reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zebrra co tak cichaczem nie przyznajesz się do wieku?? :-D
Duuużo zdrówka kochana, no i spokoju do samego rozwiązania - wszystkie złe moce niech omiają Ciebie i całą rodzinkę szerokim łukiem!! :-)

reklama
Witajcie kochane brzuszki :-)
A u mnie bieganina na całego, mąż miał wczoraj wolne no to wieeeelkie porządki w tzw. składziku zrobiliśmy... Ja bym połowe rzeczy powyrzucała a jemu sie to przyda... ach te chłopy... (nadmienię, ze przez ostatnie 2 lata żadnych w tych rzeczy nie używał). Dziś pojeździliśmy po komisach samochodowych i ceny są - masakryczne, na necie można to samo znaleźć o kilka tyś taniej !!!!
Ale przynajmniej znamy trochę rynek.

może trochę was poczytam, a potem spadam robić obiad i robić porządki u nas w szafie po zimie

zeberko 100 lat kochana i pociechy z dzieciaczków:*:*

ironia zazdroszczę troszkę tych remontów...sama nie mogę się doprosić mojego D o malowanie naszego pokoju i przygotowanie kącika dla naszej niuni.Ale Ty się nie przemęczaj...
I dzięki kochana za wsparcie:*Ja też zwaliłam na hormony a co ty myślisz?? :-D

Hej Brzuchate! Wy nie próżnujecie widzę i skrobiecie jak te mróweczki...ja dopiero teraz klapnęłąm i czytam co naprodukowałyście....ja posprzątałam ten bajzel w domu, jeden pokój malowaliśmy i szafę mąż zrobił a syfu co nie miara...od poniedziałku c.d...łazienka...już mnie brzuch boli jak sobie pomyślę...wczoraj byliśmy w teatrze na spektaklu "Proszę zrób mi dziecko" więc polecam, piękna historia dwojga ludzi. Dzisiaj robimy grilla bo już za mna chodzi

Zebrra...życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego... :*

Dagamit...wiem że opuściłam się na wątku kulinarnym ale jakoś czasu brak...a co do krwistych ziemniaczków to daj tak pól op. sera feta i pół mozarelli

Zołzik....masz wspaniałego męża...ale Ci napisał pięknie...też bym się wzruszyła

Setana...witaj w klubie...my też dzisiaj grilujemy :)

Katamisz...fajnie że konflikt zażegnany...wiedziałam że prędko to nastąpi

Ironia...ja tak wysiedzieć przy remoncie nie umiem...zawsze mnie coś podkusi i coś zrobie a potem kręgosłup mój biedny cierpi

A poniedzieli zaczynam prać i prasować ubranka i układać do szafy...yupi...ale się cieszę

Ostatnia edycja:
Moja poranna rozmowa z mężem...

-Dagmara(moje stwierdzenie po przeogromnym pocałunku na goodbye): "Jaaaa cię, ale Ty mnie musisz mocno kochac !!"
-Tomasz: " Nooo, muszę... ;) :p "
I cieszył się jak dzieciaszek, że taki żarcik powiedział ;)

Trąbel i piernik jeden noooo :) :p

reklama
Kurczę, ale Wam fajnie z tym grillowaniem... Zazdraszczam niezawistnie! :-)

Zebrra, nie mogłam się zdecydować - wybierz, który Ci się podoba ;-)

images.jpgimagess.jpgimagesa.jpg

Do góry