reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

jasne, zgadzam sie z dagamit

i niefortunnie 2 razy napisalas, ze pewnie tu nie zostaniesz i ze jest 1000 innych tego typu miejsc... mnie to sprowokowalo do zartu, rownie niefortunnego...

jesli zechcesz zostac, to zaczniemy od poczatku, bardziej fortunnie:)

reklama
katamisz- no ja niby się ciesze z tego remontu, ale też nie usiedziałam i pomalowalam jedną ścianę :zawstydzona/y: a teraz leże do góry brzuchem :)
Zazdroszczę tego malowania, bo ja ciągle czekam z rozgrzebaną chałupą!! I pewnie też nie usiedzę i będę malować - może nie ściany, ale przynajmniej deski na ścianie, bo przemalowujemy je na jakiś przyjaźniejszy kolor :-)

Cześć dziewuszki:-)
W pierwszej kolejności Zeberrko wszystkiego co najlepsze :happy:
Jestem w szoku po szybkim powitaniu i jeszcze szybszym pożegnaniu nowej "koleżanki":szok: Od jej pierwszych słów od razu odczułam mało pozytywne nastawienie. Ja tylko jak pierwszy raz tu zajrzałam wiedziałam, że będzie super i nigdy nie odczułam jakichkolwiek antypatii, tylko mnóstwo serdeczności. Przykro mi się zrobiło bo nigdy bym się nie spodziewała, że ktoś tak tu wpadnie i od razu narobi kwasu. Musiałam to z siebie wyrzucić.

Zawiozłam rodziców na imprezkę i miałam okazję poprowadzić nowe autko taty, ale fajne! Pewnie nie jesteście fankami samochodów ale ja uwielbiam prowadzić autka, którymi nigdy wcześniej nie jeździlam. To auto taty jest super ekologiczne i ekonomiczne przy okzaji, ma dwa silniki elektryczny i normalny benzynowy. Stojąc w korku jedzie się na elektrycznym, który ładuje się przy wiekszych prędkościach kiedy w użyciu jest ten zwykły. Średnie spalanie niecałe 4l, ach jakie to piękne. I przy okazji automatyczna skrzynia biegów więc lewa noga w stałym odpoczynku:) No dobra, już nie przynudzam:)

Mój M. jeszcze jedzie do domku na rowerku, jak wróci zabieramy się za kolejnego grilla. Dziś w repertuarze szaszłyki mięsno-warzywne:)

Zawiozłam rodziców na imprezkę i miałam okazję poprowadzić nowe autko taty, ale fajne! Pewnie nie jesteście fankami samochodów ale ja uwielbiam prowadzić autka, którymi nigdy wcześniej nie jeździlam. To auto taty jest super ekologiczne i ekonomiczne przy okzaji, ma dwa silniki elektryczny i normalny benzynowy. Stojąc w korku jedzie się na elektrycznym, który ładuje się przy wiekszych prędkościach kiedy w użyciu jest ten zwykły. Średnie spalanie niecałe 4l, ach jakie to piękne. I przy okazji automatyczna skrzynia biegów więc lewa noga w stałym odpoczynku:) No dobra, już nie przynudzam:)

Nie przynudzasz wcale!!Jakie to autko??Poka szybko :tak: Może jakiś link do allegro??
Ja kocham samochody!!Od dziecka je uwielbiałam i zawsze chciałam poznać wszystkie marki i dzięki temu w tej chwili wszystkie rozpoznaję na ulicy bez problemu :tak: Ogólnie z facetami bardzo często rozmawiam na tematy związane z eksploatacją,spalaniem oraz naprawą auta:)Także temat rzeka...Sama jestem posiadaczką gówienka o nazwie Seicento 2002r - kiedyś się dorobię to sobie go zmienię na nowszy model :-p

Cześć dziewuszki:-)
W pierwszej kolejności Zeberrko wszystkiego co najlepsze :happy:
Jestem w szoku po szybkim powitaniu i jeszcze szybszym pożegnaniu nowej "koleżanki":szok: Od jej pierwszych słów od razu odczułam mało pozytywne nastawienie. Ja tylko jak pierwszy raz tu zajrzałam wiedziałam, że będzie super i nigdy nie odczułam jakichkolwiek antypatii, tylko mnóstwo serdeczności. Przykro mi się zrobiło bo nigdy bym się nie spodziewała, że ktoś tak tu wpadnie i od razu narobi kwasu. Musiałam to z siebie wyrzucić.

Kuma popieram...dla mnie to forum jest wyjątkowe.Każdy ma inne zdanie i ma do tego pełne prawo ale po co tak wpadać i siać ferment??

Lecę zamówić obiadek dla nas bo Misiek mi się nawdycha tej kamienistej plaży i odjedzie ;-) Btw...właśnie siedze i męczę się nad pisaniem opracowania czym jest masturbacja i petting...mówię M że idę zająć się masturbacją bo musze to skończyć do wieczora...hehe :)))
Rozwaliłaś mnie tym pettingiem i masturbacją :laugh2:Może zademonstrujesz różnicę??

katamisz ooo... widzisz ja też uwielbiam samochody więc doskonale cię rozumiem:)) Mój M. nie może wyjść z podziwu, że wiem o nich tyle co ona. A jak przyjeżdżam do warsztatu i zadają mi jakieś pytanie nt auta to uwielbiam ich miny keidy na każde pytanie odpowiadam bez zmrużenia okiem:) Mechanicy są pewni, że nawet nie wiem czy diesel czy benzyna heeh:)
Auto taty to Toyota Prius Toyota - Toyota Prius
Wizualnie podoba mi się średnio choć na żywo wygląda znacznie lepiej niż na zdjęciach. Ale prowadzi się super. Ja w ogóle uwielbiam Toyoty. Wcześniej tata miał Verso (Moje marzenie!), ja jeżdże Yarisem.

ale sie wypocilam...
pod kolderka po nos siedzialam od wczoraj... niedawno kapiel wzielam i chyba lepiej sie czuje ;-) pisze chyba bo nie jestem pewna, kreci mi sie w glowie jeszcze chyba teraz oslabienie mam :sorry2:
Cale szczescie ze moj dzis na 17.00 dopiero do pracy zalatwil sobie, bo chyba bym umarla sama z dzieckiem i psem...

jak Wam mija dzien :-)

reklama
Hej
U mnie dziś straszne nudy...posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie, byłam na zakupach, obiad zjadłam sama bo nikogo nie ma i tak siedzę przed tv i oglądam Prosto w serce.
Julia się kręci cały czas :-). Już bym chciała pójść z nią na spacer :-)
Jakoś mi się ten dzień strasznie wlecze, dopiero 17 będzie.

Do góry