reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
uu trasia - fajne te priusy :)) ja jestem posiadaczką clio III :) o takie coś:

renault-clio-iii-1-2-16v-48kw-1.jpg

Bardzo fajny w obsłudze i w jeździe po mieście :) no i ma 110 KM :-) o czym tata nie wiedział kiedy go zamawiał bo nie miał naklejki i myślał że to jakieś 80 KM :))) ale dawno już nie prowadziłąm bo w ciąży jakaś nerwowa się zrobiłam... i za duży odsetek ofiar by było ;)) no co ja poradze jak widze durnowata babe co zamiast patrzec gdzie lezie to pod auto... :))

my już po obiadku - pyszny filecik fantazja z serkiem papryka i szyneczką :)

w kuchni dalej sajgon
- kolor mi się nie podoba :( jakoś mi się humor popsuł całkiem :( zamiast kamienistej plazy jest kupa z groszkiem :(

katamisz
- heeh nie ma to jak naukowe wywody o wzwodach :) coz z sexu nici to chociaż sobie popisze :))

Zeberrko kochana! Życzę Ci cudownych urodzin - tym razem bez tragedii w tle, bo skarżyłaś się kiedyś ,ze do tego masz "szczęście"!
Przede wszystkim życzę Tobie i całej rodzince zdrówka,przyda się bo to ostatnio był u Was towar deficytowy.
A oto całe pole wiosennych tulipanów dla Ciebie :*

tulipany-pole.jpg

Cześć brzuszki,
piszę teraz dopiero bo od rana z M jestęsmy zagonieni, przyszły płytki do łazienki i zaczęło się układanie, do tego odebraliśmy zasłony więc M musiał zawiesić, potem szybkie sprzątanko bo mieliśmy gości, dopiero teraz mogę odetchnąć :-).
Na polku niestety szaro i smutno, pogoda nie zachęca co spacerków.
Właśnie oglądałam pogodę i zazdroszczę m.in wrocławianką jutrzejszych 22 stopni!! :-p

zeberka - sto lat sto lat sto lat!!! Zdrowia, spełniania marzeń i oczywiście bezproblemowego porodu zdrowego dzieciaczka !

katamisz- remonty są fajnę ale na chwilkę dopóki zmęczenie mnie nie powali, co ostatnio dzieje się szybko:-)

wniebowzięta - witam cię i zapraszam do dyskusji, na początku ciężko się odnaleść ale potem to już z górki :tak:

agatkaT - uwielbiam grilować ale jeszcze nie było u mnie odpowiedniej pogody, chociaż nieraz M robił grila jak akurat była burza i grill stał pod dachem, może jutro się uda ;-). Ale smaka mam od dawna.

Idę dalej czytać co tam u was

Ivonka, też mam smaka na grilla! U nas też szaro, buro, nic się nie chce-o 18 położyliśmy się z mężem dosłownie na chwilkę i obudziliśmy się dopiero teraz...

Dziewczyny, słuchajcie, co z Izą?? Jakoś długo jej nie ma czy tylko mi się zdaje??

Ale dzisiaj byla piekna pogoda, ponad 23°C. Bylysmy pol dnia na placu zabaw, w krotkich rekawach, a i tak bylo mi goraco. Niestety od jutra ma juz padac deszcz.
Wlasnie ogladam kultowy serial - "Lody na patyku", przefilm :-D

reklama
traschka, ironia Wy to kurna macie chociaż fajne te swoje Bum Bum ;-)(czyt autko :-p)Ja to ze swoim Sejem z Wami się nie mierzę nawet bo wolna pszczoła z niego:) Pojemność 899-MASAKRA!!Ale oszczędne chociaż jak cholewcia a teraz przy tej cenie benzynki opłaca się go mieć ;-)Pali mi na mieście około 6-7 literków.
Traschka co do Toyotki Twojego taty to super cacko!!Ja też lubię toyoty choć z moim mężem lubujemy się głównie we włoskich autach-mój fiacik a on ma Alfę Romeo 156 1,8 silniczek.Kocham brzmienie silnika w alfach!!Taki warkocik jest...ogólnie uwielbiam jezdzić alfą ma kopa nie to co mój...bąk:wściekła/y:Był czas ,że zaraz po zdaniu prawa jazdy w ubiegłym roku nią śmigałam to nie powiem z taką mocą pod maską można sobie pozwolić!!

Do góry