reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

NIe cierpię poniedziałków. Teraz chwilowa przerwa potem znowu zajęcia w domu, potem lecę szybko do lekarza i lecę na zajęcia na świetlicę. Ciekawe czy zdążę obiad zjeść.

Justynka ja piorę też w 40C i potem prasuję po lewej stronie.

kati aż tak na samochodach się nie znam żeby ci doradzać:) Szukasz czegoś dużego, combi, vana? Może jakiś znajomy chciałby akurat coś sprzedać? Auta w komisach często są niestety strasznie pościemniane.

Ivonka witaj! ja ostatnio też nie mogę wytrzymać bez lodów i pochłaniam jakiegoś codziennie:) Gratuluję 31 tygodnia!

reklama
Witajcie brzuszki :-) Widzę, że weekend obfity w grilla i wypoczywanie na łonie natury;-) U mnie sobota leniwa, cały dzień samiutka przeleżałam w łóżku bo M od rano do wieczora remontował nasze mieszkanko. A w niedzielę do południa wybieraliśmy wyposażenie do łazienki i udało się w końcu kupić umywalkę, wannę i kibelek, jeszcze tylko kafelki i nareszcie coś się ruszy:-) bo została jeszcze kuchnia i duży pokój, a 23 czerwca już powoli się zbliża:szok: A po zakupach M odwiózł mnie do znajomych na grilla (a sam powrócił zająć się dalej remontem) i wtedy byłam już najszczęśliwszą osobą pod słońcem :-) Na powietrzu to się ma apetyt:tak:
Wczoraj tez zaczęłam oglądać "Cud narodzin" i muszę przyznać, że strach mnie obleciał ale chyba mimo wszystko nie chciałabym mieć cc. To tyle jak na razie zabieram się za malowanie pazurków i oglądanie kolejnych odcinków "Cudu narodzin".

traschka, katamisz, ironia a moze podpowiecie mi jaki by teraz zakupić samochodzik, podoba nam sie nissan almera hatchback, ale nie mam opinii na temat jego użytkowania... my mamy ograniczony budżet i rozglądamy sie za jakimś rocznikiem 2001- 2002. Mój sprzedałam, miałam forda fiestę ale 3 drzwiowy i kiepsko by mi było z fotelikiem sie gimnastykować do takiego autka. Proszę o opinie ewent. inne marki polecane :biggrin2:

My mieliśmy hatchbacka przed alfą-sedanem ale tak czy siak małe auto wewnątrz.Ale to nie był nissan tylko Seat-Ibiza 2000r.
Rozumiem ,że to ma być dla Ciebie autko tylko tak?? Jeśli tylko dla Ciebie to skup się po prostu na 5-cio drzwiowym jakimś.Co do nissanów to totalnie nie znam tych aut i nie jestem w stanie powiedzieć nic na ich temat.

Co do prania...ja też piorę w 40 st a potem prasowanko...już jedno mi wyschło, poiwiesiłam drugie...ale coś na deszczyk się zbiera i będe z tym do domku uciekać zdaje mi sie

traschka, katamisz dzięki :biggrin2:

szukamy czegoś hmmmm trochę większego jak duży hatchback albo kombi, van to już za duży, ja nim będę jeździć ale zależy nam żeby był bezpieczny.
Mój m ma skode i na razie ją nie zmieni. Moze w przyszłym roku. Hmmm rozglądamy sie po znajomych bo faktycznie w komisach są poukrywane wady w autach a i dużo droższe te auta niż np na necie.

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko dziś przelotem, nie mam swojego laptopa niestety, komputerowiec dziś zabrał, może naprawi na pojutrze :-( a do tego laptopa kolejka stale ;-). W każdym razie pocztałąm co u Was, trzymam kciuki za wizyty, a Wam przesłam BUziaki!!!!!!
I teraz idę smażyć rybkę na obiad :-)

Zakupy zaliczone. No i pozniej oczywiscie jeszcze zaliczyłam lody, ale ze jeszcze cos za mna łaziło to wszamałam na koniec zapiekanke:-D.
A poza tym to przez taka iekna pogode nie moge nadrobic watków, po prostu az zal siedziec przed kompem

ja tez obiad zjadlam....teraz mam faze na ziemniaki i cokoliwek do nich byle byly ziemniaki....no tak mi dzis slabo ze chyba lekcje odwolalm....

Heeeeej, jestem!

Udało mi wszystko. Tzn. złożyłam w ZUSie zaległe, zagubione i odnalezione L4. Naskrobałam im do tego pisemko, żeby zagęścili ruchy, bo 2 miesiące jestem bez kasy i umieram z głodu;)) Pani powiedziała, że na dniach powinni uruchomić zaległe zasiłki. Ufff. Ale odetchnę dopiero jak kasa będzie na koncie! Dzięki za kciuki dziewczyny, jak zwykle pomogły:))

Teraz muszę podgrzać sobie zupkę i zasiadam do pogaduch z Wami:) SiiiJuuu!

reklama
melduje ze zyje mama mnie nawiedziła i traktuje jak niepełnosprawną...bardzaiej sie denerwuje tą jej pomocniczowością niz remontem eh..panowie juz szaleją w kuchni z meblami a M w delegacji :(

jednym słowem rozpierduch na całego....

Do góry