reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

czesc Doris:)- ciesze sie bardzo ze juleczka zdrowa, bedzie sliczna jak mama i siostra:)
ja dzis w nocy sie obudzilam, mialam taki piekny sen,.....seks z mezem taki wiecie bez brzuszka i w ogole....az nie moglam pozniej ulezec ale se mysle zanim sie wgramole na niego, do tego brzuch i w ogole cala obolala to juz mi sie odechcialo....
Iza i mrsmoon ja tez mam termin na 1 czerwca ale to wiadomo, ze kazda inaczej urodzi...a wlasnie tak leze dzisiaj w nocy i se mysle ze tak naparwde np za miesiac dzidzius postanowilby by sie wybrac na swiat i co ja biedna bym zrobila,nic nie mam naszykowane, nic ze strychu nie zniesione i taki starch mnie ogarnal.....
kati wlasnie o tych twoich nalesnikach przeczytalam i dobrze ze mam jeszcze w lodowce
katamisz to cale wychowawcze to jest smiechu warte, i w ogole te ich pomysly z becikowym ze chca zniesc,albo jakies wymaganiamaja, wkurza mnie to:wściekła/y:a dobrze ze twoj zab przestal wariowac- se wybral czas....tak w ogole
mamusia no taka glupia sytuacja, no w ogole bez sesnu, rozwiaze sie to na pewno tylko ile to nerwowoch ...ale wiesz co....jest taki przesad ze kobiecie w ciazy sie niczego nie odmawia, wiec zobaczysz ze ich myszy zjedza hehehehheeh:-D mi pani dyrektor nie zgodzila sie na pewna rzecz se pomyslalam "a nich ci bedzie", mieszkasz na wsi to wiadomo...mysz sporo heheheh
trasia jak zdrowie lepiej???? mi sie dzieciaki w przedszkolu juz pytaja....a czego ma pani taki wielki brzuch???? a dominika (bo jest ze mna na zajeciach) odpowiada dumnie, az cala promienieje:bo bde miec braciszka:) ale wiesz juz chyba sobie niedlugo odpuszcze te zajecia bo normalnie zaczyna sie ten okres ze juz sie ruszyc nie moge

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczny
ale pogoda na mnie zle wplywa, albo to ciaza, no wstac dzis nie moglam..
jakas zamroczona jestem :baffled:

milego dnia ;-) i tak zycze

Hej Dziewczynki. Ale u nas ponuro, szaro i buro...nie chciało się nosa spod kołdry wyjąć :(
Widzę, ze Wy o terminach...ja mam na 29 czerwca dlatego się zastanawiałam czy zapisać się do czerwcówek czy lipcówek hehe Wiecie, ze moja Mama miała identycznie wyznaczony termin porodu ze mną...ale urodziła 5 lipca, więc może historia się powtórzy :)

a cos mi sie przypomnialo dla tych obolalych na dupsku, kroczu, kosci lonowej.....moja siostra jest fizjoterapeutka i podpytala co nie co o tym i jak sie okazuje....u mnie i najpradwopodobniej u tych w podonymi dolegliwosciami jest zablokowany jakis staw -bodajze biodrowy. teraz w ciazy jednye co mozna zrobic zeby ulzyc to stosowac to co zebra napisla tzw "taping" i po porodzie dopiero zeby wszystko szybciej przestalo bolec i schodzic sie pojsc na odblokowanie tego stawu.szkoda ze przed ciaza o tym nie wiedzialam. i jeszcze jedna ciekawostka czasami jak ten staw(moze cos pomylilam , moze ktorys inny) jest zablokowant to kobieta w ciaze nie moze zajsc, akurat wtedy siostra byla na kursie jak o tym im mowili i tam byla taka dziewczyna co dluzszy czas nie mogla zaskoczyc, no i jak ja tam odblokowali to od razu za miesiac okazalo sie ze jest w ciazy...ciekawe nie:)

witajcie porannie :)
dziś 4 dzień robienia schodów... sajgon w domu... Wczoraj to już przerośli samych siebie - bo cięli w domu zamiast na dworze - możęcie sobie wyobrazić tę warstwę pyłu po w całym mieszkaniu po tym jak już wyszli...

katamisz - jeśli chodzi o te zasiłki.. to ja osobiście jestem zdania, że zdecdowanie bardziej wartościowe są ulgi podatkowe... itp albo np. to, że podnieśli vat na zabawki i ubranka dziecięce.. ?? ech. nie ma co

witajcie z rana
ja już po śniadanku, wyprawiłam męża do pracy i teraz oglądam wiadomości o tym strasznym tsunami w Japonii - masakra :szok:

ja tez juz po sniadanku, tylko mi zostal lapek bo w tv bajki od rana ;-)
Ale zaraz sie wykapaie i zajme sie mlodym, poszlabym na spacer z nim ale dooopa za oknem widze.

No mnie w kroczu miesnie tez bola dziwnie, ale to od kregoslupa mnie ciagnie, zawsze mialam z nim problemy a w cioazy sie nasila. No i po urodzeniu synka bole zniknely jak za sprawa rozdzki czarodziejskiej ;-) Teraz mnie meczy rwa kulszowa chyba, bo ciagnie mnie w lewym posladku od pasa w dol...

Cześć dziewczynki:)

Setana[/B] cześć słońce.Już zaczęłaś chodzić na zajęcia ze szkoły rodzenia??Ale Ci fajnie zazdroszczę!!Ja dzwoniłam raz jeszcze do tego faceta ale niestety nic się nie zwolniło od ostatniej rozmowy:-(

kati masz jeszcze naleśniczka??I ja bym poprosiła o jednego!!!:-)

Tak zajęcia zaczęły się od poniedziałku. Jest nas w sumie 12 albo 14 par, na zajeciach z rehabilitantką jesteśmy podzieleni na dwie grupy, bo salka do ćwiczeń jest mała i za mało jest materacy. Ja myślę, że do czasu naszego rozwiązania z pewnościa zrobia jeszcze jeden kurs i tren z pewnością będzie juz na Borowskiej.
Mam nadzieję, że Twój nastrój już tylko wiosenny?

Katamisz - no właśnie dla mnie to takie mało realne, bo ja nawet nie wiem jak wygląda dziewiąty miesiąc ciąży ;-) Igor też sobie wybrał czas na narodziny - miesiąc przed czasem, ale szczęśliwie.
Izka, a Ty co sobie właściwie myślisz? 9-ty miesiac najcięższy, a Ty chcesz się tak wyłamać? Gdzie Twoja solidarność, he? Wiem, że nie dotrwałaś jeszcze do 9-tego miesiaca, ale właśnie dlatego najwyższy czas! Tego Ci zycze i trzymam za to kciuki!

Zjadłam śniadanie, futra nakarmione i po spacerku, mąż w pracy, a ja mam lenia choć przydałoby się za coś pożytecznego zabrać...

reklama
Hej Kochane! U nas dzisiaj słoneczko się wychyla...więc może pogoda się poprawi...u nas był wczoraj zakręcony dzień związany z kafelkami...obdzwoniłam pół Polski ale udało się w końcu...i szukanie się opłacało bo znaleźliśmy super ofertę...więc kafle zamówione dzisiaj jeszcze trzeba lustra i szkło lacobel zamówić...więc z głowy.
Zeberrko...nareszcie jestes z nami :*
Właśnie oglądam TVN24 i poprostu nie wierzę własnym oczom co się dzieje w Japonii...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji

Do góry