reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Kochane...czy Wy wiecie że ja się od Was uzależniłam...jak skądś przypełzne to pierwsza rzecz to ruszam do laptopa na BB...aż mąż zazdrosny się robi...
No ja w szale kafelkowym nadal...ale już bliżej końca ... jeszcze armatura została...
AGATA R...ja bym Ci też obiadki gotowała ale do Warszawy to raczej świeże by nie dojechały :(
Zebrra...ja mam nadzieję że Ty też się oszczędzasz...no a tatuaż uper...też mi się marzy
Traschka...jak nóżka...mam nadzieję że już lepiej
Iza...9 miesiąc już niedługo...dotrwasz...nie ma innej opcji

No a ja zaraz sałatkę idę robić...makaronowa grecka...zachciało mi się

reklama
Kuma...proste ja drut...gotujesz makaron kokardki albo penne a'ldente...i dodajesz ser feta, oliwki, pomidory, ogórek, czerwona cebulę, paprykę czerwoną...potem robie sos grecki: oliwa z oliwek, sok z limonki, tymianek, oregano, sól pieprz, cukier, mieszam z sałatką i dodaje 1-2 łyżki jogurtu greckiego...mieszam...i fertig :)

Witam piątkowo :)
Miałam chałupkę ogarnąć, bo jutro imprezka urodzinowa Jasia, ale jestem taka zmęczona, że wolę poczytać co tam u Was. Robota nie zając, nadrobię jutro ;)

hej kochane u nas już po cichych dniach ;) długo w sumie nie wytrzymaliśmy bo do 13 :) nie lubie jak mnie nawet nie pocałuje jak wyjezdza...bo cokolwiek by sie stało to chyba by msobie nie wybaczyła (pomimo ze czasami czyms w niego rzuce) :)
uciekamy do sąsiadów na kolacyjke i do łożeczka :)

a jutro uczelnie welcome too :)

miłych snów brzuszki !

misialina a może jakaś książka kucharska?;-)
żegnam sie już,bo oczy mi sie zamykają,a musze jeszcze małego odgonic od kompa:baffled:
do jutra

Hehe...książka kucharska...pomyśle :-D

Tak szczerze często jak coś gotuje w kuchni to sobie wyobrażam że własnie prowadzę program kulinarny (mam fioła na ich punkcie)...i gadam do siebie jakbym taki pr prowadziła...czasem mnie moi mężczyźni podsłu****ą i mają niezły ubaw ze mnie... więc marzyło by mi się tak pogotować przed TV ;-) (wariatką nie jestem)

Ostatnia edycja:
Misalina - chyba jakiś nowy talent odkryty, ja też lubię w domku gotować zwłaszcza teraz jak jestem na L4, robisz nam smaki :)

Ironia - cieszę się że jest ok, czasami godzenie jest najlepsze ;-)

Ja również się żegnam bo cały dzień mnie głowa boli i zgaga nie daje mi spokoju a weekend znów będzie zabiegany, na szczęście pogoda zapowiada się rewelacyjna!!
Miłego wieczorka i weekendu życzę brzuszki.

reklama
Do góry