reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

cinamon stosuje sie do zaleceń mojego gina
biggrin.gif
powiedział mi że mam teraz na maxa wypoczywać bo potem to tylko z górki bedzie ;-)

Kuma dobrze liczysz
biggrin.gif
ja dziś zaczęłam 31
biggrin.gif

reklama
Kochane ja wiem ze do świat jeszcze trochę czasu ale czy myslalyscie juz o tym co będziecie smacznego pichcily??? Ja powoli robie listę zakupowa i tak myśle co tym razem wymyślec. Może macie jakieś propozycje to podzielmy sie na odpowiednim wątku swoimi pomysłami.

Jadę po podstawowe zakupy dla mojego malucha bo czas ucieka a ja nic nie mam. :no::baffled::szok:

Agatko świąt nie planuję jeszcze bo dla mnie za daleko :) gdzieś za tydzień zacznę myśleć. Na pewno zrobię moją specjalnośc czyli żurek , jaja na kilka sposobów i co tam jeszcze wymyślę to nie wiem ale z chęcią też podpatrze co nasze brzuszki robią :-)

Tusen trzeba spacerować jak najwięcej skoro pogoda rozpieszcza :)

Kati, Kuma dzięki! strasznie mnie ucieszył ten 30 tydzień! chyba muszę to uczcić, tylko zgaga mnie zaraz zabije

Kochane, ja dziś w wir sprzątania wpadłam, wczoraj jakoś mi się nie chciało, zakupy mnie wykończyły...będę wpadać do Was w przerwach:tak:takiego zapału jak dziś mam nie mogę zmarnować - nie wiadomo kiedy znów najdzie mnie na sprzątanie;-)i prasowanie nasze muszę jeszcze odwalić, żeby wreszcie za ubranka kruszynki się wziąć

reklama
mgordon miłego spędzenia czasu na placu zabaw :-)

tusen ja sie jeszcze trzymam na tych spacerach, ale wiem co czujesz
biggrin.gif

Agatko
ja nie wiem jeszcze dokładnie co zrobię, na pewno jajka faszerowane, może paszteciki i szynka zawijana w galarecie ale co jeszcze hmmmm chciałabym taki żurek na zakwasie zrobić ale jeszcze nigdy nie robiłam zakwasu, moze macie jakieś przepisy. Choć w zeszłym roku zakupiłam książkę wielkanocne przysmaki i moze z niej skorzystam w końcu
biggrin.gif

Cinamon biedna ze zgagą sie meczysz, mnie dopada ale wieczorami, ale lodów bym sobie nie odmówiła
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Do góry