reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
no ja wiem, ze malo pisze - a i tak siedze pół dnia przy kompie, ale jak się w coś wciągnę to tak mam :)

o słonko wychodzi :):rofl2:

hej Dziewczyny! :-)

Ależ mam od wczoraj lenia... Nawet mi się na BB nie chce zaglądać :zawstydzona/y:
Wszystkim 30tką gratuluję! :tak: Ciężarówką, które kiepsko się czują życzę zdrówka!

Mój Mąż ma dzisiaj wolne :-) więc mnie tu nie będzie. Ściągają mu właśnie paznokieć od nogi :-( <biedny>

Jak pogoda u Was? U mnie cudna :rofl2: Mąż obiecał mi kawkę na balkonie... a ja zaraz wstawiam pranie, żeby je na dwór wywalić- uwielbiam jak tak świeżo pachnie :cool:

Super ten link o 29 tyg ciąży- już przeczytałam, ale zostawie Mężowi, żeby o tym masażu przeczytał i zaczął go częściej robić :laugh2:

Miłego dnia Czerwcowe Mamuśki ;-)

Witajcie
Wstałam o 9 i łaże bez celu...
miałam nieciekawą noc, zasnąć nie mogłam, muszę spać na dodatkowej poduszce bo ni źle i budze sie co chwila - masakra :wściekła/y:

Cześć brzuszki

U mnie też zapowiada się piękny dzień.Słoneczko świeci od rana , ptaszki śpiewają nic tylko siedziec na balkonie lub iść na spacerek.Ja byłam dzisiaj siuśki zanieść na posiew i teraz 2 tygodnie trzeba czekać na wynik-oby tylko wszystko wyszło ok(posiewu dawno nie miałam)
Wczoraj dzień zleciał mi poza domkiem głównie ale zdążyłam wyprac wozek(część w pralce a drugą część ręcznie) wszystko teraz ślicznie i świeżo pachnie-JESTEM Z SIEBIE DUMNA:-D Na wieczór przypłaciłam te wyginanie z wózkiem bólami kręgosłupa-nie mogłam się ruszać!!Ale dziś już ok.
Zaraz zmykam gdzieś pospacerować i życzę Wam kochane miłego dnia:*

Katamisz, dlaczego aż 2 tygodnie masz czekać na wynik????????????? :eek:

Jak prałaś ręcznie wózek? Tzn. czym? U mnie stoi i czeka, aż się nad nim zlituję, ale nie mam pomysłu, czym go potraktować...

Tusen ale sen, też bym była przerażona ;-)
Justynka oszczędzaj sie nie ma co przeciążać organizmu
Marta zdrówka
Misialina miłego plotkowania :-)
Agatka przesyłam znieczulenie dla twojego męża ;-)
Katamisz ty nie szalej z takimi porządkami, ale pewnioe fajnie już mieć wszystko wyprane :biggrin2:
Silva dzieki :biggrin2: już mi lepiej

Witam wszystkie brzuszki bez wyjątku :biggrin2:

Kochane, witam się tylko z Wami i życzę miłego dnia:tak:zaraz biegnę do fryzjera, później na plotki do koleżanki, wrócę do Was w czwartek. U mnie wszystko ok, ale mam straszne problemy ze snem, budzę się o 7 totalnie niewyspana i obolała...zaszalałam na zakupach, ale to na zakupowym się pochwalę. Trzymajcie się brzuszki!!!

reklama
:-:)-:)-( Siedze i rycze. Mialam dzisiaj egzamin na prawko i nie zdalam. Glupi blad, poprostu za bardzo sie denerwowalam. Poza tym dostalam rachunek ze szkoly jazdy, 2 razy wiekszy niz bylo ustalone. Jestem taka wsciekla, wkrzona i poprostu mi niesamowicie przykro. Maz powiedzial oczywiscie ze nic sie nie stalo, ale wiem ze ten rachunek go wkurzyl. Cholera jasna.

Do góry