reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Aestima Ironia ja sie wczoraj umówiłam do fryzjera,mam już takie odrosty że hey.Idę w czwartek.
Traschka ja to jak Misialina czekam do kwietnia.Narazie jeszcze nie mam mebli do dziecinnego bo za tydziń dopiero remont,więc nie miałąbym gdzie poukładać.Poza tym jak koleżanki przychodzą to każda chce zobaczyć co kupiłam wię ciuszki przewijają sie przez tyle rąk.Ale już się nie mogę doczekac kiedy bedę je prała i prasowała bo to takie fajne będzie.
Ja też lubię ruskie,ale nie robiłam nigdy.
Traschka ja to jak Misialina czekam do kwietnia.Narazie jeszcze nie mam mebli do dziecinnego bo za tydziń dopiero remont,więc nie miałąbym gdzie poukładać.Poza tym jak koleżanki przychodzą to każda chce zobaczyć co kupiłam wię ciuszki przewijają sie przez tyle rąk.Ale już się nie mogę doczekac kiedy bedę je prała i prasowała bo to takie fajne będzie.
Ja też lubię ruskie,ale nie robiłam nigdy.
ja też bedę prała i prasowała w kwietniu moze maju, ale traschka jak masz tego mnóstwo to też pewnie dużo z tym roboty będzie, ale rozłóż to na dni nie na godziny bo ci kręgosłup wysiądzie.
tato mnie odwiedził i przyniósł moje ulubione 2 czekolady :-)
przyszła też przesyłka z jajkami styropianowymi, będę robić kurczaczki z nich i ozdobne jajka, jak zrobię to wstawię
aestima po cieście z twojego przepisu został tylko kawałek (dla mojego m. zostawiłam) tak sie nim zajadali wszyscy
tato mnie odwiedził i przyniósł moje ulubione 2 czekolady :-)
przyszła też przesyłka z jajkami styropianowymi, będę robić kurczaczki z nich i ozdobne jajka, jak zrobię to wstawię
aestima po cieście z twojego przepisu został tylko kawałek (dla mojego m. zostawiłam) tak sie nim zajadali wszyscy
traschka, ja mam to samo z prasowaniem...ale wstrzymuję się do wymalowania pokoju i zakupienia komody, żeby już w docelowe miejsce układać. A tymczasem mam górę naszego prania do wyprasowania...nie wiem kiedy ja to zrobię...u mnie dzisiaj pierogi ruskie, mniam!
Ja korzystam z tego, że jestem w domku i pomalutku piorę i prasuję ciuszki. Wiem, że jeszcze dużo czasu ale patrząc na ilość tego wszystkiego troszkę mnie to przeraża. U mnie więcej niż godzina prasowania nie przejdzie z powodu kręgosłupa więc muszę to rozłożyć na baaardzo długi czas.
ktoras pisala ze ja tez boli kosc łonowa-chyba anapi- bylam u lekarza, zbadal mnie czy wszystko pozamykane i tatkie tam-wszystko dobrze no i niestety tak juz bedzie bolec do konca, jest gdzies ucisk i tyle.mowie mu a jak mi sie kosc rozpadnie a on- oj to pozszywamy a i dostalam batonika od pana doktora na dzien kobiet
Ostatnia edycja:
agatkaT
Fanka BB :)
ja się na dziś żegnam...
Mąż dzwonił, że mam obiad grzać, bo jedzie mega głodny z pracy...
I że ma dla mnie niespodziankę :-)
już się nie mogę doczekać! uwielbiam niespodzianki!
Miłego popołudnia, wieczoru i nocy
Tylko bądźcie grzeczne Brzuchatki ;-)
Mąż dzwonił, że mam obiad grzać, bo jedzie mega głodny z pracy...
I że ma dla mnie niespodziankę :-)
już się nie mogę doczekać! uwielbiam niespodzianki!
Miłego popołudnia, wieczoru i nocy
Tylko bądźcie grzeczne Brzuchatki ;-)
Witajcie kobietki. Wszystkiego dobrego w dniu naszego święta.
Widzę, ze wiosna tuż, tuż, dziewczyny robią fryzury, inne juz ubranka szykują. To dobrze znaczy ze humor dopisuje.
Mnie dzisiaj mąż wyprowadził na spacer do Lazienek Krolewskich, oj czuje sie juz wiosnę w powietrzu. Wróciliśmy przespalam sie godzinke i idę na obiad z okazji dnia kobiet, mąż znów zrobił krewetki. Odezwę sie wieczorkiem,
ZOLZA co u Was????
ZEBBERKO co u ciebie? Daj znać.
Widzę, ze wiosna tuż, tuż, dziewczyny robią fryzury, inne juz ubranka szykują. To dobrze znaczy ze humor dopisuje.
Mnie dzisiaj mąż wyprowadził na spacer do Lazienek Krolewskich, oj czuje sie juz wiosnę w powietrzu. Wróciliśmy przespalam sie godzinke i idę na obiad z okazji dnia kobiet, mąż znów zrobił krewetki. Odezwę sie wieczorkiem,
ZOLZA co u Was????
ZEBBERKO co u ciebie? Daj znać.
Hej nie znamy się, na innym watku dziewczyna podala linka. To jest nowe rozporzadzenie odnosnie opieki okoloporodowej. Wchodzi w zycie 7 kwietnia tego roku wiec warto sie zapoznac, szczegolnie od str 12. Teraz szpitale beda musialy sie do tego stosowac takze warto sie z tym zaznajomic bo wiadomo jak to jest. Ja jeszcze mojemu kaze to przeczytac i wydrukowac najlepiej zeby jakby co to wiedzial co i jak. Moze w koncu bedzie u nas mozna rodzic po ludzku... http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_str...k_24092010.pdf
reklama