reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Misialina dzięki :biggrin2: znam ten przepis i właśnie też o nim myślałam :-)

a coś dobrego z makaronem? hmmmm

Anapi twój mąż jest kucharzem ? i ty tak mało sie udzielasz na kulinarnym - szok :szok:

reklama
To powiedz tylko czy interesuje Cie kuchnia wloska czy jakies ogolne (jak bede wiedziec ze kogos to intersuje to sie zmobilizuje ;)

Witajcie.
Jestem strasznie zmęczona, dopiero do domu wróciłam:( Praca, zawiezienie mebli siostrze, zakupy... padam. Kręgosłup mnie boli coraz bardziej:( A teraz jeszcze brzuch zaczął boleć jak na okres... kurde no znowu się będę stresować.

nutria ja wiem, że w tuńczyku mogą być metale ciężkie ale jak zjem pół puszki na pół roku to nie umrę z pewnością:)

Silva mój M. też ma w domu stałe obowiązki, mycie naczyń, mycie podłóg i okien. Tyle, że to on wychował się w rodzienie, gdzie co sobotę pastował podłogi i dla niego to na szczęście normalne:)

Anapi ja też proszę o coś z włoskiej kuchni!

Hej dziewczyny ja tylko na chwilę póki net działa w miarę dobrze. Melduję, że żyję, ale u nas okropne wichury i czasami światło zabierają o necie nie wspominając. Jak mam szczęście to troche Was poczytam, ale na odpisanie nie ma szans. Dziś pierwszy dzień lepszej pogody, ale święto irlandzkie więc dopiero niedawno z parady wróciliśmy.

U mnie z humorem cały czas kiepsko, ale to chyba właśnie przez pogodę, cały czas zaspana chodzę, mam coraz mniej siły na trzymanie w domu porządku przez co czuję się jak jakaś niedorajda. Poza tym tematy na tajnym trochę mnie przydołowały co pogorszyło mój stan psychiczny.

Jedyne co mi poprawiło humor to prezent imieninowy od męża i brata, bo dostałam maszynę do pieczenia chleba:-)

Odezwę się jak pogoda mi na to pozwoli, buziaki mamusie i brzucholki

traschka odpocznij a przejdą boleści i nie stresuj sie, będzie dobrze :biggrin2:
dueltówka dobrze, ze sie odezwałaś wszystkie sie martwiłyśmy co z tobą

ja sie już żegnam - dobranoc brzuszki :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

traschka kati dobrze gada :tak: nie stresuj się tymi skurczami to u nas teraz będzie na porządku dziennym.Tak mi lekarz powiedział.Jeśli nie trwają zbyt długo i nie są coraz silniejsze to nie ma się czym martwić.Ja takie bóle jak na okres też mam coraz częściej!!

dubeltowka witamy ponownie.Zaglądaj tu czasem chociaż zameldować się bo martwimy się takimi nieobecnościami...

reklama
dubeltówka właśnie tu się trzeba meldować! ale dobrze, że u Ciebie ok, tzn... humor mógłby być lepszy, ale to na pewno przejściowe :)

traschka a kiedy myślisz już odpuścić sobie prackę? może troszkę czas odpocząć...

Do góry