reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam ze spacerku......ufff nie ukrywam że takie spacerki to już mniej przyjemności ale i ciężki wysiłek fizyczny
A przeszłam wolniutko może ze 2 kilosy.
A przeszłam wolniutko może ze 2 kilosy.
Kochane ja wiem ze do świat jeszcze trochę czasu ale czy myslalyscie juz o tym co będziecie smacznego pichcily??? Ja powoli robie listę zakupowa i tak myśle co tym razem wymyślec. Może macie jakieś propozycje to podzielmy sie na odpowiednim wątku swoimi pomysłami.
Jadę po podstawowe zakupy dla mojego malucha bo czas ucieka a ja nic nie mam.
Jadę po podstawowe zakupy dla mojego malucha bo czas ucieka a ja nic nie mam.
cinamon
Fanka BB :)
Agatko świąt nie planuję jeszcze bo dla mnie za daleko gdzieś za tydzień zacznę myśleć. Na pewno zrobię moją specjalnośc czyli żurek , jaja na kilka sposobów i co tam jeszcze wymyślę to nie wiem ale z chęcią też podpatrze co nasze brzuszki robią :-)
Tusen trzeba spacerować jak najwięcej skoro pogoda rozpieszcza
Kati, Kuma dzięki! strasznie mnie ucieszył ten 30 tydzień! chyba muszę to uczcić, tylko zgaga mnie zaraz zabije
Tusen trzeba spacerować jak najwięcej skoro pogoda rozpieszcza
Kati, Kuma dzięki! strasznie mnie ucieszył ten 30 tydzień! chyba muszę to uczcić, tylko zgaga mnie zaraz zabije
Kochane, ja dziś w wir sprzątania wpadłam, wczoraj jakoś mi się nie chciało, zakupy mnie wykończyły...będę wpadać do Was w przerwachtakiego zapału jak dziś mam nie mogę zmarnować - nie wiadomo kiedy znów najdzie mnie na sprzątanie;-)i prasowanie nasze muszę jeszcze odwalić, żeby wreszcie za ubranka kruszynki się wziąć
reklama
mgordon miłego spędzenia czasu na placu zabaw :-)
tusen ja sie jeszcze trzymam na tych spacerach, ale wiem co czujesz
Agatko ja nie wiem jeszcze dokładnie co zrobię, na pewno jajka faszerowane, może paszteciki i szynka zawijana w galarecie ale co jeszcze hmmmm chciałabym taki żurek na zakwasie zrobić ale jeszcze nigdy nie robiłam zakwasu, moze macie jakieś przepisy. Choć w zeszłym roku zakupiłam książkę wielkanocne przysmaki i moze z niej skorzystam w końcu
Cinamon biedna ze zgagą sie meczysz, mnie dopada ale wieczorami, ale lodów bym sobie nie odmówiła
tusen ja sie jeszcze trzymam na tych spacerach, ale wiem co czujesz
Agatko ja nie wiem jeszcze dokładnie co zrobię, na pewno jajka faszerowane, może paszteciki i szynka zawijana w galarecie ale co jeszcze hmmmm chciałabym taki żurek na zakwasie zrobić ale jeszcze nigdy nie robiłam zakwasu, moze macie jakieś przepisy. Choć w zeszłym roku zakupiłam książkę wielkanocne przysmaki i moze z niej skorzystam w końcu
Cinamon biedna ze zgagą sie meczysz, mnie dopada ale wieczorami, ale lodów bym sobie nie odmówiła