reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry brzuszki
Piękny poranek w całej Polsce chyba dzisiaj...
We Wrocku również piękne słoneczko, ptaszki ćwierkają aż chce się żyć!

Misialinka, AgataR strasznie Wam zazdroszczę tej porannej kawki na ogródku czy tarasie-ja posiadam malutki balkonik więc to zupełnie inny klimat.

zozla ubieraj się kochana i na jakiś spacerek się przeleć bo taki dzień piękny-nie można takiej pogody marnować ;-)

larvuniu życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!Biedni jesteście z tymi choróbskami naprawdę...

reklama
Dzień dobry!
Pogoda u mnie cudna! Zastanawiam się jak go wykorzystać, najchętniej pojechałabym na jakąś małą wycieczkę samochodowo-krajoznawczą połączoną ze spacerkiem tylko żadne miejsce mi nie przychodzi do głowy. Zaraz wyciągnę mapę:)

Zołza VOD to taki serwis z fimami, jest powiązany z tvn więc wiekszość filmów, seriali i programów możesz obejrzeć właśnie tam. Fajna rzecz i za darmo o czywiście:) VoD w Onet.pl

Katamisz
skoro u ciebie tez tak pięknie to może ja powinnam sobie zrobić wycieczkę do Wrocławia?:)

Larvuniu dla ciebie jak zawsze - dużo zdrówka!!!

Misia ty jak zwykle szalejesz w kuchni i w domu. Odpuść troszkę kobieto bo termin porodu nawiedzi cię znacznie wcześniej niż się spodziewasz! Więcej spokoju!

AGATA dzień dobry w ten piękny dzień:)

Witam dziewczeta!
Larvuniu duzo zdrowka!
U nas rano bylo sloneczko, a teraz w ciagu pol godziny sie zachmurzylo i pada :-( Po wczorajszym dniu opalilam sobie caly dekolt i piecze troche, a dzisiaj juz tylko w chalupie na dupie. No coz, wszystko co dobre szybko sie konczy. Do tego moj stary mnie wkurzyl, ale ciul, wlasnie jedzie do roboty i bedzie spokoj (wlasnie usiadl przy mnie, gapi sie w monitor a i tak nic nie rozumie).
Milego dnia Wam zycze!

Dzień dobry!
Pogoda u mnie cudna! Zastanawiam się jak go wykorzystać, najchętniej pojechałabym na jakąś małą wycieczkę samochodowo-krajoznawczą połączoną ze spacerkiem tylko żadne miejsce mi nie przychodzi do głowy. Zaraz wyciągnę mapę:)

Katamisz
skoro u ciebie tez tak pięknie to może ja powinnam sobie zrobić wycieczkę do Wrocławia?:)

traschka zapraszam do Wrocławia!!U nas przepięknie dzisiaj.W planach mam wyjście z synkiem na spacer-on na rowerze a ja piechotką;-) Chociaż Ty dotrzymywałabyś mi tempa ;-)To jak o której będziesz??:-)

anapi współczuję kochana zatarcia z mężem ja też ostatnio miałam mega spięcie!!Przepraszam ale uśmiałam się jak przeczytałam " (wlasnie usiadl przy mnie, gapi sie w monitor a i tak nic nie rozumie). " starałam się to sobie wyobrazić jak on tam siedzi a Ty na niego nadajesz nam :p

Dzień dobry Czerwcóweczki :)

Ja wczoraj do domu wróciłam o północy i od razu K.O. Ale co do zrobienia było, zostało wykonane :D nawet narysowany już mój wymiennik jest :D

W poznaniu pogoda jest PRZE-KOZAK !! Ptaszki tak świergolą, że aż miło :)

W ogóle śniło mi się dziś w nocy, że zaczął mi się poród ;) I to było tak realistyczne, że aż do tej pory nie mogę się ogarnac :p A było tak, że wstałam w nocy o 4.29 do łazienki na pee-pee, i mój maleńki poleciał za mną (kocięto),żebym mu wodę z kranu odkręciła do picia (on nie pija z miski pod żadnym pozorem, tylko z kranu :/) i jestem w tej łazience odkręcam wode a tu HADZIAAAA, moje wody puściły !! i super hiper silny skurcz!! I na ten skurcz się obudziłam, bo mnie w realu dopadł, taki na chwilkę... Tylko tak się zaczęłam zastanawiac czy u mnie to sie po prostu nie pojawiają już skurcze braxtona-hicksa... raczej są bezbolesne te b-h, ale są też takie ała ała, i tak pomyślałam, że to może byc to :p

Cześć Brzuchatki
u mnie też piękna pogoda i bardzo ciepło jest :-). Niestety ja sama w domu gdzieś do 15 będę bo moi rodzice z moim M i z małolatami pojechali nad jezioro posprzątać przed sezonem domek letniskowy :-). Za tydzień pewnie będę już tam grillować jak będzie pogoda :-).
A tak w ogóle jestem zła od wczoraj bo siedziałam sobie z laptopikiem wieczorem i nagle coś ekran mrugnął i ciemność. Co prawda pod światło coś tam widać na tym ekranie ale ogólnie to jest czarny :-(. Zadzwoniłam dziś do takiego komputerowca co mi kiedyś naprawiał komputer a on że przyjdzie jutro lecz po tym co mówię to raczej padła matryca!!!! A to już koszt naprawy baaardzo duży. Ale zaczęłam czytać na necie i wyczytałam, że jak jest jakiś obraz patrząc pod światło to raczej jakaś świetlówka matrycy poszła lub jakiś inwerter. a to już o wiele mniejszy koszt naprawy!!!!!! Zobaczymy jutro. Najważniejsze, że mam jeszcze inny komp :-) i mogę poczytać co u Was!!!

witajcie:) ja juz dzis zaliczylam spacer po gieldzie samochodowej z mezem, po czym mielsimy do kosciola jechac ale oczywiscie zaczelo mnie sie juz slabo robic od chodzenia i mnie przywiezli do domu, przespalam sie i kaszel mnie meczy cholera jasna no.... no nic odpoczelam i wstaje jakis obiad naszykowac.....odpoczywajcie brzuszki z mezami

reklama
Katamisz, wyszło słonko i u nas! :-)

Trasia
, dzięki za wyjaśnienie! :-)

Anapi, oj, niech ci faceci tak Was nie wkurzają...

Doggi, to pewnie to, mam to samo - tylko u mnie nie bolą, ostatnio tylko tak delikatnie zaczynają, jak przy miesiączce. Jejuśku, ale nam mało czasu zostało! Juppi! :-D

Doris, czytam o tym komputerze i oczy robią mi się coraz większe - szacun, że się w tym łapiesz! Dla mnie to czarna magia...

Moja psa wyczesana, poodkurzane, łazienka posprzątana, w kuchni blaty i podłoga też... Została mi kuchenka i zlew, no i lustro w łazience, bo straciłam wenę - muszę odsapnąć :-p Ale nieźle mi idzie ;-)
Teraz pora na drugie śniadanko :-)

Do góry