reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ja tylko wpadłam się przywitać bo mimo, że u mnie pogoda ładna to jakiegoś doła podłapałam i na nic nie mam ochoty:-(
zolza zdrówka dla Ciebie i męża
agatka zazdroszczę mój Darek boi się seksu bardziej ode mnie;-)

Uciekam, no to pa

reklama
DORIS ja tak po prawdzie to z powodu kolejnej ciąży bym sie cieszyła, ja nawet myśle o jeszcze jednym dziecku, bo czas mi ucieka ale mój mąż na myśl o następnej ciąży dostaje palpitacji serca. Żebym ta szynkę miała w lepszym stanie??? Zdaje sie na los, ja i tak sie niezabezpieczam bo u mnie zajscie w ciążę to wielkie wydarzenie, zawsze stymulowane hormonami, wiec zobaczymy co czas przyniesie.

Agata - wszystko bedzie dobrze, zobacz jak daleko juz jesteś. A ja Ci życzę w takim razie kolejnej zdrowej ciąży po urodzeniu Małego :-)

Dubeltówka - proszę mi tu bez żadnych dołów!!!! Wiosna za oknem!

Hej Mamusie :)
Mam dziś wolny dzionek więc zaglądam :) Mimo, że od rana na nogach. Skoczyliśmy rano do kościoła, potem odstawiliśmy młodego do żłobka. Potem szybkie zakupy i na pobieranie krwi. Trafiłam na taką durną babkę, że wrrr. W przychodni jest punkt pobrań od 7-8:30, a na piętrze laboratorium, w którym pobierają od 9. Niestety nie zdążyłam do tej 8:30, więc poszłam już na górę. Ona mi na to, że jedynie ze względu na mój stan pobierze mi tą krew, bo oni nie mają czasu pacjentów ze skierowaniem tu przyjmować !! Ale takich odpłatnych to i owszem. Ehhh.
Do tego jeszcze złożyłam papiery w przedszkolu. Umówiłam młodego u fryzjera. Skoczyłam do lumpka. No i ledwo żyję. A jeszcze dzisiaj obiecaliśmy Jasiowi wyprawę na kulki. Więc chyba o 18 padnę jak nic.

Trasia, Zołza, zdrowiejcie kobitki. Mam nadzieję, że to już ostatnie choróbska na forum :)

A co do seksiku, to my też już zapomnieliśmy jak to jest. I tak samo jak u Dubeltówki, mój D. się chyba bardziej boi ode mnie ;) Za dwa tygodnie wizyta i jak się ta szyjka skracać nie będzie to go chyba zmolestuję ;)

U nas też dziś pięknie, wiosennie :)

To się rozpisałam :) Miłego dnia babeczki :)

Edit:
Przeczytałam ten post o porodzie. Rewelka taki ekspresowy :)

Ostatnia edycja:
czesc blusia-dawno cie nie bylo albo nie doczytalam...
zolzik kochana zdrowiej!!!
a jak sie orobilam jak wol...posprzatalam, poprasowalam, okna przetarlam, zupa pomidorowa zrobiona, sos szpinakowy i nalesniki dosmarzam, pralka pierze a ja....nie czuje juz dupska, przyplace to dzisia jak niemoznoscia chodzenia, dobrze ze mam tylko dwie lekcje...buziaki papa

hej kochane, ja wczoraj już nie miałam siły się odezwać po szkole rodzenia- dopadły mnie jakieś zawroty głowy i omdlenia- aż się boję z domu wychodzić dzisiaj...
Ale na szkole było super! trochę zabawy, trochę teorii, trochę praktyki i ćwiczeń:) Spotkanie trwało 3 h zegarowe, grupa kameralna- 8 par i ... tylko jedna dziewusia w brzuszku!:) Chłopaki górą:)
Lecę nadrobić dzisiejszy dzień:)

Blusia, Marta widzę że dziś pracowity dzień. U mnie też porządki, pranie i prasowanie. Ale otworzyłam wszystkie okna i wdycham sobie wiosenne powietrze:)
Nie wiem co na obiad a do sklepu nie chce mi się iść straszliwie... muszę obejrzeć zapasy.

zolza zdrowiej szybko wracja do nas:)

AgataR mnie dzisiaj też doktorowa namawiała na dzidzie,chociaż drugiej jeszcze nie urodziłam.Powiedziałam że zobaczę jak przebiegnie poród drugiej i wtedy sie określe.
Mam koleżankę której matka urodziła ją jak miała 22 lata później sie rozeszla z mężaem i długo była sama wyjechała za granicę i tam wyszła za mąż i urodziła rok po roku jeszcze trójkę dzieci majać 39,40i 41 lat.

Zołzunia- zdrowiej!

Traschka- Ty zdaje się miałaś nie latać po klepach tylko się kurować!? Normalnie upilnować Cie nie można!:)

Agatka- my mamy pozwolenie na seksik i jest nawet lepszy niż przed ciążą, tylko ostatnio Mały zaczął nam przeszkadzać... Tak kopie w trakcie, że skupić się nie mogę! Chociaż mężowi to nic nie przeszkadza;)) A Mieszko to mały terrorysta- już nami rządzi!:)

reklama
Marta, wpadłam tu wczoraj na chwilkę z życzeniami :) Niestety w tygodniu nie mam czasu, bo pracuję, a wieczorkiem nie zawsze mam siły żeby zajrzeć. A jak już zajrzę to nadrabiam co naskrobałyście :) A jak w weekend więcej czasu to tu pustki :)
No to teraz jak już wszystko zrobione to pakuj się na łóżko i odpoczywaj. Mi też nogi w tyłek włażą, a muszę iść kuchnię ogarnąć. Wielka kupa ciuchów do prasowania straszy już nie wiem jak długo. Nie cierpię prasować :(

Aestima, super że jesteście zadowoleni z zajęć :) A dziewuszka będzie miała w czym wybierać, jak same chłopy będą się rodzić ;)

Traschka, ja mam dziś znienawidzoną przez Ciebie rybkę ;) A wieczorkiem będę robić zupę ogórkową na jutro :)

Do góry