reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doris jesteś fanką seriali? Ja to chyba przebijam wszystkich. :-):tak:
Nie mogę żyć bez CHIRURGÓW i GOTOWYCH NA WSZYSTKO ( ściągam na bierząco- czasem oglądam z ang napisami)
Potem: LIE TO ME, PRYWATNA PRAKTYKA i ANATOMIA PRAWDY
Z polskich: SZPILKI NA GIEWONCIE, CHICHOT LOSU, RANCZO, USTA USTA, PRZEPIS NA ŻYCIE.

Te wszystkie seriale oglądam na bieżąco... Czasem też zdarzy mi się jakiś inny podejrzeć...
No ale to wszystko z nudów! :zawstydzona/y:

Ja się żegnam na dziś.
Idę się myć i spać.

Dobranoc Mamuśki :-)

reklama
ja też jestem fanką seriali ale mój najwiekszy hit nie do pobicia to Twin Peaks!!!

edit: ooo... i pochwalę się że to mój 2222 post:))

Ostatnia edycja:
Nie mogę żyć bez CHIRURGÓW i GOTOWYCH NA WSZYSTKO ( ściągam na bierząco- czasem oglądam z ang napisami)
Z polskich: SZPILKI NA GIEWONCIE, CHICHOT LOSU, RANCZO, USTA USTA, PRZEPIS NA ŻYCIE.

Te wszystkie seriale oglądam na bieżąco... Czasem też zdarzy mi się jakiś inny podejrzeć...

Ja się żegnam na dziś.
Idę się myć i spać.

Dobranoc Mamuśki :-)

ja w zasadzie nie byłam nigdy jakąś fanką, zawsze ogladałam "Na Wspólnej", czasami "Na dobre i na złe"
. Szczerze powiem to nie miałam nawet czasu na seriale bo przy pracy w systemie 12h i 4 zmianach to nie ma jak ogladać. Ale odkąd jestem w ciąży, ogladam "Na Wspólnej", Dr House, Usta Usta, Prosto w serce" obejrzałam od początku wszystkie odcinki Brzyduli i Kryminalnych i cały cykl Martyny na Krańcu świata. Większość seriali ogladam właśnie na ONET.VOD bo tam sa wszystkie sezony i odcinki.
ja też jestem fanką seriali ale mój najwiekszy hit nie do pobicia to Twin Peaks!!!
edit: ooo... i pochwalę się że to mój 2222 post:))
ja tego nie ogladałam i na razie u mnie górą aktualne lub prawie aktualne polskie seriale.

Ja notorycznie oglądam house, po raz enty w TV jak leci, no i On ona i dzieciaki... ja i moj mąż kochamy ten serial !! Ale najlepsze cyrki zaczynaja się od 3ciego sezonu !! przezabawny jest !!

Ok moje drogie!

Ja ide dalej spac, bo czuję się jak piss of shit , ze tak powiem... glajda a nie ciężarna cholerka... Tak więc,
dobranocka i do jutra :*

Dziewczynki jesteście kochane:*
Wpadłam tu na chwilkę podziękować Wam.Trzymałyście za mnie kciuki i opłacało się bo pogodziliśmy się.A było naprawdę gorąco!!Doszło do tego ,że wywaliłam mu rzeczy z szafek a on je zaczął pakować...No ale całe szczęście wybaczyliśmy sobie swoje humory i liczę na to ,że to się więcej nie powtórzy.Byłam kłębkiem nerwów dzisiaj.W trakcie pakowania się mojego D wsiadłam w auto i pojechałam do mojego tatusia na cmentarz wyżalić mu się i bardzo mi to pomogło.Zawsze w trudnych chwilach do niego jadę i żale swoje wylewam:-(Tak bardzo mi go brakuje...

Także dzień zleciał na nerwach i smutkach ale obiecałam sobie ,że więcej tego małej nie zrobię...

