reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Traschka ja też mam do niego niejednoznaczny stosunek, ale musze przyznać, że wczoraj wieczorem przed spaniem książkę przejrzałam w całości i jestem przekonana, że będziemy do niej często zaglądać, jak już Lena będzie na świecie. Bardzo praktyczne wskazówki opisane w lekki i przyjazny rodzicom sposób.

A ja dziś przestaję być słomianą wdową! W nocy wraca mój mąż. Muszę trochę poodkurzać, wstawiłam już wywar na zupkę - będzie kapuśniaczek, no i zaczyn drożdżowy już rośnie na ciasto z jabłkami i kruszonką.

Miłego dnia wszystkim!

reklama
hej Laski i Brzuszki!

U mnie dziś od rana beznadziejny humor i pogoda! eh...
JA CHCĘ WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krzątam się po domu... nie wiem co z sobą zrobić...

Chciałam zaznaczyć, że nie ma drugiego takiego forum jak to nasze!!! Bo nie ma tak FAJNYCH KOBIETEK JAK MY! (to info dla wniebowziętej)

Miłego dnia Czerwcówki!

Witajcie kochane brzuchatki:-)
Katamisz...nie jest za często....Dominika i Damian też stale mieli czkawkę w brzuchu i to bardzo dobrze pamiętam z poprzednich ciąż i Julia tez ma, nawet chyba częsciej niż 3,4 razy dziennie :-)
Ja właśnie Olkowej czkawki nie pamiętam ,ale ta daje mi we znaki tak samo często jak Tobie:-)Z tym że długo nie wiedziałąm że to czkawka.

Dzień dobry!

Setanka grillowanie super! Ponieważ grillujemy na balkonie może to być jedynie grill elektryczny żeby nie dymić sąsiadom ale tak czy owak było cudownie. Dla mnie to też znak, ze oto nastała prawdziwa wiosna! A ze zdroweim duzo lepie, dziękuję że pytasz. Jeszcze trochę kaszlę ale staram się to ignorować. Może wreszcie dojdę do siebie:)

.

Oh jak ja Ci zazdroszczę grilowania,u mnie jeszcze śnieg za oknem ale coraz mniej więc jest szansa że grilowaniy sezon zostanie otworzony jeszcze w tym miesiącu.

Dzień dobry Girls :)
W poz szaro buro bleeee... Ale ciepło :) Kociurek już od godziny biega po dworze w polowaniu na sroczki, a mąż w pracy... Choc przed wyjściem nie obyło się oczywiście bez.. ja "ziombel, szybka kawka przed pracą?" na co mąż "taaa, ale taką smoooooth" na co ja "idź się lecz", na co on "no dobra niech będzie mrożona czekolada na kruszonym lodzie" hihihihi na to się mogłam zgodzic bo sama chętnie też się napiłam takiego smakołyku :D

Katamisz, mój też miał rano czkaweczkę:) Dosłownie przeczytałam, że Twoja ma i mój momentalnie też dostał. Jaki empatyczny koleś we mnie rośnie:))

Dagamit, od 36 do 40 jeszcze kg?????? To jak mój już waży 2 do 36 pewnie przybędzie mu jeszcze jakieś 1,5 kg i od 36 kolejny kg, to razem wychodzi.... 4,5 kg!!!!!!!!!

Aestima, tylko bez paniki ;) 4,5kg duuużo ale lepsze niż 5 :D Mój kuzyn urodził się rok temu, i ważył 4950g :D I cioteczka siłami naturalnymi go urodziła, od rozwarcia na 10cm do trzymania Jasia na rękach zajęło jej to niecałe 40 minut :D Więc jak ciotka dała radę, to Ty NA PEWNO :)

hej Laski i Brzuszki!

U mnie dziś od rana beznadziejny humor i pogoda! eh...
JA CHCĘ WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krzątam się po domu... nie wiem co z sobą zrobić...

Chciałam zaznaczyć, że nie ma drugiego takiego forum jak to nasze!!! Bo nie ma tak FAJNYCH KOBIETEK JAK MY! (to info dla wniebowziętej)

Miłego dnia Czerwcówki!

agatkoT, mam tak samo jak Ty ;) Jest a feee, fuj lele fuj fuj !! I ja też CHCĘ WIOSNĘ !! :)
Także podpisuję się pod słowami dla wniebowziętej !! My jesteśmy jedyne w swoim rodzaju !! THE BEST !!

Muahhhh, kiss kiss lejdis :) :) :) <3

cześć Brzuszki!!!
U mnie słonko raz wygląda zza chmurki, raz się chowa...ale przesyłam go wszystkim, u których go brakuje:tak:
Dziś mamy akcję malowanie pokoju dla kruszynki. Między innymi. Bo oprócz tego: wymiana opon i mój okulista. Mam nadzieję, że nie mam zmian w dnie oka, bo strasznie boję się cc...Trzymajcie zatem kciuki!!!
A może wiecie ile czasu trwa takie badanie z zapuszczaniem kropli z atropiną?Nie uśmiecha mi się np. godzinę tam siedzieć - w domu tyyyyle roboty przecież...
Miłego dnia kochane, mam nadzieję, że uda mi się jeszcze dziś zajrzeć chociaż na chwilkę, a jak nie to jutro obiecuję!!!
dagamit mi ginka powiedziała, że mała podwoi swoją masę do porodu, czyli będzie ważyć ok.3300g. O ile oczywiście będzie rozwijać się w dotychczasowym tempie. Więc raczej jest przeciętna wagowo. Nie to co Mieszko Aestimy - prawdziwy facet;-)

elo :)) melduje że zyje..tylko ten remont kuchni całkowicie mnie pochłonal :D ale nie przemeczam sie ;-) siedze grzecznie na stołeczku i demontuje nogi od stołu :)))) oj tam no dobra....jedną wyrwalam bo jakiś głupek śruby nie potrafił wkręcić hih :)

ale oszczędnie :) z rękami przy tyłku :-)

wniebowzieta - mam nadzieje ze sie zadomowisz :)

katamisz- dobrze ze juz sie pogodziliście...szkoda nerwów dla malutkiej....ja w ciazy chyba ze 3 kłotnie takie porządne miałam...gdzie juz nie wytrzymałam i krzyknełam zeby wypier...do mamusi hiihi ... ale na szczescie zawsze mozna zwalic na hormony :)

Wniebowzięta, po pierwsze witaj u Czerwcówek :)

Twojego pierwszego posta z wątku "oczekujemy na cud narodzin" przeniosłam do "poznajmy się", a wątek usunęłam, żeby nie dublować.

Na tym forum dziewczyny, które mają rodzić w jednym miesiącu mają oddzielne wątki, dlatego są majówki 2011, czerwcówki 2011 itd... Dzięki temu jest porządek i nie trzeba przeszukiwać całego forum w poszukiwaniu odpowiednich informacji...

Co do tematu cukrzycy, który Cie inetersuje, ja ją mam i chetnie posłużę Ci radą, a jeśli chciałabyś się bardziej zagłębić, to zamiast czytać 13500 postów posłuż się wyszukiwarką (możesz przeszukiwać zarówno 1 wątek, jak i całe forum).

Pozdrawiam

zebrra 100 lat kochana :tak: Zdrowka, szczescia, milosci, duzo usmiechu i dobrego humorku, oraz szczesliwego rozwiazania :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry