reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Anapi, daj spokój, szkoda łez... Najczęściej oblewa się za głupoty... Ten rachunek tylko bez sensu :/ Ale jeśli mąż mówi, że nic się nie stało, to Ty też daj spokój... Swoją drogą, mogą tak zrobić, że najpierw ustalają inaczej, a później jestinny rachunek?

reklama
Dzień dobry wszystkim razem i z osobna :) ja dopiero od godziny na nogach jestem, ale dopiero rano udaje mi się nocki odsypiac.. Co prawda moja mała w nocy jest oazą spokoju i od 23 do 7-8 zadnych ruchów nie czuję, ale w zamian za to pozycji do snu sobie znaleźc nie moge.. koszmar... A co to będzie już pod koniec jak bede pokaźną baryłką... Jeszcze mąż całą noc kradł mi kołdrę i wiercił się straszliwie,a to wszystko z tej brzydoty :p

Na dobry początek dnia, tym które tego nie znają, polecam "Co to jest dobre wychowanie" jakaś pani zadaję te oto pytanie dzieciaszkom, od pół roku z moim mężem śmiejemy sie z tego:) pod spodem link ;)

YouTube - Dobre wychowanie

W Nimczech jest chyb regula, ze ceny rosna w trakcie. Elektryk, reperatura auta, ocieplenie domu, naprawa butow... za kazdym razem cos sie doszukali, szkoda tylko ze mowia o tym po fakcie, a nie w trakcie pracy.

Anapi nie przejmuj się jak nie dziś to innym razem !! A za rachunek trzeba się kłucic, bo jak tak można !!

Ja mojego exm też nie zdałam, ale dziekan się postawił i rozkazał prof zeby mi raz jeszcze pozwolił... Choc prof obelg w moją stronę sobie nie żałował, bo jestem w ciąży i kobiety nie powinny studiowac tylko w domu byc, tak je PAN BÓG stworzył... Ale poza tym pełno innych pierdół...
Więc zawsze jest jeszcze jedna szansa !! Nie przejmuj się, będzie dobrze !! I płakac nie ma co, tylko na następnym egzaminie pokazac na co naprawdę CIę stac !! :tak:

Ja mojego exm też nie zdałam, ale dziekan się postawił i rozkazał prof zeby mi raz jeszcze pozwolił... Choc prof obelg w moją stronę sobie nie żałował, bo jestem w ciąży i kobiety nie powinny studiowac tylko w domu byc, tak je PAN BÓG stworzył... Ale poza tym pełno innych pierdół...

:szok: Nosz ku*wa!!! Ale bym takiemu przy......... :wściekła/y: Jak ja nienawidzę takich ludzi! Tylko ja to głupia jestem i jak mnie jeden taki, co wyżej srał, niż dupę miał, wku**ił, to rzuciłam studia :baffled: No ale po prostu nie znoszę takiego zachowania...

Anapi, a nie próbowaliście nigdy dochodzić swoich praw?

zołza ja mam z nim przeboje od pierwszego roku, od początku mówił mi, że ja się nie nadaje na TAKIE studia, i że kobiety nie powinny studiowac bo to wbrew NATURZE (!!) i poza tym, żebym lepiej sama zrezygnowała teraz niż później płakac ze mnie wyrzucili bo czegoś nie zaliczyłam, a NIE ZALICZY PANI na pewno, ale zawsze odpowiadałam że Polska wbrew pozorom to wolny kraj i że jednak spróbuje swoich sił i wierze ze mi się uda... Ale cholera nie wiedziałam ze moj los pod koniec bedzie zależał właśnie od tego ***** !! Więc no coż walcze nie poddaje się, dziekan pomaga, ale ten prof nieugięty sk******n !!

Anapi , nie można tak po prostu podnieśc rachunku bo coś... jak się odnośnie czegos dogadujecie to oni nie moga sobie tego nagle zmienic bo cos... już we wstepnym kosztorysie MUSZĄ uwzględnic wszelkie dodatkowe opłaty !! Albo "PAni nasze usługi to tyle i tyle ale pani musi pokryc koszty w postaci ...." cos w tym stylu, nie moga tak oooo powiedziec pani płaci tyle, a pozniej "zmienilismy zdanie musi pani wiecej zaplacic", w takiej sytuacji ja bym nie pokryła tych dodatkowych kosztów, jezeli wczesniej tego ze mna nie uzgdnili !!

Katamisz, dlaczego aż 2 tygodnie masz czekać na wynik????????????? :eek:

Jak prałaś ręcznie wózek? Tzn. czym? U mnie stoi i czeka, aż się nad nim zlituję, ale nie mam pomysłu, czym go potraktować...

Kurcze no lekarka mi kazała czekać 2 tygodnie.Bo to posiew taki jakiś dokładniejszy...nie znam się na tym kompletnie.
A co do prania wózka to pościągałam co się dało zdjąć wrzuciłam do pralki i wyprałam w dzidziusiu i płynie do płukania dla dzieci.Fotelik wrzuciłam 2 razy bo po pierwszym razie się nie doprał.Całą resztę(gondola, stelaż + stelaż fotelika) wystawiłam na balkon i szorowałam gąbką z mydełkiem do odplamiania.Ślicznie się cały doprał i jest mega pachnący aż żal go teraz wstawiać do komórki na 2 miesiące...

Katamisz - kciuki za siuśki! 2 tygodnie aż???? Ja czekałam 5 dni:/

Kati - pożyczam Ci troszkę uśmiechu na poprawę humoru!

silva bladego pojęcia nie mam dlaczego aż 2 tygodnie.Tak mówiła mi lekarka wczoraj.:zawstydzona/y:

:-:)-:)-( Siedze i rycze. Mialam dzisiaj egzamin na prawko i nie zdalam. Glupi blad, poprostu za bardzo sie denerwowalam. Poza tym dostalam rachunek ze szkoly jazdy, 2 razy wiekszy niz bylo ustalone. Jestem taka wsciekla, wkrzona i poprostu mi niesamowicie przykro. Maz powiedzial oczywiscie ze nic sie nie stalo, ale wiem ze ten rachunek go wkurzyl. Cholera jasna.

Co do prawka do nie martw się!!Wiem ,że w DE to ogromne koszty ale to kwestia szczęścia też...Także trzymam kciuki za następne podejście&&
A na czym Cię oblał??

Kurcze mój dzidziek dzisiaj już drugi raz ma czkawkę...najpierw jak się obudziłam koło 6 to miała i teraz znowu mi skacze:-(Wasze też tak często mają??

reklama
Anapi nie przejmuj sie egzaminem ja za pierwszym razem nie zdałam bo kazał mi włączyć światła, których w tym samochodzie nie było (przeciwmgielne przednie, a ponoć skur......owi chodziło o to by powiedzieć, ze skoro nie ma przycisku to ich w tym aucie nie ma!?) szkoda słów, a o rachunek walcz

Doggi a ty co za palanta masz na uczelni!!!! Ja miałam takiego prof. co twierdził, ze dziewczyny to przychodzą na polibude by męża złapać, ale jeśli chodzi o mnie i moją przyjaciółkę to po seminarce "szkło w budownictwie" zmienił o nas zdanie aż mu szczena opadła jak zobaczył co przygotowałyśmy i jak :-)
zobaczyć jego mine - bezcenne :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry