reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie w piękny słoneczny ranek.

Widzę ze humorki dopisuja, to dobrze oby wszystkie dzisiaj czuły sie rewelacyjnie.

AGATKO litości my tu w większości w celibacie; seksik to dla nas obce słowo.....
Używaj póki możesz, my sobie odbijemy, nadrobimy zaleglosci;-)

SILVA gdzie jesteś????

wiatam, witam...
pogoda u nas ładna, za oknem pięknie, ale za to w domu - sajgon, maz przyciera gips :zawstydzona/y::wściekła/y:
Nic mi sie nadal nie chce, coś ze mną nie tak, cieszyłam się tym remontem, nowym wyglądem korytarza, a teraz mnie to dobija bo końca nie widać
a dziś na obiad....fuj ryba..jak uwielbiałam taka w sosiku własnym przed ciąza tak teraz ani ryba ani mięsko nie pasuje...i już nastrój zryty:-(
dobrze, ze synek jeszcze sie trzyma i nie rozchorował sie znowu - chociaz kaszle, ale już mniej...bo tego bym nie zniosła chyba - fizycznie i psychicznie

Rany dziewczyny przeczytajcie sobie dzisiejszą relację z porodu marcówki. Prawie w samochodzie urodziła:baffled: Jak to możliwe, że tak szybko poszło??:szok:
No przeczytałam i bomba jak dla mnie, szybko i sprawnie - ale ja bym do szpitala na pewno nie zdążyła - mam ponad 45km:tak:

Serio? To jeszcze tylko ja jestem z tych co "TO" robią? :baffled:

oj nie tylko, nie tylko....;-) wieczór wczoraj się tez zapowiadał miło, ale zasnęłam :zawstydzona/y:

Witam wszystkie brzuszki z pięknego i słonecznego południa Polski!
Dawno mnie nie było ale weekend był zakręcony, wycieczki po sklepach, odwiedziny u rodzinki itp, a wieczorkiem już nie miałam siły właczyć kompa.
Zaraz się zabieram za nadrabianie poscików bo jest ich troszkę :-).

Coś ostatnio ostro mnie wzięło na organizowanie gniazdka dla malucha i im więcej oglądam rzeczy tym bardziej nie mogę się zdecydować co kupić :-).

A co do seksiku to hmm.. pewnie że tak ! tylko chyba mąż bardziej się obawia niż ja :))))) :happy2:

Dzisiaj już od 7.30 jestem na nogach bo miał przyjść monter do łazienki i co ???? Oczywiście nie przyszedł :angry: więc siedzę sobie, oglądam tv i czytam co tam naskrobałyście

;-):tak::tak:

Zołza odpoczywaj i dbaj o siebie choruszku! :-)
My się od trzech dni czailiśmy na seks... ale ja wiecznie zasypiałam :zawstydzona/y: masakra.... co ta ciąża ze mną robi! ;-) jakby mi to ktoś powiedział, to bym go wyśmiała... ale ja też tak mam, że jak się kłade do łóżka to zaraz odpływam...

szok! :-D

reklama
cześć brzuszki!!!

dziś jest pięknie, słoneczko grzeje jak należy - koniecznie trzeba się wybrać na spacer!

mała mnie dziś rano zestresowała,bo się w ogóle nie ruszała jak zawsze, na szczęście teraz dokazuje ze zdwojoną siłą:tak:

zolza kuruj się kochana, strasznie Cię dopadło...w ciąży to już 38 stopniową gorączkę trzeba zbijać. Ja wchodziłam do letniej wody na 2-3 minuty i czasem nawet bez apapu się obyłam

właśnie, gdzie jest Silva? Już wczoraj miałam pytać, ale wyleciało mi z głowy

mysia, głowa do góry, ja przez remont i właśnie docieranie ścian miałam istny sajgonw domu, ale zapewniam Cię, że kiedyś się skończy

pozostałe brzuszki też witam słonecznie:tak:uchylilam sobie balkon - powietrze już pachnie wiosną:tak:

Do góry