reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Eloooo:)

Setana - co to za pora pobudki???

Ja od tygodnia mam ten sam rytm - 6:30 siusiu, potem jeszcze chwilkę leżę myśląc że zasnę, ale ostatecznie maks 7:30 się poddaję i wstaję:/ Także jestem - buzia i ząbki umyte, kawka się robi:)

Co do seriali - to House jak najbardziej, aczkolwiek czasem, jak nie wymyślą czegoś poza konwencją przypadek-zagadka-leczenie, to zaczynam się nudzić... fajnie było jak House w zakładzie psychiatrycznym był:) Na wspólnej z nudów oglądam, i tak jak Agatka kocham Gotowe na wszystko! Najbardziej na świecie!

No to miłego dnia dziewunie. Ja dziś na 12:15 na wizytę idę z wynikami badań (heboglobina i hematokryt bez zmian, tzn. podniosły się o 0.2 i 0.7, siuśki mam wzorowe pierwszy raz bez zmian patogennych w osadzie), idę w zasadzie przedyskutować czy zwiększyć żelazo, sprawdzić szynkę, wagę, ciśnienie i wziąć kolejne L4:)

A potem do rodziców M. na obiadek idziemy. Jutro chrzciny w rodzinie więc raczej mało będę aktywna w weekend.

Miłego dnia!!!!

reklama
Cześć Wniebowzięta:) Widziałam, że założyłaś nowy wątek.... ale nie wiem czy wcześniej zapoznałaś się z tymi istniejącymi. Mamy tu kącik "Poznajmy się" gdzie "nowe" czerwcówki piszą kilka słów o sobie, mamy też listę, do której nasza Larvunia dopisuje kolejne mamusie, ale warunkiem jest aktywność na naszym forum (dlatego tworzenie nowej listy w wątku który założyłaś chyba nie ma sensu), a to jest wątek codzienny na którym wspieramy się w naszych codziennych troskach i radościach w oczekiwaniu na pomyślne rozwiązanie:) Zapraszamy zatem do dyskusji:)

Hej Setanko, hej Silva , hej śpiącej reszcie:)
Ja też Wam życzę miłego dnia- teraz lecę sprzątać i śniadanko przyrządzać a o 12 idziemy z M. spotkać sie z mgordon i jej rodzinką:))
Potem mgr, więc pewnie wieczorkiem do Was wpadnę.

Setana- ja czytam język niemowląt, ciałko i w oczekiwaniu na dziecko a i jeszcze książkę o masażu niemowlaka. Chciałam też kupić "mamy syna"- Ty masz wersje o córce- polecasz?

Co do albumu- my mamy taki
Album mojego dziecka. Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham McBratney
już nawet trochę wypełniony:) Są w nim przepiękne ilustracje i można dokupić cudną ksiażkę o małym króliczku i jego tacie- pod tym samym tytułem;)

Silva
Generalnie to zauważyłam wasz wątek już po założeniu własnego.
Mimo, że przeglądałam forum to jakoś was nie dostrzegłam.
Poza tym jeszcze nie wiem czy tu zostanę - kilka podobnych for odwiedziłam i w efekcie okazało się, że wątek przejęły te PO porodzie i mimo tytułu z oczekiwaniem to niewiele miało wspólnego.
Zobaczymy czy tu będzie podobnie.
Na pewno będę śledzić bo mile zaskoczył mnie fakt iż nie tylko babeczki w ciąży ale wręcz terminowe czerwcóweczki (jak ja) mają swojego pościka. :tak: To interesujące.

A tgeraz...mam pytanie - gdzie wrzucić suwaczka, żeby mi się wyświetlał pod każdym postem? Bo kombinuję w profilu i kombinuję ale czegoś standardowego o nazwie PODPIS POD POSTEM po prostu za cholipcię znaleźć nie mogę :wściekła/y:

Wejdź z Twój profil - potem Panem kontrolny - w lewym menu znajdziesz "edytuj sygnaturkę" - to właśnie tam:)

edit:
No i tutaj jesteśmy wszystkie w podobnym okresie ciąży więc myślę, że tego właśnie szukasz:) Razem rośniemy, razem przeżywamy każdy kolejny tydzień, kolejną wizytę u lekarza, mamy podobne dolegliwości i dzięki temu idealnie możemy się wspierać. A po porodzie pewnie będziemy wspólnie przeżywać jak rosną nasze maluszki:)

Ostatnia edycja:
Cześć Brzuszki!
Ja też juz nie śpię, zaraz lecę do sklepu po coś na obiad. Pogoda u mnie brzydka. jest pochmurno i deszczowo choć w miarę ciepło.

Wniebowzięta...witaj, a suwaczek wstawisz w opcji moje ustawienia a następnie "edytuj sygnaturę" :-)

reklama
Witam witam wszystkie Mamuśki :-)

Otóż dzięki... Zrobiłam co trzeba (chyba, na pewno) ale suwaczek się nie wkleił. :zawstydzona/y:
Może zaskoczenie sygnaturki wymaga kilku napisanych postów lub moderacji?
Licho wie....
Poczekamy - zobaczymy.

A propos - czy i która z Was ma cukrzycę ciążową?
I jak sobie z tym radzicie?

Do góry