Matko, co za produkcja, myślałam, że jedna z pierwszych dziś będę się meldować, a tu taki klops...i tyle do nadrobienia...
kati japońce jak najbardziej - my mamy hondę i toyotę i nic a nic się nie dzieje, wymieniamy tylko materiały eksploatacyjne
traschka to Twoja mama jak 3-miesięczny bobas wyglądała
mgordon oglądałam Fakty, ale nie wierzę, że tak będzie, u nas jest problem z mentalnością personelu med, ciężko zmienić przyzwyczajenia...A poród rodzinny - fajna sprawa pod warunkiem, że nie pojawią się komplikacje. Ja jednak wolę szpital z dobrym oddziałem neonatologicznym
marta przesyłam Ci trochę słoneczka, u nas dziś w nadmiarze
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
i zdrówka dla Dominiki
Misialina ta energia to do wszystkiego u Ciebie taka czy wybiórczo tylko w sprawach dot. Truskaweczki? Bo ja ogólnie energii nie mam, ale jeżeli chodzi o małą to jak najbardziej
Aestima sen niezły;-)musiało być baaardzo wesoło!!! ja kryzys przechodziłam jakieś 2 tyg temu, ale minął...położna nam mówiła, że dla kobiety w końcówce ciąży najgorsze jest jak wszystkie koleżanki rodzą a ona jeszcze nic, podobno taka kobieta ma wrażenie, że nigdy nie urodzi i do końca życia w ciąży będzie chodzić...mam nadzieję, że tego nie doświadczę...
Silva nie bardzo wiem, co Ci poradzić, jak nie przejdzie samo to do lekarza, niech obejrzy
Zolza a ręce Cię nie bolą od prasowania na siedząco?
larvunia duuuużo zdrówka dla Was wszystkich!!!Na robale dobre są pestki dynii
Agata dla mnie to jest paranoja, że tylko do 18rż refundują...Firmy farmaceutyczne taaaką kasę zbijają na pompach, że ciężko uwierzyć...i większość ludzi katuje się zastrzykami 5xdziennie...mój kuzyn w wieku 13 lat trafił do szpitala z glukozą 600 we krwi. Lekarze dziwili się, że na własnych nogach przyszedł. Ale teraz jest ok, właśnie jedna pompa kończy ważność, ale ma już drugą. Na pierwszą zrzucała się cała rodzina, drugą dostaną z nfz na szczęście. Dobrze, że resztę refundują bo podobno 1 igła tytanowa do pompy(do wymiany co 3 dni) kosztuje 30zł...PARANOJA
traschka mam nadzieję, że się nie obraziłaś, że chwilowo zostałam streszczaczem;-)obiecuję, że to tylko chwilowo...