reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

prawdziwa tragedia, wprost nie do uwierzenia jak ta woda zalewa pola, burzy domy......nie wiem czy dobrze zrozumialam ale woda posunela sie 400 km w głab lądu

reklama
Larvunia na tą "rwę" czy coś podobnego polecam poduchę rogal-mnie męczyło prawie trzy tygodnie...właśnie takie rwanie lub ostre kucie w lewym pośladku...i odkąd śpię z rogalem jest duuuużo lepiej.

uuu ale jestem wkurzona....pokłóciłam sie rano z tym durniem o kuchnie...co za debil skończony....dobrze wie ze musi sie za to zabrać i za kilka innych rzeczy a póki co to ja wszystko załatwiam bo on prace szanuje....szkoda tylko że bardziej niż rodzine :wściekła/y:
i jeszcze ciagle wklada mi słowa w usta których nie powiedziałam no i nie wytrzymałam.....i powiedziałam: tak bo ja niedługo bede jak twoja jeb..na matka i bede wiedziec wszystko lepiej...:szok::wściekła/y: no po prostu nie wytrzymałam, nie chciałam tak powiedziec ale miałam do wyboru albo to albo go nożem zadźgać który miałam w rece....wiec pierdykłam nożem w sciane i wyszłam.... :wściekła/y:
naqwet sie ciul nie pożegnał i dobrze ghr....całyh dzien zepsuty :(

Misialina, dziękuję :) A co się stało w Japonii? Muszę isć włączyć tv...

Ironia, współczuję kłótnii, ale za ten tekst o teściowej, to chyba będziesz musiała go przeprosić, co?

Larvunia na tą "rwę" czy coś podobnego polecam poduchę rogal-mnie męczyło prawie trzy tygodnie...właśnie takie rwanie lub ostre kucie w lewym pośladku...i odkąd śpię z rogalem jest duuuużo lepiej.
pokaz na watku zakupowym foto tego rogala bo sa rozniaste... I jak sie spi z nim :confused: Ja na plasko na plecach nie moge sie wogole polozyc... na bokach tylko spie. Ciekawe jak tym razem bede rodzic, z Marcelkiem na lewym boku rodzilam ;-)

reklama
pewnie tak zebrra ale ja juz po prostu nie wytrzymuje tego wszystkiego... :( nie dosc ze prawie wszystko na mojej glowie zeby zarobic na ten remont to ona ciagle pierdoły gada i go demotywuje a ze on słucha to nie widzi potrzeby zeby spiąc dupe i to zrobić :( chciałabym zeby jej nie było...

Do góry