reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mgordon oglądałam fakty. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce hehe:) Ja bym chętnie urodziła w domu gdybym miała 100% pewności, że wszystko pójdzie dobrze. ALe ponieważ nikt mi tej pewnoście nie zagwarantuje to wolę jednak szpital. Ale najbardziej rozwalający jest punkt, że personel musi sie przywitać z pacjentką heeh:)))

witajcie z rana....dzis deszczowo....wstaje dzis rano, wstaje dominika i pierwsze co uslyszalam to huczacy kaszel, wiec wiadomo....krtan, normlanie jakby mnie ktos w leb zdzielil...znowu siedzenie z nia w domu a dopiero poszla do przedszkola, cala zime byl spokoj to czemu teraz??????
kati udanych zakupow samochodowych, my tez mamy kupowac tylko mysle ze gdzies za miesiac dopiero....
silva no w koncu zus zalatwiony, gratulacje, w koncu nie bedziesz przmierac glodem:) :-D
ironia zawsze to lepiej ze mama przyjechala niz tesciowa:-D
agatka zdrowka dla frania..,super ze jestes:)
mysia super ze jestes:) szkoda z tym migdalem malego no ale zeby ten zabieg cos pomogl&&&&&&&&&&&&&&&
cinamon.....ale ty masz energii dziewczyno, no zazdroszcze i gratuluje:) a sliczny piesek
larvunia jak zdrowko u was?

jakos porod w domu do mnie nie przemawia....a co to za plan porodu wymyslili, ciekawe...

Hej Mordki Kochane! U mnie nocka w miarę, za oknem brzydko...wczoraj poprasowałam całą stertę ubranek, dzisiaj kolejne...mam nadzieje że moje plecki to wytrzymią....zaraz będzie tato, więc musze się ogarnąć....będę tu do Was zaglądać oczywiście...miłego dnia Wam życzę!!!

hej.pół nocy nie spałam,ciężko,ciężko mi,a jeszcze z 9 tyg....
u nas zachmurzone,a ja dziś uderzam na ciuszki na wyprzedaże.miłego dnia

Witajcie:-)
Ja wczoraj późno zasnełam,też nocki nie miałą rewelacyjnej.Cały czas wstaje siku,jak wróce z toalety to muszę powiercic sie w łóżku zanim zasnę.Do tego dochodzą myśli o porodzie i fakt że dużo zaczyna sie w nocy,i myśle jak to będzie.....ehh za dużo myślę.

reklama
A mi się poród ciągle śni! a i zapomniałam Wam powiedzieć, ze przedwczoraj miałam odjechany sen z Wami w roli głównej. Wszystkie - dziewczyny z bb byłyśmy na jednej porodówce i czekałyśmy na poród- byłyśmy tam kilka dni dopóki wszystkie nie urodziły! na jednej, wielkiej sali! No masakra jakaś! Ale w sumie wesoło tam było.

A tak w ogóle ostatnio chyba jestem zmęczona tą ciażą i przechodzę jakiś kryzys- chciałabym już urodzić...

Do góry