reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć brzuszki, witam w ten ciepły dzień.
U mnie narazie od rana świeci słoneczko i jest cieplutko. Właśnie wróciła z Krakowa bo byłam oddać krew do badań i wieczorkiem sprawdzę wyniki na internecie, przynajmniej nie muszę tam specjalnie jechać tylko oddrukuje sobie jak będe szła na wizyte - wszędzie tak powinno być!
Dzisiaj mam w planie umyć chociaż jedno okno, zobaczymy czy mi się będzie chciało :-).

Jeśli chodzi o pranie do dzisiaj przyszła mi paka m.in z pieluchami różnymi i płynem lovela, więc może coś upiorę hihi ale najpierw skuszę się na lody które czekają w lodówce -po waszych opowieściach sama musiałam sobie kupić ;-)

larvunia zdrówka wam wszystkim życzę! Mam nadzieję że w końcu was te choroby opuszczą
Misialina życzę ci żeby w końcu skończyła się ta zgaga :-(. Jesli chodzi o opuchliznę to na szczęście narazie mnie to omija, jedynie strasznie bolą mnie biodra w nocy, chyba jakiś nerw mi brzuch uciska.

silva trzymam kciuki żeby wszystko się udało, daj popalić ZUSowi

kasiawilde powodzenia, zaglądnij kiedyś do nas i napisz co tam u Ciebie!

Jeśli chodzi o poród to nie nastawiam się negatywnie na sn, będzie co ma być. Na początku bałam się najbardziej, teraz jestem dobrej mysli. Otuchy dodaje mi myśl że za tym ciężkim wysiłkiem przyjdzie wielkie szczęście i to jest tylko pewien etap który musi być. Tak nas natura stworzyła. Jeśli będzie musiała być CC to będzie.

Oglądałam "pierwszy dzien z zycia Lenki " i też się popłakałam :-)

reklama
Jest to pełny 30 tc ale zaczynasz 31...Zawsze licz tydzień w przód.Np ja mam na suwaczku ,że jestem w 31 i 3 tc a jestem w trakcie 32 tc

reklama
Cześć dziewczynki ja tylko wpadłam powiedzieć, że do końca tygodnia raczej mnie nie będzie (problemy z netem:wściekła/y:) Po niedzieli powinnam dać znać. Buziolee dla Was\

Mam nadzieję, że wyśle i posta:sorry2:

Do góry