reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

traschka udanego spotkania klasowego!!Ja na ostatnie nie poszłam...było w lutym ale spotkanie odbywało się w weekend w dodatku w jakimś lokalu dyskotekowym-dziecko by mi z brzucha wyskoczyło!!

Iza pytali czy jestem cierpiąca dzisiaj.W nocy byłam ale w dzień odpukać jakoś nie boli.Co mogę wziąć na ból zęba??Paracetamol tylko prawda??

kati nic nie mówili o konieczności zrobienia zdjęcia nawet!!:szok:Obawiam się ,że może i bez zdjęcia będą chcieli rwać w poniedziałek tak jak opowiadała zebrra...

zolza :*
dziękuję kochana ja też liczę ,że znajdą jakieś rozwiązanie.Paczka doszła??

reklama
Jeśli chodzi o te zajęcia... to co napisałam to są "prywatne" zajęcia, za które my rodzice płacimy... Zapisy na zajęcia Legofun są do 8.03 a zaczynają się już 10.03 tak więc mamy weekend na przedyskutowanie tematu. Osobiście chciałabym, aby Igor chodził na takie zajęcia, bo miał je teraz w ferie i bardzo mu się podobały... Mieli masę klocków lego do zabawy i układania różnych rzeczy - czyli głowa i rączki w użyciu /i o ten rozwój własnie chodzi/.

Zołza - może niedługo będzie Was stać na własne mieszkanko, nie mów nie :-) My odkąd się zdecydowaliśmy kupić to mieszkanie, Igor jest taki śmiesznie nakręcony... "bo on tam będzie mieszkał ze swoją żoną jak dorośnie :-)"

Za rok, może dwa... ;-)

A Igor jest niemożliwy - non stop piszesz o nim coś, co mnie rozwala normalnie :-D

Traschka, baw się dobrze! :-) U nas nikt nie organizuje takich spotkań...

Katamisz - współczuję...bolący ząb to koszmar i jeszcze nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności!!!! Ja zakończyłam leczenie swojego zęba w zeszły poniedziałek, u mnie na szczęśćie "tylko" leczenie kanałowe bylo ale bez rtg.

Zebrra - coś mi się wydaje, że nie nallepiej poszlo dziś w poradni, no chyba że po prostu zmęczona jesteś i nie chcesz pisać. W każdym razie trzymam kciuki!!!!

Traschka - udanej imprezki klasowej!!!

I znowu zapomniałam co miałam Wam dalej napisać :-)!!!!

Aaga, dzięki Tobie odbyłam niezapomnianą podróż po II rzędzie mojego autka ;)

Wklejam zdjęcia omawianej gumeczki ;)

17965623.jpg

przepraszam za okruszki :zawstydzona/y:

66393237.jpg

48453094.jpg

Acha... pasa jest wystarczająco dużo do przypięcia fotelika 0-13kg

Iza, oczywiście, ze niewiele załatwiłam.. tzn załatwiłam i nie.. orzeczenia nie będzie - Wika nie kwalifikuje się do żadnej wymienionej w ustawie grup, ale będzie miała powtarzane badania dotyczące dysleksji, zajęcia dot. metod nauki i zajęcia z koncentracji (ale dopiero od września).
Więc tego co chciałam nie udało się uzyskać, ale wiedzą, ze trzeba Wice pomóc. Tak czy inaczej po wszystkich badaniach do szkoły zostanie wysłana opinia na podstawie której dostosują wymagania do Wiki możliwości..

Powiem szczerze, że to spotkanie wyczerpało mnie psychicznie, ale cieszę się, ze nie odesłali mnie z kwitkiem...

Dziękuję Wam za kciuki!

Katamisz... :zawstydzona/y: Nie chciało mi się ruszyć dupska na pocztę.... :zawstydzona/y: Pewnie jutro skoczę z K. przed wyjazdem do jego babci na weekend. Szalałam dziś w domu z porządkami i nie byłam ani na zakupach, ani na poczcie...Jak tylko odbiorę, od razu dam znać!

Moja mała upodobała sobie własnie kopanie mnie w lewą część mojego ciała... pewnie jakoś bokiem się ułożyła i sobie dokazuje... Chyba nawet lepsze to niż kopanie "w dół" :-)

Zebrra - jesteś po prostu rewelacyjna!!!!! Nawe zdjęcie pasów w samochodzie wstawiłaś, i nie było to dla Ciebie żadnym problemem!!!! Zawsze można na Ciebie liczyć!!!

Iza - a moja Mała kopie z kolei z prawej strony ale dziś coś słabo i mało :-(

reklama
zolza ok :) Raczej to na pewno ona już tam czeka bo za długo by to trwało...
A dzisiaj siedz i odpoczywaj po takich wygibasach należy Ci się odpoczynek.Ja dzisiaj zrobiłam obiad-warzywa na patelnię z ryżem i piersią z kurczaka i umyłam gary i tyle...Depresja mnie dopadła i nie chce puścić:zawstydzona/y:

A moja malutka ku mojemu zdziwieniu kopała dzisiaj po żebrach:szok:Dziwne to dla mnie było bo do tej pory najbardziej kopała na dole nad kością łonową...

Ostatnia edycja:
Do góry