traschka
Mama Marysi
kasiawilde ale my będziemy tęsknić za tobą
Nie porzucaj nas!!! Napisz przynajmniej od czasu do czasu, że wszystko ok
Powodzenia ze wszystkim, po przeprowadzce i obronie czekamy na relacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łeeee tam nie przejmuj się, ja zauważyłam, że TE dziady wszystkie nasze, to wszystko na złośc nam robią... No przynajmniej mój robi mi na złośc, ale wtedy pokrzyczę pokrzyczę on powie "mała weź se lepiej rozbieg i baranka zasadź w ścianę" (oczywiście żarcik taki z jego strony) ja wtedy się jeszcze bardziej wkurzam a on zaczyna się śmiac i mówi "oj mała mała, te hormony to ci życ nie dają a mnie tym w ogóle, ale i tak Kocham cię Matka furiatka" więc ja wtedy mówie mu "a pie***l się! Nie chcę Cię znac! Koniec z nami!!" na co on "nieee koniec!! Początek !! :*" i wtedy ja się zaczynam śmiac i już emocje opadająAle przynajmniej raz dziennie fight musi byc
![]()
Źle mi, niech mnie ktoś przytuli![]()
![]()
![]()
Ale jestem durna... obejrzałam pierwszy odcinek "cudu narodzin" na vod i jestem przerażona. Ja chcę cesarkę(((