reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mi koleżanka wywróżyła poród na 17 maja, ja bym chciała 19 w urodziny mojej mamy:) Tak czy owak zdecydowanie wolałbym urodzić w połowie maja niż w połowie czerwca:) Taka piękna pogoda że mam ochotę wpakować kota do wózka i wyjść z nim na spacer!

To mnie rozwaliłaś !! Ja mam to samo!! Tylko, że chciałam wpakowac kota w nosidełko i zabrac go na łajzy :p :)
Ja też zdecydowanie wolałabym urodzic w połowie maja niż czerwca ;) Do figury szybciej wrócimy na lato i z tym bebzem w upały nie bedzie trzeba chodzic ;)

reklama
AGATOR...witaj kochana...uściski i buziaki dla Ciebie i twojego Brzuszka :*:*
Cieszę się u Was wszystko dobrze...oby tak dalej...a z zakupami zdążycie...może przez internet dało by się coś kupić :)

Zaczęłam czytać "język niemowląt" narazie wszystko pięknie i ładnie brzmi ale wszystko wyjdzie pewnie w praktyce :))
Czy to o tym jak nauczyć dziecko spac samo w łóżeczku?
Widzę, że każda z Nas, chce być majówką ;-) he he
ja nie mogę:szok: nie zdążę się przeprowadzić:laugh2:

odebrałam wyniki-mam białko0,14 to chyba źle?

Agata super, że się odezwałaś. 3mam kciuki za Ciebie i całą rodzinkę!
Teraz już idziemy z górki... W sumie największe ryzyko mamy za sobą więc w razie czego... ;-)
Co do zakupów to również polecam Allegro- zakupy bez zbędnego latania i przy okazji duuużo taniej!

Justynka, przecież Ty dźwigać nie będziesz... spakuj tylko sobie torbę do szpitala i już :-D resztą niech się Twoi FACECI zajmą :tak:

Cześć brzuszki:)

Ja dzisiaj spałam o dziwo troszkę lepiej niż zwykle-ani razu nie wstałam na siku!!

AgatkoR buzka ode mnie na przywitanie i strasznie się cieszę ,że u Was wszystko już się układa.Co do starszego syna to nie dziwię się ,że jest mu ciężko to wszystko ogarnąć...tak nagle i tyle na raz.Ale będzie dobrze!!

Co do tych terminów to kochane nie nastawiajcie się tak bardzo bo pózniej może być bolesne rozczarowanie tak jak mówiła Marta.Ja też czułam z Igorem ,że będzie sporo przed terminem a pózniej tylko czekałam kolejny miesiąc...na termin i do 2 tygodni po.Jeszcze bardziej się dłużyło!!Dlatego teraz postanowiłam ,że nie obstawiam żadnej daty czy czasu co ma być to będzie.

Tyle chciałam Wam napisać a w tej chwili pustkę mam w głowie i nie pamiętam co i komu miałam pisać...wybaczcie:(
Dzisiaj mam ciężki dzień jestem po poważnej kłótni z mężem i nie wiem co z niej wyniknie...najchętniej bym go spakowała!!Jestem taka zła i przybita od samego rana aż mi przykro ,że malutka w tym moim brzuchu siedzi i jest zmuszona czuć to co ja:(

Traschka...ciekawe co napiszemy jak będziemy w 9 miesiącu, że jestesmy w którym :-) ????
Dla Brzuchatek co są w 31tc tak jak ja :-:
31 tydzień ciąży - KALENDARZ CIĄŻY : CIĄŻA FILMY USG : FORUM : mamusie 31 tyg.
Zobaczyłam filmik i ze swojej strony polecam ten :) Kalendarz ciąży: 31 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
Doris my przynajmniej w terminach idziemy jednakowo wiec Ty mnie tu kochana nie strasz 20 maja, ja nie mogę wczesniej niż 28, bo mój maz wyjeżdża i bedę sama 26 i 27 maj, wiec nie mam mowy.

Kuma ciesze się że jesteś zadowolona z zajęć i postawy męża :) Mój tez o dziwo pilnym uczniem jest.

AGATA R ja również bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś. Nie przejmuj się tyłami w zakupach, bo ja też mam ogromne ale troche czasu jeszcze mamy więc damy radę :) Ściskam serdecznie i niech Antek grzecznie siedzi jak najdłużej w mamy brzuszku.
Z moich informacji wynika, ze mozesz isc na zwolnienie lub zaraz po macierzyńskim wziąć urlop - ja mam taki zamiar :)

cześć brzuszki:-)

teściowa już odprawiona...wracam do Was wreszcie i lecę nadrabiać zaległości
przez ten jej pobyt mąż tylko pół pokoju małej pomalował...wrrrrr...ale jutro będziemy kończyć:tak:

reklama
Katamisz głowa go góry! Nie denerwuj się... szkoda zdrowia na tych chłopów ;-)
ale godzić się będziecie miło...

I pamiętaj że Niunia wszystko słyszy i czuje- więc tym bardziej olej Męża (przynajmniej dopóki nie wróci na kolanach) :tak:;-)

Do góry