Zobacz załącznik 334867Dziewczyny podalam wczesniej link do nowego rozporzadzenia a propos opieki okoloporodowej. Nie dziala podobno wiec dam zalacznik.
reklama
traschka
Mama Marysi
gosiane dzięki za linka, my już gdzieś o tym pisałyśmy na innym wątku. Cieszę się, że wyszło takie rozporządzenie, choć obawiam się że tu potrzebna jest zmiana mentalności a nie przepisów. Położne pracujące 20 lat nie zmienią swoich przyzwyczajeń z dnia na dzień...
kasiawilde
Fanka BB :)
Traschka super prezencik bezalkoholowy a 'Mistrz i Małgorzata' to jedna z moich ulubionych książek, więc hmmm, zazdroszczę
traschka
Mama Marysi
kasiawilde ja też uwielbiam tą książkę! Ogólnie rosyjska literatura to dla mnie rewelacja, to poczucie humoru i jednocześnie zagłębienie w filozofię postaci jest bezkonkurencyjne!
kasiawilde
traschka ja w sumie wielu książek z literatury rosyjskiej nie czytałam, ale "Mistrz i Małgorzta" i "Zbrodnia i kara" są bezkonkurencyjne koniecznie zdaj relację w sobotę. Słyszałam też, że świetny jest serial na podstawie książki, który był emitowany w tvp... chyba w zeszłym roku, może miałaś okazję obejrzeć? Bo nie wiem czy warto gdzieś szukać...
A tak w ogóle to mój mąż zapomniał o dniu kobiet, olśniło go gdy podali tę wiadomość w faktach, grrr! Zmęczona dziś jestem to nawet nie mam siły się na niego powkurzać, a teraz będzie miał 'wzrok zbitego psa' przez cały wieczór
A tak w ogóle to mój mąż zapomniał o dniu kobiet, olśniło go gdy podali tę wiadomość w faktach, grrr! Zmęczona dziś jestem to nawet nie mam siły się na niego powkurzać, a teraz będzie miał 'wzrok zbitego psa' przez cały wieczór
katamisz
Jak tam Wasze humorki??Dopisują??
Aestima, ironia - a gdzie fotki po wizytach fryzjerskich??:-)Tak na nie liczyłam...buuu
traschka ja też jak tylko kupię komodę robię porządek w ciuszkach i zaczynam je prać i prasować bo obawiam się ,że na miesiąc przed nie wystoję przed deską do prasowania dłużej niż 20 minut;-)Co do prezentu od męża to świetny pomysł miał z tym piwkiem bezalkoholowym...słyszałam o nich ale nie piłam.
mysia dobrej nocki kochana:*
Aestima, ironia - a gdzie fotki po wizytach fryzjerskich??:-)Tak na nie liczyłam...buuu
traschka ja też jak tylko kupię komodę robię porządek w ciuszkach i zaczynam je prać i prasować bo obawiam się ,że na miesiąc przed nie wystoję przed deską do prasowania dłużej niż 20 minut;-)Co do prezentu od męża to świetny pomysł miał z tym piwkiem bezalkoholowym...słyszałam o nich ale nie piłam.
mysia dobrej nocki kochana:*
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja też się żegnam na dziś, dobranoc Wam i waszym brzucholkom;-)
_Angel_
Mama małej stokrotki
ja również będę się żegnać.Dobrej nocki i do jutra
reklama