reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
U mnie się już pierze...jeje...ale ten proszek pachnie dzidzią...wywieszam na taras a potem prasowanko...i układanko do nowej szafy....takie dupsy a ile radości człowiekowi dają...no i zamówiłam wreszcie dzisiaj tą sukienkę na wesele...ciekawe co będzie warta...jak będzie szajs to odsyłam.

Witajcie dziewczyny nie było mnie wczoraj ale super spędziliśmy dzień :-)
byliśmy na wycieczce ale nie w górach bo tam najkrótsza trasa to 7 km pod góre - nie dałabym rady, ale moze we wrześniu hmmmm :biggrin2:
ale za to pojechaliśmy do czeskiej Opavy i okolic (dwa zamki) dzień spacerków, jedzenia lodów (zjadłam dwa ;-):zawstydzona/y:) i wypoczywania na świeżym powietrzu, było super :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

aaa jeszcze zaliczyliśmy i w sobote i w niedziele ogniska :biggrin2::biggrin2::biggrin2: jedno u nas drugie u rodziców :biggrin2: mmmniam

a teraz dość o mnie ide poczytać co u was sie działo

U mnie się już pierze...jeje...ale ten proszek pachnie dzidzią...wywieszam na taras a potem prasowanko...i układanko do nowej szafy....takie dupsy a ile radości człowiekowi dają...no i zamówiłam wreszcie dzisiaj tą sukienkę na wesele...ciekawe co będzie warta...jak będzie szajs to odsyłam.

Misia, ja też już piorę , w zasadzie kończę:) Mam nadzieję, ze nie za wcześnie... Trochę poleżą sobie w komodzie te ubranka, ale nie mogłam się już doczekać!!

misialina no mam nadzieje ze kiecka bedzie super:)
kati ale super mialas dzien, ja mam ochote na grilla i ogniska ale najlepiej jakby mi ktos lozko na dwor wyciagnal
traszka udanych lekcji, ja nie mam dzis weny na pracowanie buuuuuuuu

traschka, katamisz, ironia a moze podpowiecie mi jaki by teraz zakupić samochodzik, podoba nam sie nissan almera hatchback, ale nie mam opinii na temat jego użytkowania... my mamy ograniczony budżet i rozglądamy sie za jakimś rocznikiem 2001- 2002. Mój sprzedałam, miałam forda fiestę ale 3 drzwiowy i kiepsko by mi było z fotelikiem sie gimnastykować do takiego autka. Proszę o opinie ewent. inne marki polecane :biggrin2:

larvunia zdrówka dla was, cholera mogło by was to świństwo już opuścić...

Misialina biedna ty z tą zgagą, mnie też wczoraj dopadła i myślałam że zwariuję, na szczeście miałam gaviscon...

Doggi zazdroszczę takich teściów...

blusia, saffi witajcie po przerwie

Misialina mnie też troche puchną nogi w okolicach kostek i palce u rąk, gin mi powiedział ze to typowe i mam sie nie obawiać na razie, ale jak ty już miałaś zatrucie to kontroluj to

silva powodzenia w zus-ie

Agata
zdrówka dla Frania i żeby to nie było nic poważnego

Dagamit uwielbiam Pszczynę i park pszczyński :biggrin2::biggrin2::biggrin2: często tam jeździmy

kasiawilde powodzenia w twoich planach i zaglądaj do nas często :biggrin2:

marta ja sie ostatnio załamałam nie mogę do niczego wejść, myślałam że do siebie już nic nie potrzebuje (czyt. ciuchy) a tu nici musze kupić choć kilka bluzek z kr. rękawem

Witam mamusie! Dzisiaj wreszcie udalo mi troche wyspac, ostatnimi dniami maly budzil sie o 2 i "kokosil" do 4 rano, bylam nieprzytomna. Za chwile jade na usg, ale mam stresa. Dla slubnego mam caly czas focha, niech pocierpi troche. Dzisiaj powinien miec wolne, teraz pojechal otworzyc restauracje i zaraz ma wrocic, jezeli sie okaze ze ma pracowac, to mnie chyba szlag trafi (mamy w tych dniach jechac do Hamburga do Ikei). No zobaczymy.

dziewczyny właśnie ja odnośnie tego prania,bo juz nie pamiętam jak robiłam:
niby powinno się prać w 60 stopniach,ale ja segregując je zobaczyłam,że wszystkie są na 40 stopni.i co z tymi welurowymi?
larvuniu zdrowia życzę

reklama
dziewczyny właśnie ja odnośnie tego prania,bo juz nie pamiętam jak robiłam:
niby powinno się prać w 60 stopniach,ale ja segregując je zobaczyłam,że wszystkie są na 40 stopni.i co z tymi welurowymi?
larvuniu zdrowia życzę

Ja to rozwiązuję tak, że piorę w niższej temp., ale za to później nadrabiam podczas prasowania ;-)

Do góry