traschka
Mama Marysi
och, ja znam ten fiolet na nóżce doskonale. U mnie przy ogromnym stłuczeniu schodził prawie miesiąc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda I przechodził potem przez wszystkie kolory tęczyoch, ja znam ten fiolet na nóżce doskonale. U mnie przy ogromnym stłuczeniu schodził prawie miesiąc...
To prawda I przechodził potem przez wszystkie kolory tęczy
A to nie jest tak, ze jezeli np CMV IgM wyjdzie ujemny to juz nie trzeba robic IgG, a jezeli wyjdzie IgM dodatni to dla postawienia własciwej diagnozy potrzebne jest jeszcze IgG? Pytam bo nie wiem. Przy toxo mialam zrobic od razu oba oznaczenia, a teraz przy cytomegalii poczatkowo tylko IgM, a jak wyszło dodatni to kazał własnie zrobic jeszcze IgG+ to cos o czym pisałam wczesniej . Sa to dosc drogie badania i jezeli sie okazuje ze wynik wychodzi ujemny to nie ma potrzeby płacic za drugie oznaczenie.Dziewczyny róbcie badania toxo i cytomeg. w dwóch oznaczeniach, bo czasem wynik wychodzi dodatni i trzeba jeszcze raz pobierać krew i czekać. Zupełnie nierozumiem dlaczego odrazu nie jest zaznaczone ze trzeba to robić w dwóch klasach, ale to po raz kolejny pokazuje nam jak informują nas lekarze.
Katamisz a który zdążyłaś zobaczyć, bo zmieniałam i tak się zastanawiam, o którym napisałaś, o tym co teraz jest???mysia co za postnikogo nie przeoczyłaś chyba!!!!!!!!!!Miałam Ci ostatnio napisać...bardzo ładny nowy avatarek :*
Ale sobie ochoty na takie smaczności narobiłam...a w zamrażalniku tylko truskawki....Justynka, ja po prostu wyciągam maliny z zamrażalnika kilka godzin wcześniej i same się rozmrażają. Później je miksuję, dodaję troszkę wody i cukier puder. Później rozlewam do szklanek i na wierzch wykładam prawdziwą bitą smietanę. Pyyycha....
Ja dziś znów miałam słabą noc - niewygodnie mi strasznie ostatnio, w ogóle wygodnie nie potrafię się ułożyć - czy tak już będzie do końca????
a o 5 jak się przebudziłam, to dopadł mnie straszny głód, na szczęście udało mi się zasnąć i pospać jeszcze do 8.
Pozostałe brzuszki też witamjuż prawie weekend mamy:-)
Dziękuję Uwierz, że na "normalnej" stopie wyglada znacznie lepiejZebra fajny tatuaz
trudno powiedzieć, może być tak, ze urodzisz później, albo nawet wcześniej...jeżeli małą będzie miała ze 3 tyg. to jakoś z przystankami dojedziecie, mus to mus...nie ma sie czym martwić...Słuchajcie dziewczyny... Mam pewien dylemat.. problem... czy jakkolwiek to nazwac...
Ile może miec tygodni dzieciaczek, żebym mogła go spakowac i sie wyprowadzic? Rodzę 10 czerwca, a na poczatku lipca MUSIMY z mężem byc w Zgorzelcu, myślicie że mała się już będzie nadawac na 3,5h podróż autem? Bo serio, spędza mi to sen z powiek