reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

kasiawilde gdybym mogła to pracę odpuściłabym w grudniu. Niestety nie każdy ma takie możliwości:( Planuję końcowy koncert na 14 kwietnia i odpadną mi dojazdy do żywca. To mnie najbardziej męczy. A te zajęcia, które mam na miejscu pewnie do rozwiązania... przeniosę je tylko w maju do domu.

reklama
traschka to już od połowy kwietnia będzie luźniej, a jeśli dzieciaczki będą później same się do Ciebie na to trzecie piętro wdrapywać też na pewno będzie Ci łatwiej :) ja w zupełności rozumiem, sama dopiero drugi tydzień domkuję... ale wykorzystuję na to urlop, a w kwietniu już zaczynam macierzyński (tu można 11 tyg. przed datą porodu). Ale już po prostu nie wyrabiałam po 8-9h na nogach dziennie... a u mnie w firmie zwolnienia są BEZPŁATNE, więc odwlekałam ile można ;) trzymaj się dzielnie!

witam was kochane brzuszki:) wczoraj niezle poszalalyscie z postami...ale nadrobilam:)niestety mam dzis lenia i nie odpisze tylko was mocno sciskam, pogoda do bani to i weny na wszystko brak.....

dzień dobry! ja pierwsza?!?!? ło matko, co się porobiło... chyba muszę jeszcze wracać do łóżka, jak na forum produkcja nie rozpoczęta to znaczy, że dzień się jeszcze nie zaczął :)

edit:

uff, jest marta, więc chyba nie jest tak źle :)

Hejka:)

Dzisiaj piątek:D:D:D

Dubeltówka
- dobrze, że się odezwałaś:) czekamy na poprawę pogody u Ciebie (rówież pogody ducha:))
Anapi - dawaj jakiś włoski przepis leniuchu!
Marta, Kasia, Larvunia - dzień dobry:)

Miłego dniaaaaaa!

edit:
Anapi, zwracam honor! Widziałam Twoją aktywność na kulinarnym:)

reklama
Do góry