reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

zolza ale ten twój ślubny to romantyczny. Pięknie z jego strony :-)
katamisz głowa do góry i ściskam Cię mocno;-) ja miałam spięcie z rana a moim, aż się poryczałam, wyrzucił mi, że ja nic nie robię cały dzień na tym L4 i z nudów zaczynam wymyślać, tylko, że ja nie jestem na wakacjach tylko na L4 i tym bardziej było mi przykro bo przecież wie dlaczego jestem na tym L4. Co za dupek skończony:wściekła/y:
AgatkoR super, że się pokazałaś:-) wracaj szybko na dłużej, ściskam.

Dziewczęta gratuluję udanego spotkania:-)

reklama
dagamit zdrówka i dużo wytrwałości z remontem;-) u mnie mąż coś tam skrobie na nowym mieszkanku ale jutro jedziemy na konkretne zakupy i ten cały rozpiz..... dopiero się zacznie, obym nie urodziła przed terminem bo nie zdążymy:szok:

zołza kurcze, takiego to ze świecą szukac !! Miód malina !! Jak czytałam tą dedykację, to aż mnie tchu zabrakło, więc wyobrażam sobie jakie to poruszające jak wiesz, że to do ciebie !! o jaaaaaaa !! CHolera ide skopac mojego męża ! Niech się uczy podły podleniec !! :p

czesc
doslownie na chwilke jestem. Dopadlo i mnie. Mam stan podgoraczkowy, wszystko mnie boli i zyc mi sie niechce :dry:
a mlody dostal antybiotyk bo lekkie szmery na prawym plucu z tylu doktorka wyniuchala :-( eehhh zycie... w czwartek do kontroli.

lece do wyrka, ledwo zyje... milego wieczorka!

My pospacerowaliśmy na słonku, zatrzymaliśmy się w knajpce na świeżym powietrzu tuż pod lasem a teraz szykujemy grilla na balkonie:)

katamisz ja doskonale wiem, że mogę czekać aż do połowy czerwca. Jestem tego świadoma niestety, choć nie ukrywam że wolałabym wcześniej, to chyba dość naturalne:))
Ech, kłótnie wykańczają ale potem będzie dobrze. To niestety normalna część naszego wspólnego życia. Ale wiem, że ci teraz ciężko. Ściskam kochana!

SIlva haha, a ja myslałam że tylko ja taka nienormalna jestem!!! Ja mojego kotka biorę na ręcę i kołyszę jak dziecko, a moja kicia NIENAWIDZI być na rękach:))) Odpycha się łapami jak może biedna a ja tak bym ją chciała utulić hehe:)) Raz nawet próbowałam ubrać jej sukienkę ale śmiertelnie się na mnie za to obraziła:))) Może powinnam się leczyć....?
Dobrze, że ten list z ZUSu wreszcie dotarł!

Zołza
jeeej, poryczałabym się po czymś takim:) Wspaniałego masz męża, naprawdę!

dagamit kurcze współczuję tego remontu i jeszcze sama z tym zostałaś teraz... oby to minęło jak najszybciej. Fajna ta książka Zawitkowskiego? O czym tam pisze?

larvunia nieeee..... znowu?? Biedna jesteś, zdrówka życzę ale tym razem permanentnego zdrówka!

dagamit kurcze współczuję tego remontu i jeszcze sama z tym zostałaś teraz... oby to minęło jak najszybciej. Fajna ta książka Zawitkowskiego? O czym tam pisze?
Fajna, takie praktyczne porady odnośnie pielęgnacji malucha i jego rozwoju miesiąc po miesiącu - napisane bardzo przystępnie, z obrazkami, ilustracjami. Przyjemna i pożyteczna lektura.

Larvuniu kochana, wiem co przeżywasz, bo właśnie staram się wygrzebać z choroby! Współczuję i życzę szybkiej poprawy!

Kuma też już bym chciała żeby ten cały remont sie zakończył, bo jak się wcześniej rozpakuję, to kto mi wszystko poukłada!!??

Witam się dziewczęta wieczornie:-)

zołza a czy ten Twój małż nie ma wolnego starszego brata?:-);-)
larvunia kuruj się,ja też dziś rano coś zmiarkowałam że zaczynaja mie mięśnie karku boleć ,oooooooo pomyślałam i zaaplikowałam sobie dawkę C witaminki i mi przeszło.
dagamit zazdroszczę Ci z jednej strony tego remontu bo będzie już po.A my zdecydowaliśmy sie na remont tylko pokoiku dzidziusia ,bo bałam się zę nie straczy mi siły na coś więcej i kolejny remont na jesień czyli góra ,nasza sypialnia i młodego pokój i garderoba.Więc jestem przed.Już się obawiam co to będzie.

Tusen, my też teraz remontujemy tylko mały pokoik, bo reszta mieszkania jest ok, ale wiesz jak to jest - wszystkie meble, graty z małego powystawiane do pozostałych pokoi, a w konsekwencji cały dom przypomina jeden wielki magazyn! No i wszystko stoi w zawieszeniu, bo przecież nie zaczniemy malować, zanim nie zrobimy okna, ja nie piorę i nie prasuję, bo nie mam gdzie układać...itd...

reklama
Witajcie wieczornie :-)
Wróciłam od koleżanki, bo już nie mogłam wysiedzieć w domu sama, mąż wyjechał a małolaty ciągle gdzieś ganiają :-). U koleżanki zjadłam pyszne naleśniki z serem i jestem mega szczęsliwa, Julcia też bo się kręci cały czas :-)
Niedługo się kładę i jakiś serial będę oglądać na onet.vod...od jakiegoś zcasu jestem fanką seriali..chyba z nudów już.
Buziaki dla Was. Życzę spokojnej nocy i udanego weekendu!!!!

Do góry