A u Was też widzę sporo ciekawych neewsów:)
Spotkanko Warszawianek się udało i super!!Teraz pora na kolejne większe miasto...może Wrocław coś wymyśli i okolice ;-)

zolza jak przeczytałam Twojego posta łezka mi się w oku zakręciła!!Kochany ten Twój Kudłaty!!!

larvunia Ty to biedna jesteś z tymi choróbskami!!Nie daj im się!!

traschka grila robicie??Nie za dobrze Wam??
Co do terminu to życzę Ci kochana aby Marysia przyszła na świat w dogodnym dla siebie i Ciebie terminie&&&&

Co do seriali to ja oglądam House, Na wspólnej, M jak miłość, Przepis na życie-(a to ostatnio my number łan!!!!!!!!!!!)

Ostatnia edycja:

Ja dokładnie tak samo (ale z polskich tylko Usta Usta). Też sciągam na bieżąco.
Polecam program do napisów, sam dopasowuje napisy. Może znasz:
NapiProjekt.pl - więcej informacji o programie NapiProjekt
Wstyd się przyznać ale ja jeszcze Gossip Girl:zawstydzona/y:

reklama
Dagamit ta książka Zawitkowskiego którą czytasz to jaki ma tytuł? Ja ostatnio na urodziny od mamy dostałam m.in. właśnie książkę Zawitkowskiego " Mamo tato co Ty na to?" razem z płytką DVD. Niestety jeszcze nie zabrałam się za czytanie, bo póki co czytałam "Ciężarówką przez dziewięć miesięcy" , "Mamy córkę" i "Język niemowląt" w kolejce czeka właśnie "mamo, tato.." i "ciałko".

Co do albumu A. Geddes "Moje pierwsze 5 lat", to ja też ostatnio rozglądam się za takim dla naszej Iskierki. Ja mam coś takiego z dzieciństwa, nazywa się to "Album naszego dziecka" i uwielbiam to oglądać. Mam tam np. odrysowaną rączkę i stopkę, kosmyk pierwszych obciętych włosków, informacje wiadomo o narodzinach, pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek itd. Jest to naprawdę fantastyczna pamiątka. Żałuję tylko, że mój tato przestał uzupełniać album gdy miałam 1,5 roku, a album jest do 3-ciego. Dobre jednak i to.

Traschka i jak tam udało się grilowanie?To już taki konkretny dowód na wiosnę:-) Czy Twoje choróbska wreszcie odpuściły?

Zolza jak widać mężczyźni potrafią zaskakiwać i to nie tylko w tym negatywnym znaczeniu. Super się spisał Twój mąż, tylko pozazdrościć:-)

Jak chodzi o seriale to ja jakaś dziwna jestem, bo oglądałam chyba z 3 odcinki dr House i jakoś zupełnie mnie ten serial nie wciągnął. Jednym z moich ulubionych jest "Bez skazy" obejrzałam wszystkie sezony, choć ostatnie już mnie tak nie powalały. Aktualnie oglądam Usta Usta, Szpilki, czasem obejrzę M jak Miłość czy Na wspólnej, ale to raczej rzadko. Uwielbiam za to wszystkie filmy przyrodnicze i te oglądam namiętnie.

Katamisz dobrze czytać, że kryzys zażegnany :-) Mam nadzieję, że godzenie było wyjątkowo miłe i ciepłe... Teraz życzę Wam spokoju i harmonii.

Misialina miałam pisać Ci już dawno ale ciągle wypadało mi z głowy. Robiłam ślimaczki wg Twojego przepisu i tą sałatkę z selera. Kobito rewelacja!!! Robiłam też bułeczki bananowe ale coś mi chyba średnio poszło, bo jakieś twarde mi wyszły, więc chyba coś sknociłam...
Chciałam się jeszcze zapytać o te krwiste ziemniaczki - ile dajesz tam tej mozzarelli i fety? Przepis bardzo mi się podoba, ja lubię same pieczone w piekarniku ziemniaki z masełkiem i mlekiem, albo z pastą śledziową, a ten twój przepis brzmi super. Szkoda tylko, że ostatnio poważnie się opuściłaś z wpisywaniem nowych... Może się poprawisz? ;)

Coś nie mogę spać, a jutro mam ambitne plany zakupowe, ciekawe na ile wystarczy mi sił...

Ostatnia edycja:
Do góry