reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Taping to takie plastrowanie własnie, nakleja się plastry w odpowiednich miejscach i ma to działanie przeciwbólowe.Zebbra co to jest taping? No te plastry pomagaja, ale niestety skora zaczyna mnie juz swedziec.
Ostatnia edycja:
mysia23
mama dwójeczki
Dostaliśmy póki co Miflonide (takie tabletki w kapsułkach które rozkrusza inhalator zamieszczony w opakowaniu) i Milukante (tabletki do żucia i rozgryzania) mamy dawać raz na wieczór każdy lek...Mysia - dzięki. Jakie leki dostał Filip? Pulmicort, berodual?
Angel a ja nigdy nie czułam jak mi pobierały...teraz będę robić w ośrodku u naszej gin, to się okaże, gdzie lepiej...
Aha, dzieki - zawsze sie mozna czegos nauczyc, no i sorki za podwojne "b" ;-)Taping to takie plastrowanie własnie, nakleja się plastry w odpowiednich miejscach i ma to działanie przeciwbólowe.
zebrra
Heheh nie ma sprawy i tak czuję się jakbym miałam dwa brzuszki...
Wyżej wkleiłam przykładowe fotki.
Wyżej wkleiłam przykładowe fotki.
Cześć Czerwcóweczki!
Miałam się zameldować dzisiaj i jestem Wszystkim smutnym, obolałym i schorowanym mamusiom - duuuużo zdrówka, siły, uśmiechu życzę!!!
U mnie też dzień zaczął się nieciekawie, bo w ZUSIe mają jakieś problemy z moim zwolnieniem lekarskim. Odesłali mi, bo czegoś tam brakuje. Teraz będę czakać niewiadomo jak długo na list, potem niewiadomo ile na ponowne zarejestrowanie sprawy i niewiadomo ile na przekaz. Ech ten nasz cudowny ZUS... Trochę się spłakałam rano z tego powodu, bo kasy nie mamy i nie mogę nic dla dziecka kupić... a właśnie na ten miesiąc planowałam rozpoczęcie zakupów. Teraz się boję, że nie zdążę... a jeszcze NIC nie mam:/
Ale dosyć tych smutków! Nie mogę się mazać, bo synuś w brzuszku razem ze mną się smuci... A przez to wszystko co się ostatnio działo zapomniałam w którym tygodniu ciąży jestem... dobrze, że mam suwaczek i zaraz się dowiem))
Miałam się zameldować dzisiaj i jestem Wszystkim smutnym, obolałym i schorowanym mamusiom - duuuużo zdrówka, siły, uśmiechu życzę!!!
U mnie też dzień zaczął się nieciekawie, bo w ZUSIe mają jakieś problemy z moim zwolnieniem lekarskim. Odesłali mi, bo czegoś tam brakuje. Teraz będę czakać niewiadomo jak długo na list, potem niewiadomo ile na ponowne zarejestrowanie sprawy i niewiadomo ile na przekaz. Ech ten nasz cudowny ZUS... Trochę się spłakałam rano z tego powodu, bo kasy nie mamy i nie mogę nic dla dziecka kupić... a właśnie na ten miesiąc planowałam rozpoczęcie zakupów. Teraz się boję, że nie zdążę... a jeszcze NIC nie mam:/
Ale dosyć tych smutków! Nie mogę się mazać, bo synuś w brzuszku razem ze mną się smuci... A przez to wszystko co się ostatnio działo zapomniałam w którym tygodniu ciąży jestem... dobrze, że mam suwaczek i zaraz się dowiem))
agatkaT
Fanka BB :)
hej Silva :-) dawno Cię u Nas nie było...
Myjecie okna? Bo mi mama kategorycznie zabroniła... W sumie to nie wiem czemu...
A już nie mogę na moje patrzeć, ale Mamuśka obiecała, że wpadnie i umyje...
Zaczęłam 7 miesiąc!!! :-) super...
Myjecie okna? Bo mi mama kategorycznie zabroniła... W sumie to nie wiem czemu...
A już nie mogę na moje patrzeć, ale Mamuśka obiecała, że wpadnie i umyje...
Zaczęłam 7 miesiąc!!! :-) super...
zebrra
Jeśli nie są kolorowe, to chyba nie taping, tutaj wszystie mają kolory i to jaki jest kolor ma znaczenie...Ale fajnie wygladaja te plasterki, moje nie sa takie kolorowe i mam wrazenie ze juz sie roluja (mam dwa na plecach i pod piersia). Czy na zdjeciach to Ty?
To nie ja, zdjęcia przykładowe z netu Ja mam naklejone na plecach podobnie jak ta babeczka na fotce...
Silva, przytulam Cię Kochana, mam nadzieję, ze sparwa wyjasnie się jak najszybciej!
reklama
zebrra
AgatkaT, ja myję - nikt za mnie tego nie zrobi. Myję teraz, bo mam siłę, potem może być różnie... A mama Ci nie pozwoliła, bo nie powinnyśmy trzymać rąk w górze (to wywołuje skurcze)