutki chlebuś z jajeczkiem na twardo i majonezikiem ...mmmm pycha.

A wy tu widzę o majówkach piszecie.Też czytałam ostatnio ,że mają jednej poród wywoływać.Wcześnie jakoś jak na wywoływanie.No ale najwyrazniej są ku temu wskazania.

marta gratuluję wkroczenia w 33 tc...ja też zaraz wskoczę :tak:

reklama
a ja wczoraj zobaczyłam,że mi zus przelał już za kwiecień zwolnienie,ale chyba nie za cały bo jakoś mi brakuję paru stówek do mojej wypłaty:baffled:.swoją drogą wie któraś z was jak sprawdzić za jaki okres jest świadczenia jeżeli przychodzi na konto?czy trzeba po prostu zadzwonić do nich?
kochana zle patrzysz.. mi tez w marcu dwa razy kasa przyszla
wydaje mi sie, ze pierwsza kasa byla za luty a teraz przyszlo za marzec ;-) ja na kwitku mam zapisane tak (jakos tak samo mamy okres rozliczeniowy z tego co pamietam):
na pierwszym za okres 03-28.02.2011
na drugim za okres 01-22.03.2011

Do góry