reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Agatka - jaki romantyczny wieczór :-)
Zołza - duuużo zdrówka, a pisałam ostatnio żebyś uważała, bo się zarazisz!
Agata R - rozśmieszył mnie ten tekst o nadrabianiu zaległości....hi hi, moje dwie koleżanki tak nadrabiały te zaległości że jeszcze pierwszej miesięczki po porodzie nie dostały a już w ciąży kolejnej były :-) :-)

Idę zjeść JABŁKO!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
No i kolejna koszmarna noc:( Nie wiem dlaczego, jak tylko się położę, gardło boli mnie znacznie bardziej.
Dziewczyny czy z głosem na tvn macie wszystko w porządku? Bo u mnie się tak rwie i jak na przeskakującej płycie i nie wiem czy to wina tu u mnie czy u nich?

Zołza biedactwo, zdrowiej! Wiem jak to jest kiedy męczy cię choróbsko, strasznie frustrujące. Leż i wypoczywaj!

AGATA Silva pisała ostatnio, że jest w gorszym nastroju, ma dużo na głowie i przez jakiś czas nie będzie się udzielać. ALe mi jej tu brakuje...

Mysia ja niestety też nie mogę w ciąży patrzeć na ryby:( Wcześniej uwielbiałam a teraz mnie odrzuca. Szkoda, myślałąm że będę się zdrowiej w tej ciąży odżywiać.

Ironia mi ćwiczenia na ostatniej szkle rodzenia bardzo pomogły na kręgosłup! Nie boli mnie jakoś koszmarnie ale czuję obciążenie, a po tych ćwiczeniach poczułąm się tak lekko!

Dzień doberek wszystkim ;-)

Potwierdzam we Wro przepiękna dziś pogoda-słabiutki wiaterek i cieplusio...

zolza bidulko jednak podłapałaś...:(Trzymam kciuki aby szybko choróbsko Wam odpuściło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

AgatkaT zazdroszczę orgazmu ;-):-D My też się z mężem seksimy ale rzadko...no i bez większych rewelacji.Chyba za dużo zmartwień mam na głowie żeby aż tak mocno się angażować w udany seks.:-)

miłego dnia kochane!!:*

A u mnie od 2 dni tnie...dokładnie takie przeskakiwanie klatek.Myślałam,że to coś z moją tv cyfrową (bo ja mam swoją a mama ma zwykłą antenę taką w bloku) i u mojej mamy też zacina się co jakiś czas...Więc myślę ,że kwestia osłabienia sygnału albo coś...

ja sie zbieram najpierw na zakupy i do banku a potem wysiedzieć swoje w kolejce do gina (nie mamy na godziny i trzeba ok 2 godz w kolejce siedzieć - on ma dużo pacjentek zawsze), no to lece miłego dnia odezwę sie moze wieczorem o wizycie, bo potem jade do babci na cmentarz (miałaby dzis urodziny) no i do mamy na kawke
papapa

Witam słonecznie - u nas przez okno cudownie - gorzej jak się spojrzy na termometr ;-)
Zołza bidulo uważaj na gorączkę i zrowiej szybciutko. Jak będzie się nasilać, to może dobrze by było, jakby Cię rodzinny lekarz zbadał? Trzymam kciuki za poprawę!
Agatka ten seksik to w prezencie na Dzień Kobiet? :-) Fajnie, bo ja też jestem w tej grupie, która już dawno zapomniała, jak to smakuje...Wprawdzie moglibyśmy, ale mąż jakoś nie może się zebrać, a jak już się zbierze, to ja łapię jakąś infekcję albo zasypiam o 18 :-)

No i kolejny raz zaczyna mnie swędzieć!! Cholera to już 3 czy 4 raz w tej ciąży! Za każdym razem kończyło się nystatyną, bo inne łagodniejsze środki nic nie dawały. Clotrimazol tylko doraźnie, chusteczki Vagisil fajne bardzo, ale też tylko doraźnie, na kilka godzin ulga...Dobrze, że jeszcze zostało mi trochę tej nystatyny i od dziś chyba nie mam wyjścia - znów sobie musze zaaplikować! Nie cierpię tego! A tak się starałam dbać o to, żeby powrotów nie było. Biorę probiotyki, nie chodzę na basen, noszę przewiewna bieliznę...I nic! Co chwila to dziadostwo wraca! Już sama nie wiem, co jeszcze moge z tym zrobić...Przed ciążą nie miałam takich historii w ogóle!
Ech...miłego dnia!! I niech się ociepla - we Wrocławiu dziś chyba będzie najcieplej, więc korzystajcie dziewczynki z tamtych stron :-)

reklama
TRASCHKA może spróbuj plukanek na gardło, rozwieszaj mokre ręczniki w pokoju w którym spisz. Co bierzesz na gardło? Może uda nam sie COS zaradzić bo to zwariować idzie z tym gardlem.

DORIS ja tak po prawdzie to z powodu kolejnej ciąży bym sie cieszyła, ja nawet myśle o jeszcze jednym dziecku, bo czas mi ucieka ale mój mąż na myśl o następnej ciąży dostaje palpitacji serca. Żebym ta szynkę miała w lepszym stanie??? Zdaje sie na los, ja i tak sie niezabezpieczam bo u mnie zajscie w ciążę to wielkie wydarzenie, zawsze stymulowane hormonami, wiec zobaczymy co czas przyniesie.

Ostatnia edycja:
Do góry