reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Traschka miłej zabawy!
Katamisz, mam nadzieję, ze zajmą się Tobą fachowo! Trzymam kciuki!
Iza, super te zajęcia, szkoda, ze u nas czegoś takiego nie ma - Jasiek kocha lego. Może jak on pójdzie do szkoły to i do nas dotrą
Doris, dzięki Kochana! A Twój Damian ma orzeczenie z poradni psychologiczno-pedagoicznej?
Katamisz, mam nadzieję, ze zajmą się Tobą fachowo! Trzymam kciuki!
Iza, super te zajęcia, szkoda, ze u nas czegoś takiego nie ma - Jasiek kocha lego. Może jak on pójdzie do szkoły to i do nas dotrą
Doris, dzięki Kochana! A Twój Damian ma orzeczenie z poradni psychologiczno-pedagoicznej?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Katamisz - żadnych depresji, proszę!!!!!! Gracja czuje to co Ty więc leć po słodkiego wafelka i się uśmiechnij!!!
Katamisz, a ja zrobiłam zupkę - taka mieszaną, ale z pieczarkami. Świetna wyszła, taka pikantna! Aż mnie lekko zaczęło piec w przełyku Ale lekko, na szczęście...
A Ty się nie wygłupiaj z tą depresją... Zwłaszcza, że jutro ma być brzydka pogoda - nie wiem, czy u Was też, ale w Wawie ma padać deszcz ze śniegiem Niefajnie. Na szczęście, w niedzielę znów ma być słonko - tak podaje moje radio. No, a z deprechą trzeba walczyć! Niefajna jest i trzeba ja jakoś wykopać...
A Ty się nie wygłupiaj z tą depresją... Zwłaszcza, że jutro ma być brzydka pogoda - nie wiem, czy u Was też, ale w Wawie ma padać deszcz ze śniegiem Niefajnie. Na szczęście, w niedzielę znów ma być słonko - tak podaje moje radio. No, a z deprechą trzeba walczyć! Niefajna jest i trzeba ja jakoś wykopać...
Zebrra - mój Damian ma opinię, nie orzeczenie, a z tego co się orientuję to lepiej jak dziecko ma orzeczenie. Tak przynajmniej jest teraz u Damiana w gimnazjum. On chodzi do klasy intergracyjnej, gdzie jest drugi nauczyciel tzw.wspomagający i on w pierwszej kolejności pomaga dzieciom, które mają orzeczenie a następnie tym co mają opinię. U nas ciężko uzyskać taki dokument (podobno). Koleżanka mi mówiła, że stara się już dwa lata, a jej syn ma naprawdę mega problemy i nawet nauczyciele twierdzą, że powinien mieć nauczanie indywidualne.
Zebrra - jesteś nieoceniona - takie fotki popstrykać i faktycznie, udało Ci się nawet okruszki znaleźć A co do orzeczenia... Niedługo uznają, że wszystkie nasze dzieci są zdrowe, tylko z problemami... i najlepiej te problemy będzie zwalić na rodziców Jak myślę o tym, to mi się ciśnienie podnosi..
Co do zajęć, tutaj jest stronka - looknij sobie
www.krecipiolek.pl organizują nawet przyjęcia urodzinowe...
Zołza - ja Kochana i tak wszystkiego nie opisuje tutaj na forum, co moje dziecie czasami wyprawia. Kiedyś przyszedł rano do sypialni i dawaj się przytulać do brzuszka. Pyta się czy siostrzyczka śpi - mówię, że nie, że się wierci. Usiadł więc obok, rączkę położył na brzuszku i zaczął śpiewać "Ah śpij Kochanie...." Doszedł do wniosku, że uśpi małą
Co do zajęć, tutaj jest stronka - looknij sobie
www.krecipiolek.pl organizują nawet przyjęcia urodzinowe...
Zołza - ja Kochana i tak wszystkiego nie opisuje tutaj na forum, co moje dziecie czasami wyprawia. Kiedyś przyszedł rano do sypialni i dawaj się przytulać do brzuszka. Pyta się czy siostrzyczka śpi - mówię, że nie, że się wierci. Usiadł więc obok, rączkę położył na brzuszku i zaczął śpiewać "Ah śpij Kochanie...." Doszedł do wniosku, że uśpi małą
Zapomniałam jeszcze dodać, że mój Damian był badany już kilka razy, jego problemy zaczęły się dawno temu. W jednej z poradni stwierdzili, że on nie ma żadnych problemów tylko że mu się nie chce nic robić!!!!! Masakra!!! Musiałam iśc do innej a tam od razu wydali opinię o dysleksji rozwojowej.
Zebrra - mój Damian ma opinię, nie orzeczenie, a z tego co się orientuję to lepiej jak dziecko ma orzeczenie. Tak przynajmniej jest teraz u Damiana w gimnazjum. On chodzi do klasy intergracyjnej, gdzie jest drugi nauczyciel tzw.wspomagający i on w pierwszej kolejności pomaga dzieciom, które mają orzeczenie a następnie tym co mają opinię. U nas ciężko uzyskać taki dokument (podobno). Koleżanka mi mówiła, że stara się już dwa lata, a jej syn ma naprawdę mega problemy i nawet nauczyciele twierdzą, że powinien mieć nauczanie indywidualne.
No tak, tylko z tego co mi mówiła psycholog wynika, że zaostrzyli "przepisy" i już nie tak łatwo dostać orzeczenie - trzeba podobno mieć naprawdę mega problemy typu autyzm, ogromny niedosłuch itp.
reklama
Misialina
Fanka BB :)
Katamisz....mam nadzieję że ząbek dzisiaj nie da znać o sobie
Zebrra Ty to jesteś naprawdę forumowa koleżanka z prawdziwego zdarzenia
Traschka...udanego spotkania klasowego
A mój brzuch wyprawia dzisiaj wielkie harce...mała się rozbrykała na całego:-):-):-):-)
Zebrra Ty to jesteś naprawdę forumowa koleżanka z prawdziwego zdarzenia
Traschka...udanego spotkania klasowego
A mój brzuch wyprawia dzisiaj wielkie harce...mała się rozbrykała na całego:-):-):-):-)