Witam się cieplutko
Katamisz ja też uważam, że jednak powinnaś się przełamać i wybrać do dentysty, bo niestety zwlekanie w takich sprawach nie wychodzi na zdrowie, nawet jeśli chwilowo się poprawia. Jak chodzi o leczenie w ciąży to jak najbardziej należy to robić, to lepsze niż czekanie. Jasne, że nie można prześwietlać i robić kilku innych zabiegów ale to doskonale większość dentystów wie. Poza tym Kochana po co cierpieć i się męczyć? Bądź dużą i dzielną dziewczynką;-) Liczę, że się przełamiesz. No i że humor zacznie się poprawiać ;-);-)My te gofry ostatnio robiłyśmy z bitą śmietaną (robioną samodzielnie oczywiście) jagodami i takim musem truskawkowym, który też jest roboty mojej mamuni:-) Z jednej strony lubię, że moi rodzice są tak daleko, bo zawsze jak tam jedziemy mama kulinarnie dogadza mi na maksa, babcia z resztą też. No i połowa samochodu w drodze powrotnej to wałówa
Zeberrko trzymam mocno kciukaski za Waszą wizytę w poradni i oby nastrój Wiki się poprawił.
Zolza moje futra też dają mi mocno do zrozumienia, że idzie wiosna... Wczoraj dałam radę wyczesać trochę Seth'a, na Tayę już brakło mi sił więc czeka mnie to dzisiaj. Niestety jest to Syzyfowa praca w okresie kiedy się sypią. Mama pewnie będzie zachwycona
Jak jest okres zmiany sierściuchy to moja mama mówi, że przyjeżdżamy na weekend a odkurzają po nas przez następne dwa tygodnie.
Zaraz biorę się za część papierków z pracy, potem wyczeszę moją damę, ogarnę chatkę, spacerek ni i szykuję się do lekarza. Ciekawa jestem co też mi powie moja kardiolog. Wszyscy się dziwią, że nie mam póki co wskazań do cesarki. Mój gin też kazał mi to przynieść na piśmie. Nie sadze jednak by mi to dała, bo wiem że część badań jak holtera mam mieć pod koniec ciąży, ale zobaczymy. No i wieczorem pojedziemy do moich rodziców, jak to mawia moje kochanie "do paśnika "