reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
moja poranna rozmowa z mężem...

-dagmara(moje stwierdzenie po przeogromnym pocałunku na goodbye): "jaaaa cię, ale ty mnie musisz mocno kochac !!"
-tomasz: " nooo, muszę... ;) :p "
i cieszył się jak dzieciaszek, że taki żarcik powiedział ;)

trąbel i piernik jeden noooo :) :p

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Zeberrko Najlepsze życzonka dla Ciebie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

kati83 ja od 8 się zabieram za porządki pozimowe :p żeby w szafie zrobic miejsce na wiosne :p No i póki co nadal się zabieram ;)

Ja bym sie nie zabrała, ale M miał wolne no to sie sprzężyliśmy, a jak mnie nogi wieczorem bolały.... masakra, ale mąż zrobił mi masaż :-)

Hej Brzuchate! Wy nie próżnujecie widzę i skrobiecie jak te mróweczki...ja dopiero teraz klapnęłąm i czytam co naprodukowałyście....ja posprzątałam ten bajzel w domu, jeden pokój malowaliśmy i szafę mąż zrobił a syfu co nie miara...od poniedziałku c.d...łazienka...już mnie brzuch boli jak sobie pomyślę...wczoraj byliśmy w teatrze na spektaklu "Proszę zrób mi dziecko" więc polecam, piękna historia dwojga ludzi. Dzisiaj robimy grilla bo już za mna chodzi

Zebrra...życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego... :*

Dagamit...wiem że opuściłam się na wątku kulinarnym ale jakoś czasu brak...a co do krwistych ziemniaczków to daj tak pól op. sera feta i pół mozarelli

Zołzik....masz wspaniałego męża...ale Ci napisał pięknie...też bym się wzruszyła

Setana...witaj w klubie...my też dzisiaj grilujemy :)

Katamisz...fajnie że konflikt zażegnany...wiedziałam że prędko to nastąpi

Ironia...ja tak wysiedzieć przy remoncie nie umiem...zawsze mnie coś podkusi i coś zrobie a potem kręgosłup mój biedny cierpi

A poniedzieli zaczynam prać i prasować ubranka i układać do szafy...yupi...ale się cieszę

Misialina my też chcemy grilować dziś, wiec witaj w klubie :biggrin2:
A gdzie byliście w teatrze Gliwice, Katowice a moze Opole?

Moja poranna rozmowa z mężem...

-Dagmara(moje stwierdzenie po przeogromnym pocałunku na goodbye): "Jaaaa cię, ale Ty mnie musisz mocno kochac !!"
-Tomasz: " Nooo, muszę... ;) :p "
I cieszył się jak dzieciaszek, że taki żarcik powiedział ;)

Trąbel i piernik jeden noooo :) :p

:-D:-D:-D:-D ale ma poczucie humoru :-D:-D:-D:-D

My jutro wybieram,y sie (przy dobrej pogodzie) na Łysą Górę w Czechach więc melduję że się nie pojawie

Zebra wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń, zadowolenia z Męża i Dzieci, szybkiego, bezbolesnego rozwiązania. Samych słonecznych dni :-) całuję urodzinowo! :*

Ja też się pochwalę- my jutro grillujemy u moich rodziców- mmm...
Już się doczekać nie mogę! :-D

Silva
Mogłaś mnie wyprosić dosłownie ;-) po co lawirować?
Myślę, że tu są tylko rozumne istoty....i zrozumiałam to nie tylko ja.

zerbrra
Dziękuję za powitanko, wyjaśnienie i chęć pomocy. To bardzo miłe. :happy:
Ale jednak tu nie zostanę....atmosfera już za bardzo się zagęściła - a nie po to tu przyszłam. Jeden komentarz koleżanki wspomnianej wyżej, potem moja odpowiedź, kolejny jej tekst i stworzył by się bardzo niezdrowy nastrój, którego nikt tu nie chce.

Jako, że jestem tu nowa i ani odrobinkę się nie zadomowiłam... oraz.... na pewno bez tego forum się obędę... zdecydowałam pójść dalej - tak na zdrowy rozsądek.

Powodzonka życzę i dużo słoneczka. :-) Paaaa

(prosiła bym tylko o usunięcie mojego zdjęcia bo zrobiłam to z panelu kontrolnego a jednak przy sprawdzaniu okazało się, że nic się nie zmieniło)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dagamit, nie okrągłe, to jakby ich nie było ;)
Niestety -nic tu się nie ukryje :-D Każdy roczek jest Ci skrzętnie odhaczany :-D

Wniebowzięta, myślę, że opacznie odczytałaś słowa Silvy - na pewno nie miała zamiaru Cię stąd wypraszać, bo jeszcze nigdy niczego takiego nie zrobiłyśmy. Jest tu kilka nowych dziewczyn, które dołączyły do nas całkiem niedawno i doskonale się tu odnalazły. Ty zaczęłaś po prostu bardzo niefortunnie - od zakładania nowego wątku, który dublował już istniejący. I tylko na to dziewczyny zwróciły Ci uwagę. Tu naprawdę nikt nikomu źle nie życzy, ani tym bardziej nikogo nie wyprasza, więc jeśli tylko masz ochotę, to pisz z nami na wszystkich, albo tylko na wybranym wątku. Zapraszamy!

zeberka - wszystkiego dobrego :)))

katamisz- no ja niby się ciesze z tego remontu, ale też nie usiedziałam i pomalowalam jedną ścianę :zawstydzona/y: a teraz leże do góry brzuchem :)

wniebowzięta - nie ma sie co obrażać...Silva nie gryzie i na pewno niekogo nie chciała wyautować :-)

agatkaT - nie mów mi nawet o grillowaniu też chętnie bym sobie pogrillowała, może jak jutro będzie ladna pogoda to zrobię kielbaski na grillu w piekarniku i zjemy na balkonie :-) niestety nie mam tarasu i nie można grillować na balkonach :)

kati83
- miłej wycieczki życze :) i zazdrooszcze...bo ja mam niby "kamienistą plażę w kuchni" a w pokoju " świeże awokado" ale nijak nie czuje się jak na wakacjach eheh :)

Ha streszczak jestem
:-D

Lecę zamówić obiadek dla nas bo Misiek mi się nawdycha tej kamienistej plaży i odjedzie ;-) Btw...właśnie siedze i męczę się nad pisaniem opracowania czym jest masturbacja i petting...mówię M że idę zająć się masturbacją bo musze to skończyć do wieczora...hehe :)))

reklama
Doris, Zołza, Kati, Agatko - Bardzo Wam dziękuję :)

Zołza - torty mnie powaliły! Dzięki Kochana :***

Agatko, zazdroszczę grillowania, też mam ogromną ochotę!

Wniebowzięta - Tobie również powodzenia i szczęśliwego rozwiązania!

Do góry