reklama
uuu ale jestem wkurzona....pokłóciłam sie rano z tym durniem o kuchnie...co za debil skończony....dobrze wie ze musi sie za to zabrać i za kilka innych rzeczy a póki co to ja wszystko załatwiam bo on prace szanuje....szkoda tylko że bardziej niż rodzine
i jeszcze ciagle wklada mi słowa w usta których nie powiedziałam no i nie wytrzymałam.....i powiedziałam: tak bo ja niedługo bede jak twoja jeb..na matka i bede wiedziec wszystko lepiej... no po prostu nie wytrzymałam, nie chciałam tak powiedziec ale miałam do wyboru albo to albo go nożem zadźgać który miałam w rece....wiec pierdykłam nożem w sciane i wyszłam....
naqwet sie ciul nie pożegnał i dobrze ghr....całyh dzien zepsuty
i jeszcze ciagle wklada mi słowa w usta których nie powiedziałam no i nie wytrzymałam.....i powiedziałam: tak bo ja niedługo bede jak twoja jeb..na matka i bede wiedziec wszystko lepiej... no po prostu nie wytrzymałam, nie chciałam tak powiedziec ale miałam do wyboru albo to albo go nożem zadźgać który miałam w rece....wiec pierdykłam nożem w sciane i wyszłam....
naqwet sie ciul nie pożegnał i dobrze ghr....całyh dzien zepsuty
zebrra
Potrójna mama :)
Dzień dobry
zebrra
Misialina, dziękuję A co się stało w Japonii? Muszę isć włączyć tv...
Ironia, współczuję kłótnii, ale za ten tekst o teściowej, to chyba będziesz musiała go przeprosić, co?
Ironia, współczuję kłótnii, ale za ten tekst o teściowej, to chyba będziesz musiała go przeprosić, co?
zebrra
O rany... już widziałam...
pokaz na watku zakupowym foto tego rogala bo sa rozniaste... I jak sie spi z nim Ja na plasko na plecach nie moge sie wogole polozyc... na bokach tylko spie. Ciekawe jak tym razem bede rodzic, z Marcelkiem na lewym boku rodzilam ;-)Larvunia na tą "rwę" czy coś podobnego polecam poduchę rogal-mnie męczyło prawie trzy tygodnie...właśnie takie rwanie lub ostre kucie w lewym pośladku...i odkąd śpię z rogalem jest duuuużo lepiej.
reklama
pewnie tak zebrra ale ja juz po prostu nie wytrzymuje tego wszystkiego... nie dosc ze prawie wszystko na mojej glowie zeby zarobic na ten remont to ona ciagle pierdoły gada i go demotywuje a ze on słucha to nie widzi potrzeby zeby spiąc dupe i to zrobić chciałabym zeby jej nie było...