reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witajcie brzuszki w piękny słoneczny dzień.
Byłam już na spacerku z Jasiem i Teosiem.

Agatko wierze że wszystko jakoś dobrze się skończy. Dla młodego chłopaka to wszystko musi brzmieć strasznie. Ja sama pewnie bym się wystraszyła. Ale najważniejsze że ma cudownych rodziców na których może polegać i zadzwonić nawet w środku nocy.

Aestima Justynka jest wam ciężko, jesteście zmęczone a ja to nie wiem czemu ale normalnie mogłabym góry przenosić teraz. Wszystko mnie cieszy, mam ogrom energii, codziennie zastanawiam się co zrobić aby ją wyładować na czymś :-D czuje się znacznie lepiej niż na początku ciązy, i wydaje mi się że mogłabym tak w ciązy całe życie chodzić :-D:-D

mrsmoon no to faktycznie nowego mamy streszczacza :-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewczynki...melduję tylko, że żyję :) Dawno mnie tu nie było i nawet nie będę próbowała nadrobić czytania, bo nie dam rady.

Cinamon, fajnie Ci - ja bym najchętniej ciągle spała :-p
Ale dziś nie będę - biorę się zaraz za ogarnianie chałupki, bo będę miała gości po południu - a raczej gościówy ;-) Jolka-krejzolka moja kumpela i Kosmi - moja siostra :-D Idę ciacho piec :-D

wiesz co ja jak juz się wezmę za robotę to też działam.np z niecierpliwością czekam na ten dom,żeby zacząć z dziewczynami malowanie,zrywanie tapet i w ogóle sprzątanie.mnie czasem bezczynność męczy.
ale fakt jest taki,że jak leżę,to brzuch mi najbardziej przeszkadza

Zjadłam i lecę do sklepu. Mąż zażyczył sobie szczawiową a ja śmietany nie mam... w ogóle muszę Wam powiedzieć, że ostatnio w ogóle nie chce mi się gotować... aż głupio, bo M przychodzi do domu, w lodówce same "gotowce" typu pizza, a ja siedzę na BB;) Dzisiaj po prostu muszę coś mu zrobić, bo mnie rzuci;)) Pa, odezwę się niebawem!

justynka widzisz ja tak dyskretnie dałam Ci do zrozumienia a tu już pyk i wszysycy wiedzą o co chodzi :-D Hehe
A tak na poważnie to faktycznie sie ostatnio obijasz...Co do brzuszka to aż nie wierzę ,że Tobie może przeszkadzać.On zawsze taki maleńki był.Może pochwal się jakąś świeżą fotką na odpowiednim wątku ;-)

silva obiboczku co my byśmy zrobiły tu bez Twojego optymizmu??Twój mąż musi zrozumieć ,że te gotowce które mu kupujesz to dla naszego dobra :-D hehe
Kurcze daj troche szczawiówki...dawno nie jadłam

cinamon bardzo fajnie ,że tyle w Tobie dobrej energii.Ja podobnie jak zolza ciągle bym mogła spać tak jak w I trym ciąży.

Silva tak uwielbiam szczawiową że jakbym nie miała samochodu w warsztacie to bym normalnie przyjechała do Ciebie !

Justynko Gdyby mi ktoś teraz powiedział że mam taki dom do wysprzątania to pewnie bym się ucieszyła bo w swoim już nie mam co robić. zazdroszczę ! Już się zastanawiam co dziś robić. Może pomaluje stół i ławki do ogrodu :tak: ja nie mogę w miejscu usiedzieć.
Wydaje mi się że dopiero teraz dociera do mnie że z malutką wszystko jest dobrze i ta radość mnie tak rozpiera :-D

Zołzuniu no to masz dzis fajowy dzionek. Uwielbiam wszelkie spotkania towarzyskie a jeszcze bardziej typowo babskie!Miłej zabawy z dziewczynami!

Evka Witaj!!!

Katamisz ja wierze w to wasze spanie bo w pierwszej ciązy w 3 trymestrze ciągle spałam. dzień i noc.Tak podobno regeneruje sie organizm przed porodem

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
Rany ale się dzis wyspałam obudziłam się przed 10 :szok:
A tu szaleństwo od rana napisze tak zdrówka dla chorowitków, słonka dla tych co mają mało, i miłego dzionka.
A od teraz bd aktywna :-)

reklama
Hej dziewuszki :-) Jak dobrze, że pogoda się poprawiła, wczoraj padało właściwie cały dzień a dziś słoneczko :))
Dziś drugie zajęcia w sr, dziś będzie film z porodu, już widzę miny facetów:-D co najmniej połowa nie będzie patrzeć ;) a po sr jedziemy do szwagierki na kolację i znowu się nawpierniczam i nocka będzie z głowy.
Jak uda mi się zwlec z łóżka to pędzę do laboratorium po wyniki bo jutro wizyta, będzie usg no i jutro zaczynam 30 tydzień!!! Chyba dobrze to policzyłam hi hi ??

Miłego dnia wszystkim :-)

Do góry