Na dobry początek dnia, tym które tego nie znają, polecam "Co to jest dobre wychowanie" jakaś pani zadaję te oto pytanie dzieciaszkom, od pół roku z moim mężem śmiejemy sie z tegopod spodem link
YouTube - Dobre wychowanie
cudne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na dobry początek dnia, tym które tego nie znają, polecam "Co to jest dobre wychowanie" jakaś pani zadaję te oto pytanie dzieciaszkom, od pół roku z moim mężem śmiejemy sie z tegopod spodem link
YouTube - Dobre wychowanie
dubeltówka, mnie położna wysłała tutaj na takie spotkanie do szpitala, była nas grupa 6 czy 7 ciężarówek, powyjaśniała skąd się biorą te bóle, podpowiedziała jak sobie radzić w najgorszych sytuacjach, pokazała kilka ćwiczeń, dała jakieś ulotki i pas podtrzymujący wypożyczyli... w sumie warto było się przejść, indywidualne spotkania jeśli nie będzie poprawy mogą się zacząć za 2-3 tyg, teraz mamy ćwiczyć w domu i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam... a czy położna powiedziała Ci jak to się nazywa? Bo w sumie nie wiem czy cierpimy na to samo![]()